Ilievski je obečao kapitalna pojačanja, vidjecemo.Anex je napisao/la:Molim Boga da na bilo koji nacin izbacimo ove moldavce,valjda ce se do tada nesto pozitivno rijesiti vezi igrackog kadra
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Historicar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Moramo dobiti dodatne dvije utakmice, dobro će nam goditi malo i zbog samopouzdanja, a najviše zbog toga što ligu spremni dočekujemo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja iz prilozene izjave vidim da prolaz rjesavamo na Hasetu. 
Sacekajmo sa pljuvanjem ili pohvalama do utakmice. Sta ima veze sta je rekao novinarima, moze bit i patka da cemo se cuvat pa ga onda napast tamo, vidjeli smo protiv Krupe da je uigravan visok presing, bitno je samo sta ce reci igracima.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
I zbog pola miliona marakaBelminM23 je napisao/la:Moramo dobiti dodatne dvije utakmice, dobro će nam goditi malo i zbog samopouzdanja, a najviše zbog toga što ligu spremni dočekujemo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja iz priložene izjave vidim dvije stvari da šatro džoker "nije spreman" po Čalinom ukusu, iako mu je Said sa 100 kila igrao polufinale i finale Kupa recimo, druga stvar da je već skinuo gaće i ide "ako bude bude, ako ne bude poraz je okej."
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Pred 7 000 gledalaca. 
Jel dosta MortemHZ.
Jel dosta MortemHZ.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Svako malo neki trener u europi izjavi kako je njihov rival apsolutni favorit i tako te stvari . nekad "okrecu pilu " naopako a nekad da skinu neko opterecenje s svog tima . nista novo i nikakav presedan od Janjosa al standardno nase pitarski dosadio nam Cala pa ga prozivaj kad treba i kad ne treba
Ja vjerujem da ce Cala docekati kraj...Evander je napisao/la:Ima li iko da vjeruje, ali stvarno da vjeruje, da ce Cala docekati kraj sezone?
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
First qualifying round – €215,000Anex je napisao/la:I zbog pola miliona marakaBelminM23 je napisao/la:Moramo dobiti dodatne dvije utakmice, dobro će nam goditi malo i zbog samopouzdanja, a najviše zbog toga što ligu spremni dočekujemo.
Second qualifying round – €225,000
Third qualifying round – €235,000
Play-offs – €245,000 (only eliminated clubs)
Tu je to sve negdje, na drugo kolo dodaš još jednu utakmicu sa posjetom oko 15k.
- PitarBordo
- Kontakt:
Da je rekao da je Zaria apsulutni favorit i tu stao okej. Frajko je rekao da "minimalna poraz ne bi bio loš." Ali znam da ti je slaba tačka, tako da razumijem tvoje to "standardno naše pitarski..."bordobijeli je napisao/la:Svako malo neki trener u europi izjavi kako je njihov rival apsolutni favorit i tako te stvari . nekad "okrecu pilu " naopako a nekad da skinu neko opterecenje s svog tima . nista novo i nikakav presedan od Janjosa al standardno nase pitarski dosadio nam Cala pa ga prozivaj kad treba i kad ne treba
FK Sarajevo iznad Čale!
Samo Saraj'vo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
ja bi volio da cala ostane jos najmanje godinu, ali za izjavu da bi bio zadovoljan porazom od nekakve zarije ga treba bicevati. pa ne igramo protiv serifa jbt.bordobijeli je napisao/la:Svako malo neki trener u europi izjavi kako je njihov rival apsolutni favorit i tako te stvari . nekad "okrecu pilu " naopako a nekad da skinu neko opterecenje s svog tima . nista novo i nikakav presedan od Janjosa al standardno nase pitarski dosadio nam Cala pa ga prozivaj kad treba i kad ne treba
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Milioncic tamanBelminM23 je napisao/la:First qualifying round – €215,000Anex je napisao/la:I zbog pola miliona marakaBelminM23 je napisao/la:Moramo dobiti dodatne dvije utakmice, dobro će nam goditi malo i zbog samopouzdanja, a najviše zbog toga što ligu spremni dočekujemo.
Second qualifying round – €225,000
Third qualifying round – €235,000
Play-offs – €245,000 (only eliminated clubs)
Tu je to sve negdje, na drugo kolo dodaš još jednu utakmicu sa posjetom oko 15k.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
E jesu ga i uigrali svaka im cast,molim Boga samo da ne primjene to sto su 'uigrali'mensur55 je napisao/la:Sacekajmo sa pljuvanjem ili pohvalama do utakmice. Sta ima veze sta je rekao novinarima, moze bit i patka da cemo se cuvat pa ga onda napast tamo, vidjeli smo protiv Krupe da je uigravan visok presing, bitno je samo sta ce reci igracima.
- PitarBordo
- Kontakt:
Hahahahaha tek sam sad vidio ovo "vijedli smo protiv Krupe da je uigravan visok presing" - izgubili 3:1.

Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da ce biti između 5 i 6 hiljada.Sarajlijica1946 je napisao/la:Pred 7 000 gledalaca.
Jel dosta MortemHZ.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Boji li se iko vako tamo negdje oko 10. kola kad zbog kartona ili povreda ne budemo imali tipa ni jedno štopera u ekipi, ili ni jednog napdača? Ili svi misle da ćemo sa 11 igrača koji počnu završiti polugodište svaku tekmu? 
Samo Saraj'vo.
Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja.Evander je napisao/la:Ima li iko da vjeruje, ali stvarno da vjeruje, da ce Cala docekati kraj sezone?
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Naravno,i aBd trofej se dize.
MEHMED JANJOS
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- PitarBordo
- Kontakt:
Svi koji misle da će Janjoš dočekati kraj sezone će mu ovdje je8ati sve po spisku u oktobru. Osim Mokesa, on se samo inati, tako da ne psuje posle. 
Samo Saraj'vo.
Sta ce treci stoper pored Ahmetovica ziva,sjecas se kad ga Cala vrati na stopera vec sam zavoravio koja je ono tekma bilaPitarBordo je napisao/la:Boji li se iko vako tamo negdje oko 10. kola kad zbog kartona ili povreda ne budemo imali tipa ni jedno štopera u ekipi, ili ni jednog napdača? Ili svi misle da ćemo sa 11 igrača koji počnu završiti polugodište svaku tekmu?
Ali mora se priznati da je bolji bio na stoperu vec na spicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.