AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
celikmilan
- Kontakt:
Re: AC Milan
U istom danu se spominju i Calhanoglu i Kampl iz Bayera. Calhanoglu može, ovog drugog ni pod razno. Izgleda da turčina namjeravaju da prodaju tako da bi to bio dobar potez. Ako su bili ozbiljni za Forsberga kao što je izgleda on ozbiljan u namjeri da dođe u Milan i to bi trebali brzo da završe dok se neko drugi nije njega sjetio i krenuo u akciju.
Sretan rođendan jednom od najvećih; Paolo Maldini.
Sretan rođendan jednom od najvećih; Paolo Maldini.
Kakav je ovaj Calhanoglu? Je li to taj "kreativniji/ofanzivniji" kojeg čekamo?
Mora li igrati iza napadača ili može igrati i po strani ili malo povučenije u veznom redu?
Mora li igrati iza napadača ili može igrati i po strani ili malo povučenije u veznom redu?
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Klasična desetka, ofanzivni vezni, pozicija iza napadačaSonVolt je napisao/la:Kakav je ovaj Calhanoglu? Je li to taj "kreativniji/ofanzivniji" kojeg čekamo?
U Leverkusenu je znao igrati povučenije, kao centralni vezni i mislim da je na toj poziciji dosta slabiji nego na svojoj prirodnoj, prvenstveno zato jer nije neko ko voli puno trčati i igrati defanzivu, a danas se od centralnog veznog očekuje da "ordinira" od svog do protivničkog kaznenog prostora.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- nextterrain
- Kontakt:
Može igrati i na lijevom krilu, što je igrao pretežito zadnje dvije sezone, super je igrač i navijao sam da dođe u Milan.
S 23 godine ima preko 150 nastupa u Bundes ligi + nastupi u LP i za reprezentaciju Turske, može samo napredovati i mislim da će procvjetati pod Montellom, on kao i Andre Silva kojeg će hraniti loptama Suso, Hakan i Jack. Očekujem minimalno 7-8 golova Silve glavom i učešće štopera u golovima jer imamo nevjerovatan potencijal prekida. Rodriguez, Hakan pa i Suso i Jack
Ako bude sve po planu, ako se dovede Hakan, Conti, Biglia/Krcyhowiak mislim da će izboriti LP. Trebat će vremena da se uigra, ali ako počne 90 % ekipe pripreme, očekuje nas konačno zanimljiva sezona
S 23 godine ima preko 150 nastupa u Bundes ligi + nastupi u LP i za reprezentaciju Turske, može samo napredovati i mislim da će procvjetati pod Montellom, on kao i Andre Silva kojeg će hraniti loptama Suso, Hakan i Jack. Očekujem minimalno 7-8 golova Silve glavom i učešće štopera u golovima jer imamo nevjerovatan potencijal prekida. Rodriguez, Hakan pa i Suso i Jack
Ako bude sve po planu, ako se dovede Hakan, Conti, Biglia/Krcyhowiak mislim da će izboriti LP. Trebat će vremena da se uigra, ali ako počne 90 % ekipe pripreme, očekuje nas konačno zanimljiva sezona
Nije onda baš po mom ukusu
Nadam se da nije u potpunosti operisan od obavljanja defanzivnih zadataka.
U svakom slučaju bilo bi lijepo da konačno dodje neko ko zna s loptom. Dosta je bilo onih balvana.
U svakom slučaju bilo bi lijepo da konačno dodje neko ko zna s loptom. Dosta je bilo onih balvana.
Ja bas prije nekoliko dana spomenu Hakana
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Spominjali smo Hakana prije ovih novinara mozad Mirabeli cita nas forum
. Super igrac na poziciji amc. U Bayeru igrao i u veznom redu i na krilima i u spicu. Polivalentan igrac i vrhunski izvodjac prekida. Ja bi bio prezadovoljan ako dodje
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
pored kessija i biglie ni ne mora obavljati defanzivne zadatke 
logično da bi uz napadača i krila morao odrađivati određene defanzivne zadatke jer danas svi u fudbalu moraju znati igrati u oba pravca prema zamislima trenera, ali što se njega tiče najbitnije bi bilo da zna slati dobre pasove prema naprijed i asistirati, ovo ostalo će obavljati drugi za njega
logično da bi uz napadača i krila morao odrađivati određene defanzivne zadatke jer danas svi u fudbalu moraju znati igrati u oba pravca prema zamislima trenera, ali što se njega tiče najbitnije bi bilo da zna slati dobre pasove prema naprijed i asistirati, ovo ostalo će obavljati drugi za njega
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma dobro, al' ti ako imaš vrhunska dva igrača iza sebe, taj nedostatak defanzive se neće osjetiti.SonVolt je napisao/la:Nije onda baš po mom ukusu![]()
A nije mi vala ni za krila, dobili bi novog Bonaventuru, odnosno boljeg tehničara al' što se tiče fizičkih predispozicija, daleko od vrhunskog krila.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hakan može u svakom slučaju, pa momak igra skoro sve pozicije na sredini terena i dvije od tri u napadu.Samo 23 godine a već toliko iskustva, to bi bila krađa za 25M.
