Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
-
reddevil96
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Transferi
Treba Mou kupit i Cahilla za 40-50 Mil pa da im pomognemo da kupe bonuccia/van dijka
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa uzet ce onog iz Monaca,koji je do koljena Maticu .
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Ma samo Kejnara i Ali, nek odrijese kesu i mirni su narednih 5 godina. Brzo ce Mančo vratiti te ulozene pare, ipak je to najmoćniji klub na svijetu.
⭐ 1966/67 ⭐ 1984/85 ⭐ 1998/99 ⭐ 2006/07 ⭐ 2014/15 ⭐ 2018/19
Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.
Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.
Matić je sigurno upgrade u odnosu na ono što trenutno imamo. Carrick lagano kači kopačke o klin, biće igrač-trener te će vjerovatno igrati u kupovima i biti tu kao profesor mladim igračima. Širina je definitivno potrebna, ove sezone smo se uvjerili u to kad se Pogba povrijedio, Herrera imao suspenziju itd...
Matić nije dugoročno rješenje, ali za 3-4 sezone je idealan jer nama treba faktički instant uspjeh, a u toku toga će se naći nova i mlađa opcija. Ako dođe i Fabinho, onda će sigurno popunjavati poziciju desnog beka, te po potrebi uskakati u vezni red.
Naravno da bih više volio da Fabinho može uskočiti na lijevog beka, pa bih volio da i tu poziciju pojačamo.
Matić nije dugoročno rješenje, ali za 3-4 sezone je idealan jer nama treba faktički instant uspjeh, a u toku toga će se naći nova i mlađa opcija. Ako dođe i Fabinho, onda će sigurno popunjavati poziciju desnog beka, te po potrebi uskakati u vezni red.
Naravno da bih više volio da Fabinho može uskočiti na lijevog beka, pa bih volio da i tu poziciju pojačamo.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Lijevog beka ni u tragovima ne spominju a najtanja pozicija u timu, jedino ako ne misli od Perisica praviti beka 
Daj i Fabinha i Matica, taman da nam i rooney88 i reddevil96 budu zadovoljni, a i ja
Daj i Fabinha i Matica, taman da nam i rooney88 i reddevil96 budu zadovoljni, a i ja
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
reddevil96
- Kontakt:
Kaveh Solhekol @SkyKaveh
Man United have held talks about signing Nemanja Matic from Chelsea. One of midfield options they are considering. Nainggolan another
Ako nam godine nisu bitne daj onda Naingollana, wc igrač nevjerojatna radna mašina doslovno ga je cijeli teren
I igrač koji moze zabiti gol s bilo koje udaljenosti a to nam treba jer smo jako malo golova zabili izvan šesnaesterca
Man United have held talks about signing Nemanja Matic from Chelsea. One of midfield options they are considering. Nainggolan another
Ako nam godine nisu bitne daj onda Naingollana, wc igrač nevjerojatna radna mašina doslovno ga je cijeli teren
I igrač koji moze zabiti gol s bilo koje udaljenosti a to nam treba jer smo jako malo golova zabili izvan šesnaesterca
Neka dođu i Matić i Fabhino...širina je potrebna.Ako Fabhina i stavi na beka,ne treba Valenciju gurati naprijed...na desnom krilu ti igra Mata,može doći i Miki,Matrijal i Rash.
Mislite da ih neće gurati i tamo pa ko se najbolje pokaže.
Ako već Perišića stavi na lijevu stranu.Nema tu puno drugih opcija osim nabrojanih.
Druga stvar je i to da možda Mou razmišlja o formaciji 3-5-2...ako Perišića dovodi možda ga baš vidi u toj formaciji da pokreve cijelu stranu.
Sa druge strane valensija...tri štopera...matić,pogba i herera u sredini i gore Rash(koji će vjerovatno imati i defanzivne zadatke) i Morata...
Meni bi se sviđala ta postavka najviše radi Rasha...ovo mu je ključna sezona...nebi valjalo na klubi da bude ili igra krilo.
Mislite da ih neće gurati i tamo pa ko se najbolje pokaže.
Ako već Perišića stavi na lijevu stranu.Nema tu puno drugih opcija osim nabrojanih.
Druga stvar je i to da možda Mou razmišlja o formaciji 3-5-2...ako Perišića dovodi možda ga baš vidi u toj formaciji da pokreve cijelu stranu.
Sa druge strane valensija...tri štopera...matić,pogba i herera u sredini i gore Rash(koji će vjerovatno imati i defanzivne zadatke) i Morata...
Meni bi se sviđala ta postavka najviše radi Rasha...ovo mu je ključna sezona...nebi valjalo na klubi da bude ili igra krilo.
Imal šta za Ronalda? 
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
-
reddevil96
- Kontakt:

Koja dominacija, savršeno herreri pristaje dm pozicija
Znaci Matic bolji od Fabinha 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
-
reddevil96
- Kontakt:
Zapravo su izjednačeni 3-3 rezultat u ovih 6 kategorija 
Ne moze Fabinho ni u kakve statisticke podatke sa ovom dvojicom koji igraju i najjacoj ligi svijeta
Zeljeznicar! 1921 !
Ipak moras uzeti u obzir da je jedan "statistiku" nabijao u EPLu a drugi protiv Bordeauxa, Lillea I Lorienta.
Dakle, tvojom logikom, Bakayoka cemo izbaciti iz jednacine. Herreru vec imamo, Matica uskoro a idealno bi bilo I Fabinha.
Mrzim statistiku jer nikad ne pokazuje ono najbitnije, ali sam si je postavio.
Dakle, tvojom logikom, Bakayoka cemo izbaciti iz jednacine. Herreru vec imamo, Matica uskoro a idealno bi bilo I Fabinha.
Mrzim statistiku jer nikad ne pokazuje ono najbitnije, ali sam si je postavio.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
reddevil96
- Kontakt:
Ne volim ni ja statistiku ali mi je ovo zanimljivo zbog herrere jer on nije doveden da igra dm ali pokazao se izvanredan na toj poziciji pa zato bi ja radije nekog btb veznjaka(naingollan) ali nema ih puno na tržištu dospitnih pa je realnije da dovedemo fabinha/matica za poziciju dm iako neki tvrde da bi fabinho igrao rb
Pa igrao bi Pogba ispred ko god da dodje ili Radja ili Matic il Fabinho,svejedno
Zeljeznicar! 1921 !
Pa zbog Pogbe I trazimo taj profil veznjaka.
Izgleda da dolazak Matica fkt ne iskljucuje Fabinha.
Izgleda da dolazak Matica fkt ne iskljucuje Fabinha.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Pa sva trojica odgovaraju tako da je svejedno ko dodje,bar meni. Mene vise brine krilo i bek
Zeljeznicar! 1921 !
Ma bek nece ni doci, Jose ce pokusati sa sa Rojom i Shawom iznijeti sezonu te im dodati Perisica koji zbog toga,vjerujem, i jeste na meti Uniteda.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
reddevil96
- Kontakt:
Sport Witness @Sport_Witness
Morata doesn’t want Manchester United ‘soap opera’, travels to Madrid, coming hours ‘decisive’.
Morata doesn’t want Manchester United ‘soap opera’, travels to Madrid, coming hours ‘decisive’.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.