HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
UltrasMostar94
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Pozdrav svim Zrinjevcima.
Dugo sam pratio ovaj forum dok se nisam prijavio. Prvo da rijesimo strance, u BiH od naredne sezone mogu biti prijavljena 4 stranca, Jakovljevic, Kukoc i Filipovic su sigurni jer su pod ugovorom, a Filipovic ga je i prije 2-3 tjedna produzio. Tako da se Jovic, Katance i Cirjak bore za tog 4 stranca, po meni Cirjak nije zadovoljio upravu tako da otpada, pitanja su Jovic i Katance, ali uprava ih ima pravo koristi u LP... Malo bi ti prepravio napadacku postavku, tesko da ce Todorovic igrat, u padu je forme, a i Baka ga od pocetka ne stavlja u igru, cak mu je draze da tu Kukoc igra, isto sto se tice desnog krila mislim da Jazvin mora igrat, u spicu se jednostavno mora neko dovest, jer bude li Maribor stisko treba neko na kontre, a Kajkut i Mrkaic nisu takav tip igraca, sto je i Maka reko treba nam jedan brzonogi, ali ako se i ne kupi, mislim da ne bi bilo lose stavit Jazvina u spic.
Dugo sam pratio ovaj forum dok se nisam prijavio. Prvo da rijesimo strance, u BiH od naredne sezone mogu biti prijavljena 4 stranca, Jakovljevic, Kukoc i Filipovic su sigurni jer su pod ugovorom, a Filipovic ga je i prije 2-3 tjedna produzio. Tako da se Jovic, Katance i Cirjak bore za tog 4 stranca, po meni Cirjak nije zadovoljio upravu tako da otpada, pitanja su Jovic i Katance, ali uprava ih ima pravo koristi u LP... Malo bi ti prepravio napadacku postavku, tesko da ce Todorovic igrat, u padu je forme, a i Baka ga od pocetka ne stavlja u igru, cak mu je draze da tu Kukoc igra, isto sto se tice desnog krila mislim da Jazvin mora igrat, u spicu se jednostavno mora neko dovest, jer bude li Maribor stisko treba neko na kontre, a Kajkut i Mrkaic nisu takav tip igraca, sto je i Maka reko treba nam jedan brzonogi, ali ako se i ne kupi, mislim da ne bi bilo lose stavit Jazvina u spic.
-
PiazzaGrande
Evo, potvrdjeno je...
HŠK Zrinjski-NK Maribor
12.07.2017., srijeda, 19:00
Pozzz, UltrasMostar94...
HŠK Zrinjski-NK Maribor
12.07.2017., srijeda, 19:00
Pozzz, UltrasMostar94...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Dobro dosao UltrasMostar94!
Majstore Katanec i Jakovljević su od stranaca prvi na listi i njima je mjesto zagarantirano u prvih 11 a ostali, tko zna...
Majstore Katanec i Jakovljević su od stranaca prvi na listi i njima je mjesto zagarantirano u prvih 11 a ostali, tko zna...
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
UltrasMostar94
- Kontakt:
ALOBOLA, znam da je Katanec prvi na listi, nego sam njega spomeno radi ponuda iz inozemstva, po meni ako on ne ode u inozemstvo, 4 stranca su Kukoc, Filipovic, Katanec i Jakovljevic, a Jovic je tu ako neko otpadne... Iako mislim da Filipovic igra toplo hladno i da je mozda bolje zadrzat Jovica, on je siguran jer mu ne bi bezveze prvom produljili ugovor.
-
PiazzaGrande

ZRINJSKI TE TREBA!

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
UltrasMostar94
- Kontakt:
Gledam Mladost dovela Efendica, Sloboda zadrzala Mehmedagica, Borac dovodi pojacanja. Sigurno da Zrinjski koji je ovih godina poznat kao klub s najbolji uvjetima, sigurnim titulama i kartom za inozemstvo. I da ne mozemo dovest igraca iz nestabilne Slobode, ili slobodnog Krpica koji trazi klub za posudbu. Po meni bi Krpic bio cak i dovoljno pojacanje, jer sam gledo na youtubu Perisica, lik stvarno razmislja, dobro iznosi loptu, a ima i precizan pas, kada bi naprijed imali Jazvina desno, Todora ljevo i Krpica naprijed, tri brza igraca, mislim da bi obrana Slovenaca poludila, jos tu i Bilbija kao playmaker mislim da bi Zrinjski imo odlicne sanse.
Nije mi jasno ,jel mi smijemo prodavati ulaznice za gornju tribinu u LP.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Ako ste dobili licencu onda da, a ako niste onda ne.ALOBOLA je napisao/la:Nije mi jasno ,jel mi smijemo prodavati ulaznice za gornju tribinu u LP.
-
mario11111
- Kontakt:
Ja koliko sam pratio 4 stranca mozemo imati u zapisniku za utakmicu.. Znaci u klubu ih moze 7 biti, ali u 18 oni kojih ide npr. U Tuzlu na gostovanje, samo četvorica.. Il griješim? Ako je ovako dobro bi bilo, steta se odricati nekih poput Jovića i sl.
