Zapravo, uzeo je 4 boda. 0:1 prvi put gore, 1:1 na Koševu i 1:0 drugi put na strani.Fudo je napisao/la:Nastavlja se dinastija zadovoljstva sa nicim i bez ikakvog optimizma od strane BEZMUDNOG. Povuci se Cala kao i protiv Sirokog na Kosevu. Pa kad se otvoris u drugoj tekmi i budes lovio rezultat fasuj kotru upravo od te ruske skole. Cala ko covjek = nakolon do poda. Cala ko trener = amater koji krupi u 3 tekme uzme bod...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ruku na srce najmanje je igrao u spicu. Prije dolaska Benke uglavnom je Bilbija igrao spica i sjecam se da smo tada komentarisali da Krstu treba na spica,a Bilbiju na 10-ku,mada je problem bio taj sto je Stojcev bio na toj poziciji.Evander je napisao/la:Kad je igrao spica i kad je bio poprilicno neefikasan i los u napadu, isla je prica "nije on klasicna devetka"...skoroalen je napisao/la:Špic, gdje je bio više nego dobar. Kad je Benko dobio papire na proljeće te sezone, Krste je prebačen na krilo.Evander je napisao/la:Kad je vec rijec o Velkoskom, to je bio najveci alibi igrac kod nas. Sve lose partije su mu se pravdale sa tim "ne igra pravu poziciju". Evo, ja ni danas ne znam, koja je to njegova prava pozicija?
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Racuna ovu prijateljskuskoroalen je napisao/la:Zapravo, uzeo je 4 boda. 0:1 prvi put gore, 1:1 na Koševu i 1:0 drugi put na strani.Fudo je napisao/la:Nastavlja se dinastija zadovoljstva sa nicim i bez ikakvog optimizma od strane BEZMUDNOG. Povuci se Cala kao i protiv Sirokog na Kosevu. Pa kad se otvoris u drugoj tekmi i budes lovio rezultat fasuj kotru upravo od te ruske skole. Cala ko covjek = nakolon do poda. Cala ko trener = amater koji krupi u 3 tekme uzme bod...

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- PitarBordo
- Kontakt:
Ko bi vama ugodio?
Da je covjek rekao idemo da ih poderemo, bile bi kritike.
Njegova izjava ke na mjestu. Prije ove njegove izjave svi bi mi rekli isto. Ovdje se cak i pisalo da bi nerjeseno bilo dobro. Priznajem da nisam vidio da je nekopisao o minimalnom porazu.
Minimalan poraz uz postignut pogodak je u istoj ravni kao 0:0, u oba slucaja moras postici pogodak a ako primis pogodak poras postici go vise.
Po meni je ova izjava realna i odmjerena. Ne daje motiv protivniku i ne stavlja pritisak na nasu ekipu.
Njegova izjava ke na mjestu. Prije ove njegove izjave svi bi mi rekli isto. Ovdje se cak i pisalo da bi nerjeseno bilo dobro. Priznajem da nisam vidio da je nekopisao o minimalnom porazu.
Minimalan poraz uz postignut pogodak je u istoj ravni kao 0:0, u oba slucaja moras postici pogodak a ako primis pogodak poras postici go vise.
Po meni je ova izjava realna i odmjerena. Ne daje motiv protivniku i ne stavlja pritisak na nasu ekipu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Martina Raguža.Mokes je napisao/la:Koga biste vi umjesto Cale ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Izvinjavam se a mislio sam od ove zadnje 3 tekme ukljucujuci i 3-2. U svakom slucaju bravo, cak i braca matic nebi gore prosli da sjede umjesto Cale.skoroalen je napisao/la:Zapravo, uzeo je 4 boda. 0:1 prvi put gore, 1:1 na Koševu i 1:0 drugi put na strani.Fudo je napisao/la:Nastavlja se dinastija zadovoljstva sa nicim i bez ikakvog optimizma od strane BEZMUDNOG. Povuci se Cala kao i protiv Sirokog na Kosevu. Pa kad se otvoris u drugoj tekmi i budes lovio rezultat fasuj kotru upravo od te ruske skole. Cala ko covjek = nakolon do poda. Cala ko trener = amater koji krupi u 3 tekme uzme bod...
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ma dobar je Cala realno, izvlaci maksimum iz ekipe. Ali stvarno je uzasan motivator, i nema testisa... treba bolan malo nahajcati igrace, a on uvijek ko kakva sirotinja. .Mokes je napisao/la:Koga biste vi umjesto Cale ?
- TobeYarabi
- Kontakt:
postujem calu, ali ako je ovo izjavio ja bi ga poslao talibanima na kamenovanje
I tebi bi dobra motivacija na radnom mjestu bila, da ti sef kaze ma boli te kita idi ti kuci nakon dva sata. Ti bi sigurno motivisan bio.ShofaII je napisao/la:Ko bi vama ugodio?
Polahko,to ce pitanje doci na red 'tek' za neka 2 mjeseca otprilikeMokes je napisao/la:Koga biste vi umjesto Cale ?

