Aha, hvala.Virtu4l je napisao/la: Ne zna se to, pitari su znali pricati da Said ima platu 18.000 KM, to bi sigurno bila najveca u ligi, ako je tacna informacija.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ako im sve to ne može biti motivacija, ja ne znam onda šta može. Bukvalno onda ili ih sve redom rastjerati, jer ne znaju, ili ih dobro našamarati, jer ne žele, ukoliko odigraju onako bez motiva, nezainteresovano kako su znali i kako su igrali zadnji dio prošle sezone.Zenzo je napisao/la:Nadam se da su Slavko i igraci svjesni znacaja ove utakmice, da igramo u svojoj kuci nakon dugog niza godina i da nam prolaz otvara dalji put protiv opet povoljnog protivnika, da ne pricamo o parama.
Moje misljenje ako mi zelimo prolaz da moramo uzeti minimalno 2:0, sacuvati gol kako znaju i umiju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Kralju sta mai, nikako da skontam ovo zabiljezeno. Znaci zbog jedne tekme svima noga a sto su izgubili titulu i kup neka ih.Raonffa je napisao/la:Ako im sve to ne može biti motivacija, ja ne znam onda šta može. Bukvalno onda ili ih sve redom rastjerati, jer ne znaju, ili ih dobro našamarati, jer ne žele, ukoliko odigraju onako bez motiva, nezainteresovano kako su znali i kako su igrali zadnji dio prošle sezone.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Zbog dvomeča, al' ne zbog eventualnog ispadanja, nego zbog nezalaganja. Nije isto kad izgubiš i daš sve od sebe kao kad izgubiš i ne pokažeš ni trunku volje i želje za rezultatom.MocMahale444 je napisao/la:Kralju sta mai, nikako da skontam ovo zabiljezeno. Znaci zbog jedne tekme svima noga a sto su izgubili titulu i kup neka ih.Raonffa je napisao/la:Ako im sve to ne može biti motivacija, ja ne znam onda šta može. Bukvalno onda ili ih sve redom rastjerati, jer ne znaju, ili ih dobro našamarati, jer ne žele, ukoliko odigraju onako bez motiva, nezainteresovano kako su znali i kako su igrali zadnji dio prošle sezone.
A i ne mislim sad ozbiljno da ih sve rastjeraš, nije realan takav scenarij pa sve i da šetaju po terenu protiv Zete.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Nemoj sta zahatariti samo pitam zbog toga sluzi forum. Bolan da sportski segment prati upravu gdje bi nam kraj bio. Das im sve oni izgube i titulu i kup.Raonffa je napisao/la:Zbog dvomeča, al' ne zbog eventualnog ispadanja, nego zbog nezalaganja. Nije isto kad izgubiš i daš sve od sebe kao kad izgubiš i ne pokažeš ni trunku volje i želje za rezultatom.MocMahale444 je napisao/la:Kralju sta mai, nikako da skontam ovo zabiljezeno. Znaci zbog jedne tekme svima noga a sto su izgubili titulu i kup neka ih.Raonffa je napisao/la:Ako im sve to ne može biti motivacija, ja ne znam onda šta može. Bukvalno onda ili ih sve redom rastjerati, jer ne znaju, ili ih dobro našamarati, jer ne žele, ukoliko odigraju onako bez motiva, nezainteresovano kako su znali i kako su igrali zadnji dio prošle sezone.
A i ne mislim sad ozbiljno da ih sve rastjeraš, nije realan takav scenarij pa sve i da šetaju po terenu protiv Zete.
Jos se nadju uvrijedjeni kad im se sta kaze od huje i ludila.
Nikako da prevarim izgubljenu titulu
Valjda protiv Zete nece biti problema ocekujem aBd 2-0 pa revans 0-0.
Ma šta ću ti zamjeriti Muhoni, naši smoMocMahale444 je napisao/la:
Nemoj sta zahatariti samo pitam zbog toga sluzi forum. Bolan da sportski segment prati upravu gdje bi nam kraj bio. Das im sve oni izgube i titulu i kup.
Nikako da prevarim izgubljenu titulu![]()
Slažem se sve, yebiga izlizana je to priča, prežvakana hiljadu puta u ovih godinu i pol dana... Valjda bude bolje, gore teško da može, bar što se tiče zelenog terena.
