Ma on Bekica,Ahmetovica i Radovca nebi izbacio da ti dodje i Petrak,il Komazec,Velkovski njemu dovodjenje dobrih igraca stvara problemPitarBordo je napisao/la:Ja iz priložene izjave vidim dvije stvari da šatro džoker "nije spreman" po Čalinom ukusu, iako mu je Said sa 100 kila igrao polufinale i finale Kupa recimo, druga stvar da je već skinuo gaće i ide "ako bude bude, ako ne bude poraz je okej."
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Budi sretan pa nisam rekao 10 000. Ja koliko god da kazem ti umanjis, ne valja ti to.MortemHz je napisao/la:Mislim da ce biti između 5 i 6 hiljada.Sarajlijica1946 je napisao/la:Pred 7 000 gledalaca.
Jel dosta MortemHZ.
Valjda se ova dijaspora zazeli tekmi Sarajeva, tu bi mogao biti kljuc odlicnd posjete.
A ne, prizivat cu Husrefa kojeg mrtvi Kukesi izbaca ili Kodra koji s najjacim timom lige ne moze dobiti Borca i Celika kuci.PitarBordo je napisao/la:Svi koji misle da će Janjoš dočekati kraj sezone će mu ovdje je8ati sve po spisku u oktobru. Osim Mokesa, on se samo inati, tako da ne psuje posle.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Jeh Meha zvani Radovac desno 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- PitarBordo
- Kontakt:
I rest my case.Mokes je napisao/la:A ne, prizivat cu Husrefa kojeg mrtvi Kukesi izbaca ili Kodra koji s najjacim timom lige ne moze dobiti Borca i Celika kuci.PitarBordo je napisao/la:Svi koji misle da će Janjoš dočekati kraj sezone će mu ovdje je8ati sve po spisku u oktobru. Osim Mokesa, on se samo inati, tako da ne psuje posle.
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa kad mu od ruke, tačnije od glave i noge, ide fulanje gola.zagorski je napisao/la:Ali mora se priznati da je bolji bio na stoperu vec na spicu
Samo Saraj'vo.
Šta znači ovo da Rahmanović nije spreman? Jer nije prošao cijele pripreme ili?
Amer Dupovac!
- PitarBordo
- Kontakt:
Nema kila.Rahma je napisao/la:Šta znači ovo da Rahmanović nije spreman? Jer nije prošao cijele pripreme ili?
Samo Saraj'vo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
znaci da ce sutra potpisati novi igrac koji ce biti ubacen na spisak umjesto rahmanovicaRahma je napisao/la:Šta znači ovo da Rahmanović nije spreman? Jer nije prošao cijele pripreme ili?
Ivan Tatomirovic Opet neki iz mijanmara pojacanja 
Sviđa mi se · Odgovori · 7 · 9 min.
+++++++++++: Hahahahahahaha motaj kablove gasi mješalicu
Sviđa mi se · Odgovori · 9 min.
AHAHAHAHHAHAHAH IVAN TATOMIROVIC O DOLASKU VELKOSKOG SA TAJLANDA
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- PitarBordo
- Kontakt:
Al' prejaka je ta logika opravdavanja: Evo Rahmanović nije spreman jer nije tu cijele pripreme, pa kako će recimo Petrak igrati onda, čak i kasnije? Ako dođe to jeste.
Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kad nije dobio, zasto se javno ne pobuni i ne podnese ostavku?ShofaII je napisao/la:Ja mecu da se vezem na prvu recenicu teksta i tacka. Čitam kompletnu izjavu i ona je OK.
Ja iz konteksta recenog nisam zakljucio da ce otici tamo i skinuti gace.
Kakvu je ekipu imao Dzeno a kakvu Cala. Pa jbt Dzeni je Duljevic na klupi bio!!! A Cala sad ni duljevica nema,. A da ne pricam o tome da je kod Dzene Amer bio na klupi, hebib, rustem a cali oni kostur ekipe.
Cala u dva prelazna roka igraca nije dobio. Ja u ovog Kuzmanovica vise nade polazem nego u Rahmanovica.
- TobeYarabi
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la:Ivan Tatomirovic Opet neki iz mijanmara pojacanja
ti si pljuvacPitarBordo je napisao/la:Al' prejaka je ta logika opravdavanja: Evo Rahmanović nije spreman jer nije tu cijele pripreme, pa kako će recimo Petrak igrati onda, čak i kasnije? Ako dođe to jeste.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Gledam prvi go sto smo primili protiv Krupe. Saric pusta igraca bukvalno, ovo nije prvi put da mu se desava nesto ovako. Napravi faul, obori ga, dobi karton ne daj mu cist sut na go jadan ne bio. Ziljkic ga je isto prosao u onom potopu radi nejgove kurcobolje i tad je sve krenulo nizbrdo. Samo povlacim crtu izmedu njega i Radovca. Radovcu se pripise go i kad nije njegov igrac. 
Mogu misliti sta bi se ovdje pisalo da je mjesto Sarica bio Radovac.
Mogu misliti sta bi se ovdje pisalo da je mjesto Sarica bio Radovac.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ni blizu, vjeruj miSarajlijica1946 je napisao/la:Budi sretan pa nisam rekao 10 000. Ja koliko god da kazem ti umanjis, ne valja ti to.MortemHz je napisao/la:Mislim da ce biti između 5 i 6 hiljada.Sarajlijica1946 je napisao/la:Pred 7 000 gledalaca.
Jel dosta MortemHZ.![]()
Valjda se ova dijaspora zazeli tekmi Sarajeva, tu bi mogao biti kljuc odlicnd posjete.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
I deda mi je bio.TobeYarabi je napisao/la:ti si pljuvacPitarBordo je napisao/la:Al' prejaka je ta logika opravdavanja: Evo Rahmanović nije spreman jer nije tu cijele pripreme, pa kako će recimo Petrak igrati onda, čak i kasnije? Ako dođe to jeste.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la:Ivan Tatomirovic Opet neki iz mijanmara pojacanja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Do sad sam vjerovao da će ovo biti veoma izjednačen dvomec, ali nakon ove izjave Cale vjerujem da ćemo oh minimalno 3 razlike dobiti u gostima.
A sto se posjete tice, dosta toga zavisi od prve utakmice i od eventualnih pojačanja (u sta sumnjam). Ali to ce biti od 6-8k.
A sto se posjete tice, dosta toga zavisi od prve utakmice i od eventualnih pojačanja (u sta sumnjam). Ali to ce biti od 6-8k.
Sabrine mi moje!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Jadnimi, kogmagie46, N3R3D, Venom i 39 gostiju.