FC Internazionale Milano - Transferi

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Jericho
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Transferi

Post Postao/la Jericho » 27 jun 2017, 13:03

Tritolone je napisao/la:Bilo bi dobro kad bi i Merolu prikljucili prvoj ekipi, decko je ima strasnu sezonu.
Premlad je jos momak, nije ni za Primaveru jos zaigrao.
Agent: “It is all done, Banega will return to Sevilla”
Pedulla: Inter sign Lorenzo Peschetola from Pescara
Valja istaći da se radi strašan posao u youth sectoru. Pellegri bi također trebao biti official ovaj tjedan, kao i Coulibaly.
#Ausilio OUT

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 27 jun 2017, 13:34

SiamoNoi je napisao/la:Ne,nego je "problem" što se za igrača kojeg se u strani klub prodaje za 30 od Intera traži 10-20m više.Tako da što se mene tiče cijena Romi za Jovetića ne bi bila ispod 30m.Pa hoces-neces.
Posljednje informacije govore da bi Manolas u Zenit trebao skupa sa Paredesom i da bi Roma trebala dobiti za taj dvojac 70m gotovine, no treba jos sacekati da vidimo sta ce biti. A Inter se prethodno mogao samo raspitivati za Manolasa, vi prije jula ne bi mogli ni tih 30m uplatiti.
embrace the chaos

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 27 jun 2017, 14:01

GdS report that Inter will today announce a new €20 million per season sponsorship deal with a Chinese company. The new sponsorship will go a long way towards the Nerazzurri’s Financial Fair Play cause, who with the sponsorship, will just have to find €10 million by Friday’s deadline opposed to close to €30 million
Sa prodajom Banege mislim da je to to sto se tiče FFPa.
Stoke offering 17 million for Murillo
Neloše ako je istina, al minimum 20 se mora uzet za njega :salut:
Di Marzio: Skriniar to Inter on loan with obligation to buy
Nek je sretno momku iako nemam nikakvih očekivanja od njega jer nisam ni čuo za njega do prije 4-5 dana.
#Ausilio OUT

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 27 jun 2017, 15:01

Znači Škriniar je ozvaničen.. lijevonogi stoper.. odlično..
Opet se piše da napadamo Belottija.. 70 miliona plus Ranocchija i Santon.. to je već priča za malu djecu, momak je dobar ali niti nam treba niti vrijedi toliko..

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 27 jun 2017, 15:15

Uracunat je Caprari 13 miliona. Sto je sve plusvalenza sto bi rekli talijani. Skriniar je posudba tako da ne utice na balans ove godine. Banega 10ak i malo sponzori i rjesen problem sa FFP. Samo da prodje juni aBd.

Benvenuto Milan! :thumbup: :salut:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 27 jun 2017, 15:16

Dešnjak je lik.. Sad sam mu pogledao 2-3 videa na youtubeu da se malo upoznam s njim i odmah da ispalim da ce ovo biti najgori transfer u novijoj povijesti kluba. Kakva sirovina je lik :tokralju: Još zguren nakav, šlampav, užasna kontrola lopte, paničar, a ni brzine nema. Osim skoka ne vidim da ima ijedan kvalitet da obuce dres Intera. Murillo je za ovoga Alessandro Nesta iz najboljih dana.
#Ausilio OUT

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 27 jun 2017, 15:18

Nema sanse kontras. :guz:

Milan ce biti zvijer. :thumbup:

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 27 jun 2017, 15:19

Okey, vrijeme ce pokazati. Ja samo kazem ono sto vidim sa videa jer za momka nisam čuo do neki dan. Po videima nista bolji od Toni Šunjića, čak štaviše i puno lošiji jer je paničar na kvadrat.

Sve sam sigurniji da je ovaj transfer iskljucivo radi dobrih odnosa sa Sampdorijom da im se u buducnosti salju igraci na posudbu koji budu dolazili iz Juzne Amerike.
#Ausilio OUT

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 27 jun 2017, 15:23

Ma nisam ga ni ja pratio. Malo na ovom Euru gdje je bio jako dobar. Al nekad moras probat i sa ovakvim igracima.

U svakom slucaju nadam se da ce dobit sansu. Ja sam optimista jer je mlad momak. A ako Miranda bude na svom nivou, uz njega Milan moze puno naucit...

Bitno je da se juni skoro zavrsio. I da se rijesi ovaj FFP. Za nadat se da ce to bit sve dobro.

Meni najvise optimizma ulijeva Luciano. Odusevljen sam sve i jednom izjavom dosad i osjeti se da covjek zna. LP ove godine nece doc u pitanje.

