AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ja sanjam da će to biti ovako nešto (4-2-3-1):
- - - - - - - - Donnaruma (mada bi ga posadio na tribinu) - - -
Conti - - - - - Mussachio - - - - - Romanogli - - - - - Rodriguez
- - - - - - - - - - - Kessie - - - - - - - Biglia - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Suso - - - - - - - - - - - - Calhanoglu - - - - - - - - - - - - - Forsberg
- - - - - - - - - - - - - - - - Silva (Bacca) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Volio bi kada bi Montella upario Silvu i Baccu u napadu, jer bi to sigurno bi strašan tandem, pogotovo jer je teško igrati u Italiji s jednim napadačem. Kada bi završili Calhanoglua, Forsberga i Bigliu, to bi bilo top. Contia već računam da je naš.
Ova ekipa bi bila strašna.
- - - - - - - - Donnaruma (mada bi ga posadio na tribinu) - - -
Conti - - - - - Mussachio - - - - - Romanogli - - - - - Rodriguez
- - - - - - - - - - - Kessie - - - - - - - Biglia - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Suso - - - - - - - - - - - - Calhanoglu - - - - - - - - - - - - - Forsberg
- - - - - - - - - - - - - - - - Silva (Bacca) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Volio bi kada bi Montella upario Silvu i Baccu u napadu, jer bi to sigurno bi strašan tandem, pogotovo jer je teško igrati u Italiji s jednim napadačem. Kada bi završili Calhanoglua, Forsberga i Bigliu, to bi bilo top. Contia već računam da je naš.
Ova ekipa bi bila strašna.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
lauro palmer, jel' nam ono trebaju moderatori sklapati ankete ili more onaj koji je postavio temu?nextterrain je napisao/la:Sad će svakako pretkola EL, pa neko od moderatora ili ko već može otvoriti temu, pa nek što prije napravi![]()
Očekujem u vrhu Susa i Andre Silvu
treba se neko od vas kandidovati za moderatora, nije fer da nemamo nikog našeg u tim vodama.
alfrede jesi ti to glorihanter?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa kandiduj se roup, ti si čvsta ruka ove teme
Al' pod uslovom da nam na temama ne obituju slike polugolih Milanovih igrača
Al' pod uslovom da nam na temama ne obituju slike polugolih Milanovih igrača
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jedan od najpouzdanijih medija u Njemačkoj(Bild) piše da su pregovori između Milana i Leverkusena u punom jeku, i da bi konačna cifra mogla dostići 25M.Kao i da sam igrač svim silama nastoji da ubrza taj transfer. On ima već dogovorene uslove sa Milanom, petogodišnji ugovor i 60k sedmično+ bonusi. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- nextterrain
- Kontakt:
Napravio sam temu za pracenje utakmica i glasanje za igrača utakmice, valjda sam dobro napravio ? 
dok mi bacamo šuplje, brat neksteren je jedini uzeo stvar u svoje ruke i aktivno se uključio u otvaranje teme 
ma od koga je, dobro je
ma od koga je, dobro je
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- AlfredNobel
- Kontakt:
ma kakav glory hunterrope11 je napisao/la:lauro palmer, jel' nam ono trebaju moderatori sklapati ankete ili more onaj koji je postavio temu?nextterrain je napisao/la:Sad će svakako pretkola EL, pa neko od moderatora ili ko već može otvoriti temu, pa nek što prije napravi![]()
Očekujem u vrhu Susa i Andre Silvu
treba se neko od vas kandidovati za moderatora, nije fer da nemamo nikog našeg u tim vodama.
alfrede jesi ti to glorihanter?
- nextterrain
- Kontakt:
Očekujem najezdu glory huntera, taman kad budemo oko marta šampioni Italije 
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kakav glory hunter hahahahah, o čemu ti? Vratio sam se na ss.ba nakon skoro četiri godine.
ne vjerujem nikome ko se od ove sezone učlani na forum kao fan milana 
daj nam dokaz, ko si šta si kako si se zvao prije
daj nam dokaz, ko si šta si kako si se zvao prije
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Ma opušteno, oslobodili smo se otkad je Milan dobio kineske pare, u svakom slučaju dobrodošao 
Ko nije bio registrovan kad je Brocchi bio trener, nema pravo da pise na ovoj temi 
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- AlfredNobel
- Kontakt:
Imao nick SimomasSiniambro (Massimo Ambrosini) i na nekoj drugoj temi se nešto iznervirao i ispsovao i popio ban.
P.S. Ima li nekih najnovnijih vijesti za Hakana?
P.S. Ima li nekih najnovnijih vijesti za Hakana?
a yebote život ja sam ovdje zaglavio od 2012-e, otkako sam se ja učlanio sve je u qurac otišlo 
kad dođem kući maksuz tražim te nikove, da znadeš...
kad dođem kući maksuz tražim te nikove, da znadeš...
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma treba dovest i hakana i jamesa ako može, naće im se mjesto. Kad je on dobar nije bitno igral lijevo il desno, rotira se to dosta u igri. Bolje i to nego da npr kao sad ove sezone, povrijedi se Bonaventura i onda moram gledat Okamposa kako se provaljuje.
-
celikmilan
- Kontakt:
Neka smo i mi dočekali vrijeme da kažemo šta će nam James Rodriguez, nemamo gdje sa njim.
Hehe ma uzeli bi mi JR al ima tu neka kvaka, možda on malo zateže i čeka nebi li otišao CR.U svakom slučaju je što se mene tiče dobrodošlica je odavno spremna
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
celikmilan
- Kontakt:
Došlo je dotle da na dva takmičenja koja se odigravaju u isto vrijeme navijam protiv Portugala a da Silva daje golove i da navijam za Italiju a da Donnarumma primi što više golova.
Pored Hakana sad spominju i Kampla iz Bayera. Cijena ukupno 50mil. Ja licno nisam odusevljen Kamplom al ko mene sta pita
. Spominje se i Berardi u slucaju da Suso ode. Moram priznati da mi se to vise svidja 
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- nextterrain
- Kontakt:
Pa Berrardi I Bernadeschi su precijenje panjine, neka hvala, 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.