1905
-
PiazzaGrande
Kao i protiv Legie, samo dojnja tribina...ALOBOLA je napisao/la:Nije mi jasno ,jel mi smijemo prodavati ulaznice za gornju tribinu u LP.
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Evo Želju koštala tribina 2 miliona KM ,mislim da mi to mozemo isto napraviti ali i jeftinije na stajanju.
-
PiazzaGrande
Tako je, mozemo ih imati 10, ali u zapisniku za utakmicu tj. medju 18 igraca, mogu biti samo četvorica...Sada ih imamo šest u momčadi:Jakovljević, Katanec, Kukoč, Filipović, Jović, Čirjak...još uvijek je Blaić pod ugovorom , i on je stranac, a trenutno je nepoznata njegova sudbina u Zrinjskom...mario11111 je napisao/la:Ja koliko sam pratio 4 stranca mozemo imati u zapisniku za utakmicu.. Znaci u klubu ih moze 7 biti, ali u 18 oni kojih ide npr. U Tuzlu na gostovanje, samo četvorica.. Il griješim? Ako je ovako dobro bi bilo, steta se odricati nekih poput Jovića i sl.
Mislim da su Fića i Čirjak osuđeni na tribine...iako, biće prostora za sve, dva stranca su stoperi, oni dobivaju puno kartona, biće malo češće odsutni, sreća došao je Laštro, odličan štoper...a od četiri krila tri su stranca, biće mjesta za sve, iako, kao što sam već napisao, mislim da je Fića tu zadnji izbor za neku krilnu poziciju...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
UltrasMostar94
- Kontakt:
Ne znam bas za Ficu, ipak su mu prvom ponudili ugovor, a i Baka ga voli, mad su on Jovic i Kukoc najvise igrali krilo u Bake tako da mislim da ce ipak svi ostat u klubu za 2 pretkolo, a da ce neki prodat ili zavrsit na posudbi do pocetka lige. Zna ce se sve kad se vrate sa Kupresa 3.7. Zrinjski ko i prosle godine samo donja 5 tisuca navijaca.PiazzaGrande je napisao/la:Tako je, mozemo ih imati 10, ali u zapisniku za utakmicu tj. medju 18 igraca, mogu biti samo četvorica...Sada ih imamo šest u momčadi:Jakovljević, Katanec, Kukoč, Filipović, Jović, Čirjak...još uvijek je Blaić pod ugovorom , i on je stranac, a trenutno je nepoznata njegova sudbina u Zrinjskom...mario11111 je napisao/la:Ja koliko sam pratio 4 stranca mozemo imati u zapisniku za utakmicu.. Znaci u klubu ih moze 7 biti, ali u 18 oni kojih ide npr. U Tuzlu na gostovanje, samo četvorica.. Il griješim? Ako je ovako dobro bi bilo, steta se odricati nekih poput Jovića i sl.
Mislim da su Fića i Čirjak osuđeni na tribine...iako, biće prostora za sve, dva stranca su stoperi, oni dobivaju puno kartona, biće malo češće odsutni, sreća došao je Laštro, odličan štoper...a od četiri krila tri su stranca, biće mjesta za sve, iako, kao što sam već napisao, mislim da je Fića tu zadnji izbor za neku krilnu poziciju...
-
PiazzaGrande
Treba nam, kao sto je Maka rekao, malo drugaciji tip napadaca, brzi igrac koji je sposoban igrati na kontre...Ne znam bas da je Krpic taj tip...Mislim da njega nećemo gledati u našem dresu, iako je on izrazio želju da dođe i nudio se preko nekih menadžera...UltrasMostar94 je napisao/la:Gledam Mladost dovela Efendica, Sloboda zadrzala Mehmedagica, Borac dovodi pojacanja. Sigurno da Zrinjski koji je ovih godina poznat kao klub s najbolji uvjetima, sigurnim titulama i kartom za inozemstvo. I da ne mozemo dovest igraca iz nestabilne Slobode, ili slobodnog Krpica koji trazi klub za posudbu. Po meni bi Krpic bio cak i dovoljno pojacanje, jer sam gledo na youtubu Perisica, lik stvarno razmislja, dobro iznosi loptu, a ima i precizan pas, kada bi naprijed imali Jazvina desno, Todora ljevo i Krpica naprijed, tri brza igraca, mislim da bi obrana Slovenaca poludila, jos tu i Bilbija kao playmaker mislim da bi Zrinjski imo odlicne sanse.
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
Ovo pravilo o cetiri stranca vazi samo za domace prvenstvo...UltrasMostar94 je napisao/la:Ne znam bas za Ficu, ipak su mu prvom ponudili ugovor, a i Baka ga voli, mad su on Jovic i Kukoc najvise igrali krilo u Bake tako da mislim da ce ipak svi ostat u klubu za 2 pretkolo, a da ce neki prodat ili zavrsit na posudbi do pocetka lige. Zna ce se sve kad se vrate sa Kupresa 3.7. Zrinjski ko i prosle godine samo donja 5 tisuca navijaca.PiazzaGrande je napisao/la:Tako je, mozemo ih imati 10, ali u zapisniku za utakmicu tj. medju 18 igraca, mogu biti samo četvorica...Sada ih imamo šest u momčadi:Jakovljević, Katanec, Kukoč, Filipović, Jović, Čirjak...još uvijek je Blaić pod ugovorom , i on je stranac, a trenutno je nepoznata njegova sudbina u Zrinjskom...mario11111 je napisao/la:Ja koliko sam pratio 4 stranca mozemo imati u zapisniku za utakmicu.. Znaci u klubu ih moze 7 biti, ali u 18 oni kojih ide npr. U Tuzlu na gostovanje, samo četvorica.. Il griješim? Ako je ovako dobro bi bilo, steta se odricati nekih poput Jovića i sl.
Ma Fica je miran, dobar momak, nije bukadzija, dao je znacajnih golova za nas i red je da mu se ponudi ugovor...
Naravno, tu su pripreme, Baka je rekao da svi krecu od nule, pa cemo vidjeti...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Znači, suma sumarum, tražimo dva veznjaka i jednu špicu (Krpić ili Bekić od napadača.. Rustemović, Ordagić od središnjih veznih, ne znam koga još od centalinih veznik imamo u vidu, a da je bh državljanin).. igrače na te tri pozicije moramo dovesti ako želimo biti konkurentni Mariboru i ako ih mislimo iznenaditi.. ostalo je solidno, htio sam da dovedeno i jedno prodorno desno krilo (npr. Stevanovića) na to mjesto smo doveli Jazvina koji će čini mi se biti pojačanje i koji bi mogo ako ovako nastavi krenuti od prve minute protiv Maribora..
Trenuto od sigurnih prvotimaca imamo Pirića, Galića, Jakovljevića, Kataneca, Stojkića i Bilbiju, bar kako ja vidim dosadašnji tijek priprema..
Trenuto od sigurnih prvotimaca imamo Pirića, Galića, Jakovljevića, Kataneca, Stojkića i Bilbiju, bar kako ja vidim dosadašnji tijek priprema..
HŠKZ!
-
UltrasMostar94
- Kontakt:
Ti u zadnjoj liniji su sigurni, ne znam bas za Rustemovica nikad mi se nije svidjo, mislim da je i Perisic bolji od njeg, po meni jedino Ordagic dolazi u obzir. Drago mi je na bekovima vidit Galica i Stojkica koji ce dati 100% od sebe kao i Jakovljevic i Katanec. Ja bi guro dosta Jazvina jer ce njemu ovo biti od 2 lige do LP i mislim da ce lik dat sve od sebe, a uz to ima brzinu i ima sut, slicno kao i Todor. U napadu definitivno dovest nekog jer ako Kajkut zasteka tesko da i Mrkaic moze nesto ucinit.mara1905 je napisao/la:Znači, suma sumarum, tražimo dva veznjaka i jednu špicu (Krpić ili Bekić od napadača.. Rustemović, Ordagić od središnjih veznih, ne znam koga još od centalinih veznik imamo u vidu, a da je bh državljanin).. igrače na te tri pozicije moramo dovesti ako želimo biti konkurentni Mariboru i ako ih mislimo iznenaditi.. ostalo je solidno, htio sam da dovedeno i jedno prodorno desno krilo (npr. Stevanovića) na to mjesto smo doveli Jazvina koji će čini mi se biti pojačanje i koji bi mogo ako ovako nastavi krenuti od prve minute protiv Maribora..
-
UltrasMostar94
- Kontakt:
Evo prica se da je Semir Pezer doputovo u Mostar, nisam bas imo priliku gledat ovog igraca, ali ako je se povezivo sa Svedskom mozda i nije los. Po mom misljenju i dalje nije zamjena u razini Tomica, ni priblizno.
-
PiazzaGrande
Ma, i on i Perišić su na probi...u ovoj ligi zamjene za Tomica nema..UltrasMostar94 je napisao/la:Evo prica se da je Semir Pezer doputovo u Mostar, nisam bas imo priliku gledat ovog igraca, ali ako je se povezivo sa Svedskom mozda i nije los. Po mom misljenju i dalje nije zamjena u razini Tomica, ni priblizno.
Ispravak netocnog navoda:Pezer je potpisao danas...
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 27 jun 2017, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
HŠKZ-GOŠK 4-1..Bilbijax2, Kajkut i Filipović
ZRINJSKI: Pirić (od 46. Bandić), Galić, Jakovljević, Katanec (od 70. Laštro), Stojkić, Čirjak (od 80. Kobiljar), Jamak, Filipović, Bilbija, Jović, Kajkut (od 75. Hajdarević)
ZRINJSKI: Pirić (od 46. Bandić), Galić, Jakovljević, Katanec (od 70. Laštro), Stojkić, Čirjak (od 80. Kobiljar), Jamak, Filipović, Bilbija, Jović, Kajkut (od 75. Hajdarević)
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.