FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kae Čala Rahmanović trenutno nedovoljno spreman. Čala, kojem je igrao lik sa 30 kila viška. E moj Čala, svakim danom u svakom pogledao mi više padaš u očima.
I naravno kao i do sada, Mehmed je već upisao alibi unaprijed.
I naravno kao i do sada, Mehmed je već upisao alibi unaprijed.
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 26 jun 2017, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
Ne sviđa mi se ovakav pristup. Tačno smo luzerska nacija hahaha
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Vrati se, Miodraže!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
"Minimalan poraz uz naš postignut pogodak ne bi bio loš ishod za nas"
Nivo na kojem se nalazi trenutno FK Sarajevo. Cold hard truth.

Samo Saraj'vo.
Kao i protiv Krupe!PitarBordo je napisao/la:"Minimalan poraz uz naš postignut pogodak ne bi bio loš ishod za nas"

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Brate sramota je u prvom pretkolu i jos smo i nosioci i pomisljati na poraz bilo kakav,boze sacuvaj
- PitarBordo
- Kontakt:
Što kaže @Pantelija Dženo u Play Offu Evropa Lige otišao u po' njemačke napao Borusiju.... Ovaj bi bio zadovoljan sa minimalnim porazom u tamo nekoj Moldaviji. Zamisli.
Samo Saraj'vo.
Sta je ovo jesmo to vec gace skinuli ????
Necu krivit igrace budemo li 11 leseva gledali na terenu .... netreba ih podcjenjivat al netreba sebe podcjenjivat i spustat moral ekipi ....
Necu krivit igrace budemo li 11 leseva gledali na terenu .... netreba ih podcjenjivat al netreba sebe podcjenjivat i spustat moral ekipi ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- PitarBordo
- Kontakt:
I šta sad ovoj šaci šatro fudbalera u našoj ekipi reći? Kada njihov šef kaže da i ako izgube minimalno, nije loše... I onda dođe mi neko i kaže da će Čala tu ostati na duži period. Sad sam ubjeđeniji nego ikad da će ga ova Uprava smaknuti najdalje u novembru.
Samo Saraj'vo.
Pa sve i da tako misli, da je svjestan da mu je ekipa karrina, ne smije ovakvo sto izjaviti.
Samo jos jedan dokaz da on bas i nije lik obdaren pretjeranom inteligencijom, sto je ocito svaki put kad daje izjavu.
Klasicno trazenje alibija u slucaju neuspjeha.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Samo jos jedan dokaz da on bas i nije lik obdaren pretjeranom inteligencijom, sto je ocito svaki put kad daje izjavu.
Klasicno trazenje alibija u slucaju neuspjeha.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
@Zagor - StojcevSiouxLukavac je napisao/la:SiouxLukavac - KomazecHigh je napisao/la:Mogli smo navesti i listu forumaša koji onanišu na nekog igrača, stoga ću ja nominirati dvojicu:
@Lakoste - Said
@Evolution87 - Velkoski
@Zagor - Komazec
@Zagor - Puzigaća
@Zagor - BENKO

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- PitarBordo
- Kontakt:
U ovom trenutku i Miodrag Petrović bi dobro došao.High je napisao/la:Vrati se, Miodraže!

Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Prva kvalifikaciona runda u Evropa ligi je najniži rang utakmica u oba evropska klupska takmičenja, ubjedljivo. A nama "minimalan poraz" u istom "ne bi bio loš," o čemu pričamo mi ovdje...
Samo Saraj'vo.
- kupus army
- Kontakt:
Nesto mi vuce ova prica oko Rahmanovica,da ce neko drugi uletiti na spisak kao dzoker umjesto njega.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma alibi je i to. Jednostavno igrat će ti igrači na koje je Čala "navikao" - otprilike onih prvih 11 u Travniku od neki dan.kupus army je napisao/la:Nesto mi vuce ova prica oko Rahmanovica,da ce neko drugi uletiti na spisak kao dzoker umjesto njega.
Samo Saraj'vo.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Hajmo otkaz treneru zbog ovakve izjave, momentalno...
To je problem Čale nema mu.da.PitarBordo je napisao/la:Ma alibi je i to. Jednostavno igrat će ti igrači na koje je Čala "navikao" - otprilike onih prvih 11 u Travniku od neki dan.kupus army je napisao/la:Nesto mi vuce ova prica oko Rahmanovica,da ce neko drugi uletiti na spisak kao dzoker umjesto njega.

- Evolution87
- Kontakt:
Ma ovo je da zavaramo protivnika
Imal kakvih informacija vezanih za prenos? Prenosi li kakva njihova tv kuca utakmicu?

Imal kakvih informacija vezanih za prenos? Prenosi li kakva njihova tv kuca utakmicu?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Nastavlja se dinastija zadovoljstva sa nicim i bez ikakvog optimizma od strane BEZMUDNOG. Povuci se Cala kao i protiv Sirokog na Kosevu. Pa kad se otvoris u drugoj tekmi i budes lovio rezultat fasuj kotru upravo od te ruske skole. Cala ko covjek = nakolon do poda. Cala ko trener = amater koji krupi u 3 tekme uzme bod...
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Koga biste vi umjesto Cale ?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.