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Dobro je, samo nek ne najavljuje pisanje po ligi. 

- PitarBordo
- Kontakt:
Realna i odmjerena izjava šefa struke da javno kaže "ne bi bilo loše i ako izgubimo." Si dobar ti brate?ShofaII je napisao/la:Ko bi vama ugodio?
Samo Saraj'vo.
Nije bitno sta je izjavio bitno je kako cemo odigrati, favoriti jesmo i ne bi trebali izgubiti gore, ipak od svega je najvaznije da prodjemo dalje jer ovi nisu toliko losi koliko neki ovdje misle.
Koga to jos sef motivise preko medija?Fudo je napisao/la:I tebi bi dobra motivacija na radnom mjestu bila, da ti sef kaze ma boli te kita idi ti kuci nakon dva sata. Ti bi sigurno motivisan bio.ShofaII je napisao/la:Ko bi vama ugodio?
Eto ti znas sta Cala govori igracima.
Po tvojoj i slicnim logikama ovdje treba Cala da nahajca moldavce. A sto bi jos bilo gore da nahajca nas navijace pa da atmosfera bude puna negative pred revans.
- PitarBordo
- Kontakt:
Treba da kaže da idemo po povoljan rezultat i tu stane. A ne da javno kaže da "ne bi bilo loše i da [FK Sarajevo] izgubi." Kako ne knotaš?ShofaII je napisao/la:Koga to jos sef motivise preko medija?Fudo je napisao/la:I tebi bi dobra motivacija na radnom mjestu bila, da ti sef kaze ma boli te kita idi ti kuci nakon dva sata. Ti bi sigurno motivisan bio.ShofaII je napisao/la:Ko bi vama ugodio?
Po tvojoj i slicnim logikama ovdje treba Cala da nahajca moldavce. A sto bi jos bilo gore da nahajca nas navijace pa da atmosfera bude puna negative pred revans.
Samo Saraj'vo.
Eto igraci nemaju pristup netu. Nije da mora prosipati gluposti ko npr ciro nekad, da cemo ih pokakiti, popisati ubiti ih 5-0. Niko to netrazi. Reci idemo se boriti i dati sve od sebe za klub koji prestavljamo. Mi idemo po 3 boda pa sta bog da.ShofaII je napisao/la:Koga to jos sef motivise preko medija?Fudo je napisao/la:I tebi bi dobra motivacija na radnom mjestu bila, da ti sef kaze ma boli te kita idi ti kuci nakon dva sata. Ti bi sigurno motivisan bio.ShofaII je napisao/la:Ko bi vama ugodio?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Losa izjava Cale za medije, to nije tako u stvarnosti ali ovo je bezveze rekao.. nebitno, tamo ide po pobjedu i povoljan rezultat.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Naglašava da to nikako ne znači da njegovi puleni sutra na dalek put kreću s bijelom zastavom, cilj je pobjeda, ali je uvjeren da i s minimalnim porazom ili remijem uz postignuti gol u gostima mogu u revanšu na “Koševu” izboriti plasman u drugi krug ovog."PitarBordo je napisao/la:
Treba da kaže da idemo po povoljan rezultat i tu stane. A ne da javno kaže da "ne bi bilo loše i da [FK Sarajevo] izgubi." Kako ne knotaš?
E sad dolazimo u konfuziju kako je to Cala izjavio i na koji nacin ke to novinar napisao.
Al nevazno i to izjava je u kompletu realna i odmjerena. Bez obzira na rezultat smatra da cemo proci.
Ja i ti mozemo ovdje do. Sutra naglabat i izvlacit iz konteksta i nikad se necemo dogovorit.
Covjek koji kad ganja rezultat vrsi amaterske izmjene, odbrambenog za odbramvenog... Nije trener za profesionalnu ekipu..
Calu cijenim i postujem...
Mi smo imali priliku da budeno ono sto se pricalo od dolaska Tana, sa Kodrom.. Prokockali smo...
Sad cekaj do nove prilike, a to nije trebutna ta sa Calom.
Kako god, ja vjerujem u ekipu..
Od ljubavi se ne zivi, samo kvalitet i nista vise..
Calu cijenim i postujem...
Mi smo imali priliku da budeno ono sto se pricalo od dolaska Tana, sa Kodrom.. Prokockali smo...
Sad cekaj do nove prilike, a to nije trebutna ta sa Calom.
Kako god, ja vjerujem u ekipu..
Od ljubavi se ne zivi, samo kvalitet i nista vise..
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, ErosViverosViv, Rodman i 85 gostiju.