FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Katana
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Katana » 27 jun 2017, 15:24

Za ulaz je logicno sasvim, al za mjesto ko da prvi put idete na utakmicu realno... :D

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 27 jun 2017, 15:25

arelinho je napisao/la:Ne mora se sjediti na mjestu koje piše na karti. Samo treba ući na ulaz koji piše na karti. Ko da ste prvi put na našoj Euro tekmi. :P
Katana je napisao/la:
To je glupost. Evo moje raje ima 7 koji ce nas ici i zbog posla smo kupili u razlicitim vremenskim periodima sta sad trebamo po tribini sjediti jedan po jedan???
cruz40 je napisao/la: Kazu samo da treba na ulaz uci koji je napisan na karti a ostalo ko gdje sjedne i nadje bolje mjesto.
Izvinjavam se onda. :)

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 27 jun 2017, 15:26

Ili kao što je u narodu poznato: Ko prije djevojci (mjestu) njegova djevojka.(njegovo mjesto) :mrgreen:

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 27 jun 2017, 15:26

Katana je napisao/la:
braco je napisao/la:
Qwerty90 je napisao/la:Ako je suditi po jutrošnjem redu za kartu, trebalo bi biti puno aBd. Samo bezrezervna podrška kao i uvijek. NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !
Ja maloprije uzeo kartu nije bila gužva.Doduše sad je najveći zvizdan, pa raja pametna jutros u 11 uzela. :mrgreen:

Nadam će se svi pridržavat da sjednu gdje piše na karti da treba, valjda se neće naći neki papak "pametan" da sjedne gdje mu je qrcu ćejf pa da bezveze dođe do nekog problema.
To je glupost. Evo moje raje ima 7 koji ce nas ici i zbog posla smo kupili u razlicitim vremenskim periodima sta sad trebamo po tribini sjediti jedan po jedan???
Pa koja je onda svrha numerisanja sjedalica ako će sjedati ko gdje hoće :?:
FK Željezničar kao najveći klub na ovim prostorima treba biti uzor svim ostalim klubovima i uvoditi standarde :D
Biće raji malo neobično na početku, možda bude i naguravanja i problema ali vremenom će to nadoći na svoje
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Voms1921
Kontakt:

Post Postao/la Voms1921 » 27 jun 2017, 15:27

Bajram Serif Mubarek Olsun i pozdrav plava braco. :bih:

Pratim vec odavno nekih godinu ipo - dvije ovaj forum.
Zeljovac sam i Manijak od kada znam za sebe.
Poznajem neke od igraca i ljudih koji se vrte oko naseg Zelje.
Jucer sam pricao sa jednim nasim igracem ,ne bih da govorim ko je u pitanju.
Helem nejse rekao mi je "niko od igraca ne mirise debelog".
Pitao sam ga za Sandra sta je bilo,kaze mi da je i on procitao u novinama ali se ne slazu za njegovo dovodjenje kao sta ce nam igrac koji nije dugo igrao.
Pitao sam za lijevog beka kaze da se cuju sa Projicem i da bi bilo dobro da dodje jer je top igrac.
Isto tako i za Subica kaze on je klasa.
Za Sinana kaze da je povrijedjen dosao.
Rekao sam mu da ce imati opasnu podrsku u revansu i da moraju igrati srcem.
I usput pitao sam ga jesu li se nafurali zbog onog videa :lolno: sto su oni objavili,kaze ma sta ce oni sta ono postavljaju hahahahahha.
Braco ja cvrsto vjerujem da dolaze bolji dani za naseg ZELJU ,a mi da napunimo u cetvrtak dolinu do zadnjeg mjesta i pokazemo svima da smo institucija.
:kafa:
Zadnja izmjena: Voms1921, dana/u 27 jun 2017, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 27 jun 2017, 15:28

Nista od toga nema. Evo me na Grbavici, pitao sad momka na karti i kazu samo ulaz je bitan..

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 27 jun 2017, 15:30

Ako već uvodiš numeraciju, onda mora biti dostupno da svako sebi izabere sjedište, kao u kino kad ideš. Nebitno je li to online ili na mjestu gdje kupuješ kartu, a ne da te neko baca po stadionu gdje mu je ćejf
ZELJEZNICAR 1921!

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 27 jun 2017, 15:35

hamzaTM87 je napisao/la:Ako već uvodiš numeraciju, onda mora biti dostupno da svako sebi izabere sjedište, kao u kino kad ideš. Nebitno je li to online ili na mjestu gdje kupuješ kartu, a ne da te neko baca po stadionu gdje mu je ćejf
Upravo tako. Nije bitno kako je bilo do sada. Ako se već prave tribine i ulaže u infrastrukturu i poboljšanje uslova i stremimo tim neki europskim standardima onda je dosta "divljeg zapada" na tribinama i sjedanja ko gdje hoće. Ako sam kupio numerisanu kartu za to i to mjesto hoću tu i da sjedim i gotovo.
PS. Jesam malo ters al jbg takav sam :mrgreen:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 27 jun 2017, 15:36

Tacno se nekad zapitam idu li ljudi na utakmice ili samo kad je evropa hmmmm???

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 jun 2017, 15:39

Pretpostavljam da je numeracija stolica zahtjev UEFA-e, kako bi mogli fino odrediti tačan kapacitet stadiona, i naravno tačan broj gledatelja na Grbavici koji budu prisustvovali ovim europskim utakmicama (nadam se da neće biti samo ova protiv Zete, nego minimalno još protiv AIK-a).
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jun 2017, 15:41

Povedi nas Slavko do grupa EL :bow:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 27 jun 2017, 15:43

zastavnik22 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Gdje su oni skršili dva miliona km... Žujo i Violina bi je napravili za milion.
Bi ali drvenu i montaznu :bih:
Kako bi je samo skockali od europaleta...

zastavnik22
Kontakt:

Post Postao/la zastavnik22 » 27 jun 2017, 15:44

braco je napisao/la:
Qwerty90 je napisao/la:Ako je suditi po jutrošnjem redu za kartu, trebalo bi biti puno aBd. Samo bezrezervna podrška kao i uvijek. NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !
Ja maloprije uzeo kartu nije bila gužva.Doduše sad je najveći zvizdan, pa raja pametna jutros u 11 uzela. :mrgreen:

Nadam će se svi pridržavat da sjednu gdje piše na karti da treba, valjda se neće naći neki papak "pametan" da sjedne gdje mu je qrcu ćejf pa da bezveze dođe do nekog problema.
Slazem se ali kada ne bi bilo rezervacija i vadjenje karata iz bunta za najbolja mjesta prije nego je pocela prodaja.Dosao sam u 1130 i trazio ulaz B4 i daju mi B2 i kazu ma samo udjite na taj ulaz a poslije sjedajte gdje zelite i ima mjesta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jun 2017, 15:45

Jedini klub na dunjaluku koji pravi stadion bez banaka, kredita, pomoći države slika
Voli te tvoje Sarajevo.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 27 jun 2017, 15:47

zastavnik22 je napisao/la:
braco je napisao/la:

Slazem se ali kada ne bi bilo rezervacija i vadjenje karata iz bunta za najbolja mjesta prije nego je pocela prodaja.Dosao sam u 1130 i trazio ulaz B4 i daju mi B2 i kazu ma samo udjite na taj ulaz a poslije sjedajte gdje zelite i ima mjesta.
Uredu onda, sve pet. :thumbup:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 27 jun 2017, 15:55

Virtu4l je napisao/la:Povedi nas Slavko do grupa EL :bow:
Nemoj biti toliko skroman. :mrgreen:

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 27 jun 2017, 15:55

Virto ima li kakvih novosti iz njihovog tabora, ili je u CG sve skrenuto na Buducnost - Partizan. (hoce li zakrviti?)
- Zeljeznicar -

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jun 2017, 15:59

Zenzo je napisao/la:Virto ima li kakvih novosti iz njihovog tabora, ili je u CG sve skrenuto na Buducnost - Partizan. (hoce li zakrviti?)
Nema ama baš ništa, samo ovaj intervju sa trenerom koji su prenijeli naši mediji. Kao da ne igra niko osim Budućnosti. Zakrviće sigurno.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 27 jun 2017, 16:25

Mozda je i bolje tako, nisu svjesni kakva ih atomsfera ceka jos samo da Slavko i igraci obave svoje.
- Zeljeznicar -

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 27 jun 2017, 16:40

Jug je navijacka tribina i samim tim logicno bi bilo da dolaze ljudi koji dolaze stalno na utakmice.
Gospoda koja zele numerisanr stolice imaju zapad, istoj i bujrum ko ljudi sjednete uzivajte.
Jug nam ostavite da uzivamo napokon u evropi..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.