- MocMahale444
Ti pises bez pardona i nema ono da biras neke strane kao neki forumasi, zato te respektam. Jedna strana FK Zeljeznicar i to je to.Raonffa je napisao/la:Ma šta ću ti zamjeriti Muhoni, naši smoMocMahale444 je napisao/la:
Nemoj sta zahatariti samo pitam zbog toga sluzi forum. Bolan da sportski segment prati upravu gdje bi nam kraj bio. Das im sve oni izgube i titulu i kup.
Slažem se sve, yebiga izlizana je to priča, prežvakana hiljadu puta u ovih godinu i pol dana... Valjda bude bolje, gore teško da može, bar što se tiče zelenog terena.
Normalno, meni je Željo jedan, a foruma, podforuma, tema na podforumima, forumaša, navijača, uprava, igrača itd ima na hiljade, al' ja svugdje i svakom kažem ono što mislim.MocMahale444 je napisao/la:Ti pises bez pardona i nema ono da biras neke strane kao neki forumasi, zato te respektam. Jedna strana FK Zeljeznicar i to je to.Raonffa je napisao/la:Ma šta ću ti zamjeriti Muhoni, naši smoMocMahale444 je napisao/la:
nesto vise od dva dana ostaje do ispunjenja nase dugogodisnje zelje, igranja evrope na grbavici. nema adekvatnih rijeci kojim bih mogao iskazati zahvalnost ljudima koji su nam to omogucili. upravo se spremam da krenem prema stadionu, kako bih uzeo kartu za istocnu tribinu, jer, koliko god raja bila nezadovoljna zavrsetkom prosle sezone, nezalaganjem u pojedinim utakmicama, losom igrom, nedorecenim prelaznim rokom (bar za sada), narusenim odnosima u svlacionici (bar se o tome pise i prica, a i igraci su davali izjave za javnost koje to potvrdjuju)... ne mogu vjerovati da stadion nece biti ispunjen skoro do posljednjeg mjesta.
ono, cega me strah, je to sto nikako ne znam sta da ocekujem od te utakmice, jer sa ovim nasim primadonama nikad nisi na cisto za sto su kada spremni. od sjaja, do ocaja. razgovaram sa mnogo raje, navijaca Zelje i atmosfera je daleko od one kakva bi trebala biti i kakva je potrebna, nema onog pravog, pozitivnog iscekivanja, u stilu "j.ebat cemo im nanu". rekonstrukcija i izgradnja stadiona je ono sto, barem mene i vecinu raje s kojom razgovaram, vuce na ovu tekmu. naravno, idem i da podrzim Zelju, ali, kako vec rekoh, nije to to.
bojim se, ako tekma ne krene u dobrom smjeru po nas, da sve ne ode u nekom nezeljenom smjeru, izljevanju frustracija, psovanju, prozivanju... to ne bi smjeli sebi dozvoliti, barem pravi navijaci, jer se time ne moze nista dobro postici, samo bi se postigao kontra efekat i ponistilo sve ono sto je dobro uradjeno, a ima dosta toga dobrog.
najsretniji bih bio da se na stadionu nadju samo oni koji su svjesni da jedna tekma (bolje receno, ovaj dvomec) ne predstavlja istoriju Zelje, da je fudbal igra u kojoj je, skoro, sve moguce, da je i poraz sastavni dio igre, da trenutni igraci nisu neko o kome zavisi opstanak i buducnost Zelje, oni su samo slucajni prolaznici (vecinom)... maksimalna podrska da, pljuvanje nikako, sta god da bude.
ono, cega me strah, je to sto nikako ne znam sta da ocekujem od te utakmice, jer sa ovim nasim primadonama nikad nisi na cisto za sto su kada spremni. od sjaja, do ocaja. razgovaram sa mnogo raje, navijaca Zelje i atmosfera je daleko od one kakva bi trebala biti i kakva je potrebna, nema onog pravog, pozitivnog iscekivanja, u stilu "j.ebat cemo im nanu". rekonstrukcija i izgradnja stadiona je ono sto, barem mene i vecinu raje s kojom razgovaram, vuce na ovu tekmu. naravno, idem i da podrzim Zelju, ali, kako vec rekoh, nije to to.
bojim se, ako tekma ne krene u dobrom smjeru po nas, da sve ne ode u nekom nezeljenom smjeru, izljevanju frustracija, psovanju, prozivanju... to ne bi smjeli sebi dozvoliti, barem pravi navijaci, jer se time ne moze nista dobro postici, samo bi se postigao kontra efekat i ponistilo sve ono sto je dobro uradjeno, a ima dosta toga dobrog.
najsretniji bih bio da se na stadionu nadju samo oni koji su svjesni da jedna tekma (bolje receno, ovaj dvomec) ne predstavlja istoriju Zelje, da je fudbal igra u kojoj je, skoro, sve moguce, da je i poraz sastavni dio igre, da trenutni igraci nisu neko o kome zavisi opstanak i buducnost Zelje, oni su samo slucajni prolaznici (vecinom)... maksimalna podrska da, pljuvanje nikako, sta god da bude.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- Neandertalac
- Kontakt:
Vjeruj da je i mene najviše strah ovoga. Nakupilo se frustracija i nije dobra atmosfera, neka sitnica može dovesti do izljeva bijesa i pritiska kakav nije bio nikada prije.starigrad je napisao/la:
U slučaju nekog negativnog starta, npr primimo go, stručni štab i igrači moraju biti svjesni da če biti negativnosti i moraju se distancirati od toga da ih ne poremeti još više.
A što se tiče navijača neka sebi postave pitanje, sutra kada se sve završi na šta bi bili više ponosni, da deru grlo
90 minuta ili na to što su nekom igraču hebali mater.
Sjećam se jedne tekme engleske lige, zaboravih koji klub je u pitanju ali uglavnom igraju utakmicu za ostanak u ligi. Doživljavaju debakl još u prvom poluvremenu a drugo cijeli stadion na nogama i pjesma koja ne prestaje.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
A kakva su raja u zadnje vrijeme, nekakva pre pre nervozna tacno ce i biti takva atmosfera ako krene od pocetka naopako, ili ako ga zabijemo pa Slavko se po obicaju povuce bice isto!
Pozdrav plava braćo,novi sam na forumu. Hajdeeeee Željkaneeee !
- plavousrcu
- Kontakt:
Jesi novi ili banovaniFidelitoo je napisao/la:Pozdrav plava braćo,novi sam na forumu. Hajdeeeee Željkaneeee !
Novi drug,nekada davno prija 2 3 godine sam bio pod ovim imenom mozda se neko sjeca,ali nisam imao vremena tako da sam prestao pisati po forumu.plavousrcu je napisao/la:Jesi novi ili banovaniFidelitoo je napisao/la:Pozdrav plava braćo,novi sam na forumu. Hajdeeeee Željkaneeee !.
Fidelito izjasni se, jesi li misketovac ili si antimiske grupacija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pozdravi cijenjeni forumasi.
Iako sam novi ne moze navijac (pravi) pisati zeljkan majka mu stara.
Forzaaa. ŽELJOOOOO
Forzaaa. ŽELJOOOOO
Jutros guzva u redu ispred stadiona, karta kupljena 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Mozda nisam pisao po forumu,ali sam pratio koliko sam imao vremena.Misketovac ili ne? Željo je bitan,vidim ovdje se prave neke dvije struje,nama to navijačima ne treba iskljucivo me zanimaju predstave na zelenom terenu !
Zadnja izmjena: Fidelitoo, dana/u 27 jun 2017, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
starigrad je napisao/la:nesto vise od dva dana ostaje do ispunjenja nase dugogodisnje zelje, igranja evrope na grbavici. nema adekvatnih rijeci kojim bih mogao iskazati zahvalnost ljudima koji su nam to omogucili. upravo se spremam da krenem prema stadionu, kako bih uzeo kartu za istocnu tribinu, jer, koliko god raja bila nezadovoljna zavrsetkom prosle sezone, nezalaganjem u pojedinim utakmicama, losom igrom, nedorecenim prelaznim rokom (bar za sada), narusenim odnosima u svlacionici (bar se o tome pise i prica, a i igraci su davali izjave za javnost koje to potvrdjuju)... ne mogu vjerovati da stadion nece biti ispunjen skoro do posljednjeg mjesta.
Samo ŽeljkanKatana je napisao/la:Pozdravi cijenjeni forumasi.
Forzaaa. ŽELJOOOOO
Gužva bi, al' sreća brzo ide, dužnost obavljena
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina