Problem u tvojim postovima je sto "stavljas drugima rijeci u usta", pa tako u ovom slucaju i meni. Ono sto sam ja napisao nije pljuvanje, ono je realno i objektivno razmisljanje.nikad_izvini je napisao/la:golume i potpisivaču. Očito je da nam je Lazar prvi napadač. Imamo dvije opcije. Da ga podržimo ili da pričamo kako je loš. Vi koji pričate kako je loš nemojte da se čudite kad Sjever juskoro počne da **** familiju i Amaru, Lazaru već ****, KOJI GA DRŽI U EKIPI. Vi niste treneri. Amar jeste. Željo nema para da dovede boljeg napadača. Do tada bi bilo logično da podržimo IGRAČA ŽELJE i trenera koji ga FORSIRA. Jel tako. Po vama, NIJE. Neko blesav ovdje ?
Takodjer, problem na ovoj temi je precesto koristenje konstrukcije "jel' ti znas bolje od Amara" i slicnih. To je odgovor na skoro svaku kritiku, bila ona konstruktivna ili ne. Ja ne mislim da znam, Amara jako cijenim, ali razumijem fudbal dovoljno da mogu vidjeti neke "skrivenije" stvari. Isto tako, svaki fudbalski strucnjak na svijetu pravi greske i lose procjene, pa tako i Amar.
Podrzat cu ja i Lazara i ostale, ne brini se. Ali, ne mogu protiv sebe, moram biti realan. A, realnost je za neke previse surova i tesko prihvatljiva.