NK Zvijezda Gradačac

Dzin
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Dzin » 22 avg 2010, 21:00

Rijesite se toga trenera,imate dobre igrace,Curguz nema pojma on i kada gubi 2:0 igra bunker,brani se,cuva rezultat.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 22 avg 2010, 21:04

u p... m... necu nikad prezalit ninkovica tada smo igrali nogomet leprsav..gdje god smo isli u goste uvijek smo bili dobri i namucili domacina...sada no coment
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 22 avg 2010, 21:11

vec 3 :? sta nasi rade na terenu

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 22 avg 2010, 21:18

bondich je napisao/la:vec 3 :? sta nasi rade na terenu
Curguz se brani,igra bunker i cuva rezultat,niko vise ne prelazi pola centra.Covjek je totalna budala,vjerovatno vam igra i Doric.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 22 avg 2010, 21:20

Dzin je napisao/la:
Curguz se brani,igra bunker i cuva rezultat,niko vise ne prelazi pola centra.Covjek je totalna budala.
valda nasi u klubu skontaju...jbg nema ovo smisla vise

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 22 avg 2010, 21:21

Pa za vrijeme Ninkovića ,mi smo u 80 % gostujućih utakmice davali golove. Odmah trebaju početi tražiti nekog trenera poput Ninkovića, dok nas ovaj nije odveo do dna. U narednim gostujućim utakmicama ja ne vidim da će zvijezda sa ovim trenerom ikome dati gol a kamoli pobijediti. A kod kuće se pobjeđuje na guzove. Daš 5 KM samo za nerviranje.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 22 avg 2010, 21:21

Niko me ne moze ubjediti da igracki nismo jaci nego prosle sezone,ali ocigledno sa ovakvom taktikom u gostima mi nismo sposobni pobjediti ni jednog kantonalca.
Ili je u pitanju neuigranost ili taktika trenera treca opcija ne postoji.

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 22 avg 2010, 21:23

To vidi svaki laik,imate dobru ekipu,dobra imena,samo taktika da nemoze biti gora.

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 22 avg 2010, 21:24

I još zaboravih reći, nek vodi sa sobom onog čupavog, jbga on. Znate šta čupavi veli neki dan treneru. " Ja se bolan taman zagrijo a ti me vadiš iz igre". Pa hebote koliko njemu treba da se zagrije.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 22 avg 2010, 21:36

Sada golman ima najvise posla i dobro brani,ciste zicere,moglo je do sada biti i petarda najmanje

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 22 avg 2010, 21:37

Prelazni rok traje do kraja avgusta dakle ima jos vremena da sutnemo tog DJORICA,BEDAKA(taj nece odigrati ni minute u prvenstvu) i jos vidjeti sta je sa SESTOM je li moze igrati.Od tih para mi mozemo dovesti jednog kvalitetnog spica.
Pa ljudi moji mi propustamo prilike da dovedemo igrace poput Nenada Stojanovica,Mesanovica i dr a oni iz kluba kazu nece njih jer su stari a nije im star Djoric u pm.Ja ne znam ko ovdje nije normalan.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 22 avg 2010, 21:38

husein veličanstveni je napisao/la:I još zaboravih reći, nek vodi sa sobom onog čupavog, jbga on. Znate šta čupavi veli neki dan treneru. " Ja se bolan taman zagrijo a ti me vadiš iz igre". Pa hebote koliko njemu treba da se zagrije.
svoj svoga vodi to u fudbalu nema zasluzi mjesto u timu a ne kao ovaj djoric.treba sledecu utakmicu samo navijat za trenera neka ide u drugu ligu tu mu je mjesto..uzeo je prevelik zalogaj nije on za premir ligaske ekipe..sto jest jest

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 22 avg 2010, 21:38

husein veličanstveni je napisao/la:I još zaboravih reći, nek vodi sa sobom onog čupavog, jbga on. Znate šta čupavi veli neki dan treneru. " Ja se bolan taman zagrijo a ti me vadiš iz igre". Pa hebote koliko njemu treba da se zagrije.
jest....sve mu je po spisku.........i kad su igrali protiv travnika i leotara.........ma covjeku nije jasno zasto bi izasao kad razvaljuje.... :D
Nk Zvijezda

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 22 avg 2010, 21:45

ja se pitam igraju li oni uopste....izgleda ovi se izmedu sebe dodaju :D nije moguce da smo imali samo jedan napad...i to je fulo cijelu loptu :-)))))))))))
Nk Zvijezda

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 22 avg 2010, 21:48

ado_94 je napisao/la:
ja se pitam igraju li oni uopste....izgleda ovi se izmedu sebe dodaju :D nije moguce da smo imali samo jedan napad...i to je fulo cijelu loptu :-)))))))))))
hehehe neka ba neka ima publika sta pricat za tim iz gradacca i naseg TRENERA samo nemogu da ga vidim nikad u gradu...treba pocet vrsit pritisak na njega neka ide vec jednom iz gradacca nemoze bit i trener i predavat na fax...

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 22 avg 2010, 21:52

bondich je napisao/la:
ado_94 je napisao/la:
hehehe neka ba neka ima publika sta pricat za tim iz gradacca i naseg TRENERA samo nemogu da ga vidim nikad u gradu...treba pocet vrsit pritisak na njega neka ide vec jednom iz gradacca nemoze bit i trener i predavat na fax...
inace ljudi koji zavrse matematiku i fiziku,su pametni :D ali etooooooooo...............ebg tesko je taktiku slozit...izgleda da je to visa matematika :D :D :D
Nk Zvijezda

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 22 avg 2010, 21:52

Evo Husic se opet spetljao pred golmanom, nista novo...ja sile i napadaca, strah i trepet heheh

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 22 avg 2010, 21:56

Bosanski zmaj je napisao/la:Evo Husic se opet spetljao pred golmanom, nista novo...ja sile i napadaca, strah i trepet heheh
ej zamisli njega i djoru u napadu......dobitna kombinacija.........zoki eto taktike protiv drine....biti cemo ubitacni :D
Nk Zvijezda

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 22 avg 2010, 22:00

Valjda cemo pobjediti Drinu 1:0 ili 2:1(Vasiljevic iz kornera i Hamza iz penala).heheh...drugacije nismo u stanju

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 22 avg 2010, 22:01

Bosanski zmaj je napisao/la:Valjda cemo pobjediti Drinu 1:0 ili 2:1(Vasiljevic iz kornera i Hamza iz penala).heheh...drugacije nismo u stanju
uhhhhhhhhh penal bi bio kao kec na desetku...........i onda zokijev bunker... :D :D :D
Nk Zvijezda

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.