Hakan-Biglia/Krych-Kessie.
Hakan-Biglia/Krych-Kessie.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
necete bolan dobit Lucasa Bigliu
- _forzamilan_
- Kontakt:
Radije Cana nego Bigliu iako je ovaj drugi destruktivac vise a takvoga je lakse danas naci. Vijest za turcina prenosi Bild a oni su dosta pouzdani iako oni prenose vijest a navodno je agent potvrdio kontakt.
Donnaruma klosar zgadio mi se pravo.
Donnaruma klosar zgadio mi se pravo.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Izgleda da će zaista kompletnu ekipu promijeniti tokom ovog ljeta. Pogledajte samo odbranu, Paletta i Zapata su na izlaznim vratima.Ostaju Musacchio, Romagnoli i Gomez.Znači da još jedan stoper mora doći, jer čisto sumnjam da će 4. stoper biti Ely ili Simic.Zatim treba i drugi napadač, jedno krilo, dva vezna još. Očekujem još barem 5 pojačanja do kraja ljeta, pa možda i više od toga.Jer zaista će puno igrača otići.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Dobar bi Hakan bio.
Kasnim malo al' da i ja pozelim sretan rodjendan najvecem sinu.
Tanti auguri Paolo!!
Kasnim malo al' da i ja pozelim sretan rodjendan najvecem sinu.
Tanti auguri Paolo!!
Neka dovedu Hakana pa da vidim i tu vašu 4-3-1-2
Hakan neka vuče u lijevu stranu, Silva, malo povučen u desnu i u vrhu Kalinić???
Hakan neka vuče u lijevu stranu, Silva, malo povučen u desnu i u vrhu Kalinić???
Ma Hakan ce u 4-2-3-1 iza Silve
Il Club più titolato al mondo!
nadam se da je 4312 otišla zauvijek skupa sa berluskonijem, ogadio mi je za sva vremena 
ma u suštini to je neka modifikovana 433 koju montela fura, ali drugačije to sve zvuči na terenu.
hakan je klasični ofanzivni vezni kojem je bonus što može pokriti skoro sve pozicije u sredini i napadu, ali ne treba ga bespotrebno gušiti na pogrešnim mjestima ako već ima prostora igrati na primarnoj poziciji.
ma u suštini to je neka modifikovana 433 koju montela fura, ali drugačije to sve zvuči na terenu.
hakan je klasični ofanzivni vezni kojem je bonus što može pokriti skoro sve pozicije u sredini i napadu, ali ne treba ga bespotrebno gušiti na pogrešnim mjestima ako već ima prostora igrati na primarnoj poziciji.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Na transfermarktu je njegov dolazak povećan na 75 %, tako da mislim da uskoro i potpisuje u ovih par dana 
Jesi li ti skoro pisao za tu 4-3-1-2, da ti je želja da to igrajurope11 je napisao/la:nadam se da je 4312 otišla zauvijek skupa sa berluskonijem, ogadio mi je za sva vremena
I meni se ne sviđa ta formacija. ako je ona klasična sa 10-kom iza 2 napadača ali ako je neka varijacija te 4-3-3, onda nemam nista protiv. Bitno je da u timu ima kvalitete, onda je lako tražiti pravu kombinaciju.
nisam ba gluho i daleko bilo, ja sam zakleti protivnik svih formacija sa dva napadača naprijed 
sa hakanom je to 4231 u fazi napada dok se u fazi odbrane mjenja u 433, uglavnom sve je to isti klinac dokle god imaš četiri defanzivca i tri vezna tako da se ne treba zamarati formacijama.
volio bih da se u narednih desetak dana riješi donaruma, conti i eventualno turčin pa da se rahatnije prati merkato, jedino je oko biglie i kalinića zapelo
pa bi onda od početka jula bio vakat okrenuti se malo i prodaji igrača, ima ih bar 5-6 koji podhitno moraju nogu dobiti da se raščisti i osvježi roster.
sa hakanom je to 4231 u fazi napada dok se u fazi odbrane mjenja u 433, uglavnom sve je to isti klinac dokle god imaš četiri defanzivca i tri vezna tako da se ne treba zamarati formacijama.
volio bih da se u narednih desetak dana riješi donaruma, conti i eventualno turčin pa da se rahatnije prati merkato, jedino je oko biglie i kalinića zapelo
pa bi onda od početka jula bio vakat okrenuti se malo i prodaji igrača, ima ih bar 5-6 koji podhitno moraju nogu dobiti da se raščisti i osvježi roster.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.