P.S. Mostarac@ i radi Capraria. Jer sumnjam da bi neko iskesirao 15ak miliona. A ovako se racuna kao da je prodat za te pare. :thumbup:

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 27 jun 2017, 15:40

Luciano ce nadamo se svi okrenuti klub za 180° :beba: Vjerujem da bi on i s trenutnim kadrom lagano usao u TOP3, al s par dobrih pojacanja ocekujem i borbu za TOP1 :kafa: :oops:
Za Skriniara vise necu nista pisati. Nitko sretniji od mene da bude zvijer malac, al ovo sto sam videa odgledao danas nisam ni malo optimistican.
Po meni Inter ocigledno ima neki deal sa Sampom, s toga i ovo vrednovanje Caprarija za 15mil je wtf :silent: Očekujem da do kraja mercata uzmemo Driussija i Thiago Maiu gdje cemo ih posudit godinu dana Sampi, mozda cak i Gabigola tako bi mi ovaj transfer bio jasniji.
Edit.
EDER BI MOGAO DA SE VRATI U SAMPDORIU. NAVODI SE CENA OD €10M.
Evo vec mi je malo jasnije :urnebes:
#Ausilio OUT

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 27 jun 2017, 15:44

Walter Sabatini: "L'Inter sta lavorando bene e in silenzio, non vi preoccupate".

Bio je i neki sastanak uprave danas gdje je navodno dogovren budzet tako da ce danas vjerovatno krenut da izlaze razne cifre...

Zar Driussi nije u Zenit trebao ici?

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 27 jun 2017, 15:51

Ma lupio sam dvojicu "juzno-americkih wonderkidsa" čisto jer su se "povezivali" s nama :mrgreen:
Inače Driussi je jako blizu Zenita, 15 do 20mil€ se spominje, ali nista sluzbeno jos.
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 27 jun 2017, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
#Ausilio OUT

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 27 jun 2017, 15:52

Pa šta je s tim Perišićem? Na kraju sezone se oprašta, a sad dobija novi ugovor, šta će biti na kraju? Iskreno, bio bih sretniji kad bi se ovo drugo desilo, al' hajd, vidjet' ćemo. :mrgreen:

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 27 jun 2017, 15:53

Poligon10 je napisao/la:Pa šta je s tim Perišićem?
Perišić ne ide nigdje. Ako vam Candreva može ikako pomoći, dogovorit ćemo se :kafa:
#Ausilio OUT

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 27 jun 2017, 15:54

I meni ovaj slovak ne djeluje nista posebno. Za kolko para smo ga uzeli?
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 27 jun 2017, 15:57

15ak plus Caprari. Milan dolazi na posudbu tako da njegova kupnja ne ide u ovogodisnji bilans. Ovo je sve zbog ovog FFPa jbenog. Da se hoce rjesit tih okova vise u pm.

Ma Periša mozda i ode do kraja. Al nece ici ispod 45-50 miliona. Tako doa je realnije da ostane ako on bude htio.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 27 jun 2017, 16:07

Jericho je napisao/la:
Poligon10 je napisao/la:Pa šta je s tim Perišićem?
Perišić ne ide nigdje. Ako vam Candreva može ikako pomoći, dogovorit ćemo se :kafa:
Neće me sigurno razočarati ako ostane, sretno mu bilo. :kafa:

Ne znam, ybg. Utd vjerovatno nije spreman ići preko 40 mil eura, a vi želite 50-ak. Što je puno - puno je. Zahvalan je igrač, mogao bi nam koristiti, ali da se većina nas pita s našeg podforuma, ili bi se doveo za 30-ak mil, ili nikako. Ne vrijedi više, realno. Ovako bi nama bio u užim kombinacijama za normalne pare, al' već sa cifrom koju vi tražite sumnjam da će doći.

Candrevu vi pošaljite nazad u Lazio, možda ga oni htjednu, ostali vala... :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 jun 2017, 17:00

Čuj Murillo 17,a Skriniar 30 :rol:

Murillo ispod 20 ne smije ni u ludilu.25 je ok cifra ako ga se bas zeli prodati iako ne vidim ni jedan razlog za to ako sam ne zeli otic ili nije jedan od onih iz svlačionice.Doveo si mu konkurenciju u Skriniaru i sad fino ostavis i njega jer ga Spaletti moze vratiti na igre zbog kojih je i dosao u Inter i one iz veceg dijela prve sezone kada se i Real zanimao.Plus Miranda tesko da moze cijelu sezonu izgurat na potrebnom nivou i jos nekog da im da konkurenciju bi ovdje trebalo uzeti.

