FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Aparati!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Bitno je pokazati onako kako jeste.
Pljuvanje je reci istinu? Radi cega smeta nekom sto ove karte nemaju nikakve veze sa sponzorskim ugvorom, nego su kupljenje kod drugog partnera?[/quote]
Koju istinu?Tacno je da imas od TA smjestaj u slucaju otkazivanja leta ili ako ne postoji transfer u toku dana.Ali odmor kao sto nasi igraci dole imaju NEMAS jer letimo isti dan.
A Centrotrans nam nije sponzor?Odnosno Centrotours kao dio njega?Jel ti znas, osim carter leta, koliko unaprijed trebas rezervisati avio karte da bi cijela ekspedicija imala mjesto u avionu?Pitaj tog svog pa neka ti kaze, a onda napisi ovdje.
Ma ne znam uopste i zasto te i citiram i objasnjavam jer ti si sveznajuci[/quote]
Jako dobro znam jer puno i putujem, a prije svega jer to i radim, tako da, smijesni ispadate.
Radi cega ti smeta cinjenica da su karte normalno kupljene, kao sto bilo ko kupi karte, a nemaju nikave veze sa sponzorstvom?
Kupljene od drugog dobavljaca po standardnoj tarifi.
Pljuvanje je reci istinu? Radi cega smeta nekom sto ove karte nemaju nikakve veze sa sponzorskim ugvorom, nego su kupljenje kod drugog partnera?[/quote]
Koju istinu?Tacno je da imas od TA smjestaj u slucaju otkazivanja leta ili ako ne postoji transfer u toku dana.Ali odmor kao sto nasi igraci dole imaju NEMAS jer letimo isti dan.
A Centrotrans nam nije sponzor?Odnosno Centrotours kao dio njega?Jel ti znas, osim carter leta, koliko unaprijed trebas rezervisati avio karte da bi cijela ekspedicija imala mjesto u avionu?Pitaj tog svog pa neka ti kaze, a onda napisi ovdje.
Ma ne znam uopste i zasto te i citiram i objasnjavam jer ti si sveznajuci[/quote]
Jako dobro znam jer puno i putujem, a prije svega jer to i radim, tako da, smijesni ispadate.
Radi cega ti smeta cinjenica da su karte normalno kupljene, kao sto bilo ko kupi karte, a nemaju nikave veze sa sponzorstvom?
Kupljene od drugog dobavljaca po standardnoj tarifi.
Već si uhelaćio plafon?Evolution87 je napisao/la:Aparati!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Gdje nas častis ?Evolution87 je napisao/la:Aparati!
Krste manje gestikuliranja prema Istoku, manje priče prema Zapadu i manje kretanja po krilu. 
SRETAN BROJ - 1725
Držite kera Ihtijarevića dalje od Krleta, odbit će potpis kad vidi onu njusku!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A sta sam ja to napisao?
Samo istinu da sponzor TA nema veze sa ovim kartama, nego da su kupljene na drugom mjestu.
Apsulutno nista nisam komentarisao.
Ne kontam u cemu je problem?
[/quote]
Karte su kupljene u Centrotransu ( Centrotursu ) ?
Zar nam i oni nisu neki sponzori ? Valjda se dobilo šta jeftinije...[/quote]
2 sponzora nam omogućili što ugodniji i povoljniji put
ili što bi evander reko:
Nista tebi Centrotrans nije omoguci, nego si poslao upit, oni poslali ponudu, platio si, kao sto bi i bilo ko drugi.
Radi cega se laze da idemo sa Turkishem jer su nam oni spoznor i da ne placamo ove karte?
Samo istinu da sponzor TA nema veze sa ovim kartama, nego da su kupljene na drugom mjestu.
Apsulutno nista nisam komentarisao.
Ne kontam u cemu je problem?
Karte su kupljene u Centrotransu ( Centrotursu ) ?
Zar nam i oni nisu neki sponzori ? Valjda se dobilo šta jeftinije...[/quote]
2 sponzora nam omogućili što ugodniji i povoljniji put
ili što bi evander reko:
[/quote]sve je gov.no![]()
Nista tebi Centrotrans nije omoguci, nego si poslao upit, oni poslali ponudu, platio si, kao sto bi i bilo ko drugi.
Radi cega se laze da idemo sa Turkishem jer su nam oni spoznor i da ne placamo ove karte?
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mogao bi nama Krste pravo biti od koristi. Sad je jedina dilema gdje će igrati, vidjećemo. Još Petrak i neki stoper i to bi bilo to. Mada, pored Olivera, trebao bi još jedan u vezi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Spominjali smo Metropolis neki dan, dalje ne znammirzatele je napisao/la:Gdje nas častis ?Evolution87 je napisao/la:Aparati!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Neki se pitali ko će Makedonca dočekati pošto su otišli u Moldaviju

SRETAN BROJ - 1725
Dočeka @Evolution87 svojih 5 minuta
Ma kakvi lijen i šetač, neće toga biti. Ko sumnja, nek' se prisjeti Duljinih igara prije dolaska Čale, kad je samo u našim očima bio iole dobar igrač. Dolaskom Čale je postao najbolji igrač lige. Ako se išta Čali mora priznat, to je borba svakog pojedinca na terenu.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Ma kakvi lijen i šetač, neće toga biti. Ko sumnja, nek' se prisjeti Duljinih igara prije dolaska Čale, kad je samo u našim očima bio iole dobar igrač. Dolaskom Čale je postao najbolji igrač lige. Ako se išta Čali mora priznat, to je borba svakog pojedinca na terenu.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ko je sljedeći povratnik u bordo-bijelu nahiju? Tadejević ili Plakalo?pitic je napisao/la:Neki se pitali ko će Makedonca dočekati pošto su otišli u Moldaviju![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Da se podsjetimo kako Samke i Krste to rade s konama na Sergijci
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Čomor.High je napisao/la:Ko je sljedeći povratnik u bordo-bijelu nahiju? Tadejević ili Plakalo?pitic je napisao/la:Neki se pitali ko će Makedonca dočekati pošto su otišli u Moldaviju![]()
SARAJEVO
High je napisao/la:Ko je sljedeći povratnik u bordo-bijelu nahiju? Tadejević ili Plakalo?pitic je napisao/la:Neki se pitali ko će Makedonca dočekati pošto su otišli u Moldaviju![]()
SRETAN BROJ - 1725
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
OkrecioHigh je napisao/la:Već si uhelaćio plafon?Evolution87 je napisao/la:Aparati!
Gdje god forumska elita zelimirzatele je napisao/la:Gdje nas častis ?Evolution87 je napisao/la:Aparati!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
pitic je napisao/la:High je napisao/la:Ko je sljedeći povratnik u bordo-bijelu nahiju? Tadejević ili Plakalo?pitic je napisao/la:Neki se pitali ko će Makedonca dočekati pošto su otišli u Moldaviju![]()
Koji Plakalo bilo ih je kamaru

Bojan Puzigaća.High je napisao/la:Ko je sljedeći povratnik u bordo-bijelu nahiju? Tadejević ili Plakalo?pitic je napisao/la:Neki se pitali ko će Makedonca dočekati pošto su otišli u Moldaviju![]()
Vraćamo šampionsku ekipu, like it.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase