2.kolo JSL je iza nas.Doduse ne potpuno jer je mec Partizan-Hajduk odlozen za 4.septembar mislim.
Danas i juce pa mogu reci ocekivani rezultati,golova kao kisa 7 tekmi 6 golova

od toga najvise na BSK-Vosa cak 2.
Danas
Javor-Spartak 0:0Ocekivano mrtva tekma koju nisam gledao iako je bio prenos ali izgleda da se nije ni imalo sta videti.Mozda sam i ocekivao neku minimaldu pobedu Javora ali i ovaj remi je sasvim realan rezultat.
Danas takodje jos jedna tekma
Indjija-CZV 0:1Ocekivana pobeda,a kako kazem i veoma lepa i ubitacna igra Zvezde,takodje nisam gledao ali ima veceras snimak pa cu da pogledam.
Juce u najefikasnijoj tekmi dana
BSK-Vosa 0:2.Vosa ocekivano uzela BSK golovima Yawa i Kataia te tako upisala prvu pobedu u novoj sezoni.
U kako kazu jednoj pristojnoj tekmi
Sevojno - OFK 1:0Gol je dao Pavicevic koji je tako i OFK zapecatio sudbinu nakon proslog kola i gola protiv Hajduka.Sevojno kako sam i predvidjao vec sada uplovljava u mirne vode bez borbe za opstanak.
Jagodina-Smederevo1:0Nakon prosle sedmice i veoma dobre igre i neresenog ishoda sa Vosom na Karadjordju danas je Jagodina pobedila Smederevo sa 1:0 golom Beljica te i ona tako opravdama svoj kvalitet u ovoj sezoni.
Cukaricki-Borac 0:1Polako ali sigurno kako sam i ocekivao Cuka istice kandidaturu za prvu ligu,juce poraz od Borca golom Washingtona u 93-minuti.Borac ocekivano ide u sredinu tabele gde ce i ostati.
Metalac-RAD 0:0Da je ovo prosla sezona ovde bi Metalac slavio pobedu,ali ovako samo bledih 0:0.Moram priznati da sam iznenadjen igrom rada u ove dve utakmice iako sam im ja predvidjao borbu za opstanak oni igraju lepo i uzimaju bodove.
Parovi sledeceg kola:
Hajduk-Indjija
OFK-Partizan
Rad-SLoboda PS
Borac-Metalac
Spartak ZV-Cukaricki
Vosa-Javor
Smederevo-BSK
CZV-Jagodina
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))