Malo previse za Skrinara bojim se ako je 15 + Caprari (15).Iako opet,jedino 15 ide u kešu,a za Caprarija pitanje bi li sada nasli kupca koji bi dao 15 tako da ovo ipak ispada nesto ispod 30.A nije mi neka šteta sto se Caprarija ne zadrzava.
Denno je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Ne,nego je "problem" što se za igrača kojeg se u strani klub prodaje za 30 od Intera traži 10-20m više.Tako da što se mene tiče cijena Romi za Jovetića ne bi bila ispod 30m.Pa hoces-neces.
Posljednje informacije govore da bi Manolas u Zenit trebao skupa sa Paredesom i da bi Roma trebala dobiti za taj dvojac 70m gotovine, no treba jos sacekati da vidimo sta ce biti. A Inter se prethodno mogao samo raspitivati za Manolasa, vi prije jula ne bi mogli ni tih 30m uplatiti.
Pa raspitivali su se jos u kasnu zimu-rano proljece i izvjestavali su da je cijena 40-50m.
Jericho je napisao/la:Kakva sirovina je lik :tokralju: Još zguren nakav, šlampav, užasna kontrola lopte, paničar, a ni brzine nema. Osim skoka ne vidim da ima ijedan kvalitet da obuce dres Intera.
To si ti Ranocchiu na posudbi u Sampdoriji gledao :P

Iako je Ranocchia uvijek imao dobru kontrolu lopte sto su svi kod njega podcjenjivali jer je bio slampav i psihički na dnu.A ovo sto si za Skriniara napisao ovi koju su ga gledali na U21 su pisali skroz suprotno :mrgreen:
Jericho je napisao/la:s toga i ovo vrednovanje Caprarija za 15mil je wtf :silent:
Caprari hladno 15ak m vrijedi.Najbolji strijelac i asistent Pescare (koliko god losi bili) prošle godine (9,4),mlad još,moze igrat vise pozicija naprijed,Talijan...kakve se sve ojebine danas prodaju za 15 Caprari hladno ide za tu cifru.
Jericho je napisao/la:Driussija
Pao na doping testu.Joma iskazala interes.Novi Davids.Agricola trlja ruke.
Poligon10 je napisao/la:Ne znam, ybg. Utd vjerovatno nije spreman ići preko 40 mil eura, a vi želite 50-ak. Što je puno - puno je. Zahvalan je igrač, mogao bi nam koristiti, ali da se većina nas pita s našeg podforuma, ili bi se doveo za 30-ak mil, ili nikako. Ne vrijedi više, realno. Ovako bi nama bio u užim kombinacijama za normalne pare, al' već sa cifrom koju vi tražite sumnjam da će doći.
Ni bi ni ja nikad dao za njega vise od 30,ali Interu vrijedi 50 tako da ga nema smisla puštat ispod te cifre.Najbolje prodat za 30,a za ove precijenjene mlade Talijane klubovi traze 50 :rol: Nisi nista napravio time.

Eto vam Retard za 25 umjesto Fabinha pa njega nosite :urnebes:
Mago je napisao/la:Walter Sabatini: "L'Inter sta lavorando bene e in silenzio, non vi preoccupate".
:salut:
Suning's first purchase this summer will be Milan.
:mrgreen:

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 27 jun 2017, 17:20

@Siamo, normalno je da vi tražite velike pare, to me danas ne iznenađuje, takav je vakat ybg. Koristite priiku što smo pofino zagrizli za njega i što ima dobar ugovor (vjerovatno), samo koliko god i moji bili darežljivi, nisu vesla sisali sigurno. :mrgreen: Puno je dati za igrača od 29 godina, prosječnog kvaliteta, 50+ mil. Od početka nisam za ovaj transfer iako sam svjestan da je on Joseov profil igrača, ali ako damo preko 35-40 mil, onda nam se cijeli svijet ima pravo smijati. Bio bi to pravi fail, nema govora. Ovako za pristojnu cifru i mogu nekako sažvakati, al' generalno nisam igračem zadovoljan tako da je najbolje rješenje da on kod vas ostane. :D

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 27 jun 2017, 17:39

Jericho je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:Bilo bi dobro kad bi i Merolu prikljucili prvoj ekipi, decko je ima strasnu sezonu.
Premlad je jos momak, nije ni za Primaveru jos zaigrao.
17 godina, ako se ne varam Pinamonti i Bonazzolli su isto sa 17 godina isli na ljetne pripreme. Doduse bilo je tu svakakvih igraca ali usporedba sa ova dva igraca stoji posto je on supertalentiran kao i oni.

Mene ovaj Skriniar bas podsjeca na Ranocchiu. Valjda ce biti puno uspjesniji od zabe :kafa:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []