FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Zenzo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zenzo » 27 jun 2017, 19:26

Virtu4l je napisao/la:Tok utakmice će odrediti navijanje i urlikanje sa tribina. Eventualni gol Zete bi vjerovatno izazvao kulminaciju nezadovoljstva.
Nasi navijaci su kao na iglama nakon onoga sto su nam idioti pripremili dva kola pred kraj, tako da ce se svaki potez sa nervozom pratiti, ozbiljne greske jos vise utjecati na tribine.
- Zeljeznicar -

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 27 jun 2017, 19:41

GRBAVICA ĆE BITI PUNA: Željo danas prodao dvocifren broj karata

Sinanove kucne carolije :urnebes:
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jun 2017, 19:43

:urnebes: :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 27 jun 2017, 19:53

maldini3 je napisao/la:GRBAVICA ĆE BITI PUNA: Željo danas prodao dvocifren broj karata

Sinanove kucne carolije :urnebes:
cist primjer kako danas rade novinari, ne samo sportski. prepisi tekst, stavi sliku iz arhive, svrljaj po internetu, kradi tekstove i "ekskluzive"... ne daj Boze izaci na teren, slikati, napraviti prilog, nekoga intervjuisati... obicna mahala.

naslov ne treba ni komentarisati.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 27 jun 2017, 20:37

AAAAJMOOOOOOOOOOOOOOOO
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 27 jun 2017, 21:00

maldini3 je napisao/la:Mozes zamisliti 19 golova i moze se pisati po navijacima koji 19 godina dolaze na stadion i idu po gostovanjima. Svaka vam cast majke mi
Svaku utakmicu je 90 minuta trcao izgarao borio se, kad je mogao da ide okrenuo se opet interesima Zelje i potpisao je produženje. Haj ti izadji igraj ja cu stajati sa strane sve cu ti psovati pa ti budi imun na sve to. Niko ne kaze da moze pisati po navijacima, a ti sto su psovali nisu navijaci koji 19 godina idu na utakmkce nego idioti koji za Zelju znaju samo kad je neka euforija i utakmica od vaznoati. Vrijedjas one momke kohi zaista idu na utakmkce godinama. Jug Lendricu nihe psovao vec debili sa sjevera!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 27 jun 2017, 21:02

MocMahale444 je napisao/la:Meni je više zao sto su psovali lendricu nego sto smo izgubili titulu. Je li se slazes sando?
Citiraj slobodno sta sam izjavio, stojim iza svojih rijeci! S ovakvim ponasanjem pocinjeno licit na one s druge strane miljacke!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 27 jun 2017, 21:05

razmontirat cemo crnogorce :kafa:

Trebamo se ugledat na Rio Ave, ljudi poceli prije koju godinu dovodit mlade igrace, poslije kad ih prodaju ugrade se u slijedeci transfer i sad ovu pauzu zaradili toliko para da ce imati dovoljno za budzet prvog tima, drugog tima, zavrsetak fudbalske akademije i unapredjenje stadiona
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 27 jun 2017, 21:08

Bas mi se place kad vidim da se debili kao lendric stavi ispred bilo kojeg navijaca sa tribine.
Forza Milan
Pivopije

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 27 jun 2017, 21:18

maldini3 je napisao/la:Bas mi se place kad vidim da se debili kao lendric stavi ispred bilo kojeg navijaca sa tribine.
Nigdje nisam istakao vaznost ni navijaca ni igraca pa bio to Lendric ili bilo ko drugi. Ako je tebi uredu psovanje mrtve, ustaske majke ili sta je vec izgovoreno onda brate ja i ti nismo na istim talasnim duzinama nikako, al eto... Uzivaj

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 27 jun 2017, 21:21

Brate nisam ja nigdje reko da to podrzavam nisam primitivac al za mene ne postoji opravdanje da igrac psuje sa terene i pokazaju srednji prst.
Forza Milan
Pivopije

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 27 jun 2017, 21:34

Sandokan87 je napisao/la:
maldini3 je napisao/la:Mozes zamisliti 19 golova i moze se pisati po navijacima koji 19 godina dolaze na stadion i idu po gostovanjima. Svaka vam cast majke mi
Svaku utakmicu je 90 minuta trcao izgarao borio se, kad je mogao da ide okrenuo se opet interesima Zelje i potpisao je produženje. Haj ti izadji igraj ja cu stajati sa strane sve cu ti psovati pa ti budi imun na sve to. Niko ne kaze da moze pisati po navijacima, a ti sto su psovali nisu navijaci koji 19 godina idu na utakmkce nego idioti koji za Zelju znaju samo kad je neka euforija i utakmica od vaznoati. Vrijedjas one momke kohi zaista idu na utakmkce godinama. Jug Lendricu nihe psovao vec debili sa sjevera!
sve ok, ali onog sto se cuo na tv, sto je sa zapada opsovao lendricu, svrstati medju simpatizere koji dolaze na tekme samo kad je euforija, nema smisla ili nemas pojma o kome se radi.

isto tako, razdvajati navijace istog mentaliteta, po tribinama, apsurd. navijaci sa sjevera, zapada i istoka su, dobrim djelom, "donedavno" cinili jug i samo zbog prikladnosti godinama presli na druge tribine. hoces reci da se odlaskom sa juga na drugu tribinu "ograjise"? da se nesto promjeni u glavi i ponasanju navijaca? ne, samo se iz kopa psuje i vrijedja po zavrsetku tekme, jer se tokom iste nema vremena za to. tokom tekme, sa juga, igraci se mogu "samo" pjesmicama prozivati kako duvaju, drogiraju se, puse, locu, kako su placenici, da igraju picke... poslije tekme, pred jugom ide skidanje dresova, prijetnje da se ne okrecu ledja dok "neko" prica, psovke...

psovke dolaze sa svih tribina, samo je pitanje zele li se cuti. licno sam slusao kad se sehi psovala mrtva sestra ispred juga, par dana nakon njene dzenaze. znam da je to bilo "poodavno", ali, princip je isti, sve ostalo su nijanse.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 27 jun 2017, 21:42

Tako je Sandokan,ja cu prvi hraknut onog ko bude psovo,halo sta glumite,neki jedva cekaju da nesto nevalja da mogu psovat,e pa pasa nisi Sam na tribini ima i vecih budala za Zeljom.Da je Lendric otiso mi nebi ni u evropu otisli,saberite njegove golove puta bodovi.

nide
Kontakt:

Post Postao/la nide » 27 jun 2017, 21:44

Nadaj mo se da će nam vrijeme ići na ruku i da neće biti kišno. Igra se noćni termin tako da neće biti vruće i Grbavica će da nam blista kao dragulju uz pjesmu i navijanje. Ubjeđen sam da ako ove prođemo podrška neće izostati ni u Švedskoj protiv AIK. Imaju i oni dobre navijače i mislim da bi to bijo pravi merak kako gledati tako i igrati. Definitivno imamo realne šanse da švede prođemo. Oni su u blagoj prednosti jer im je prvenstvo u punom takmicarskom jeku. Oni u prvenstvu imaju tri dosta teške tekme. Tako da i njih umor može da poremeti jer ni oni nisu naviknuli na ovako gusto odigravanje tekmi a sigurno se neće previše štediti u prvenstvu jer bi im vodeća četvorka odmakl i imali bi velike muke da se EUROPE dokopaju naredne sezone.

Fidelitoo
Kontakt:

Post Postao/la Fidelitoo » 27 jun 2017, 21:48

Bit cu najglasniji kada budemo skandirali Lendriću poslije gola ili bilo kojem igraću koji postigne go,pa majka mu stara svi imaju na sebi plavi dres,svi dati bezrezervu podrsku,a onda te švede ugostit uhhh kakva bi to atmosfera bilaa

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 jun 2017, 22:46

Sandokan87 je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Meni je više zao sto su psovali lendricu nego sto smo izgubili titulu. Je li se slazes sando?
Citiraj slobodno sta sam izjavio, stojim iza svojih rijeci! S ovakvim ponasanjem pocinjeno licit na one s druge strane miljacke!
Znaci zbog par muflona ti napises da ti je vise zao psovanja lendri nego sto smo izgubili titulu. Aferim :kafa: nije da podrzavam psovanje igracima.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jun 2017, 22:47

Treba napraviti bakljadu kao protiv Slobode, u inat uefi :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 jun 2017, 22:52

Virtu4l je napisao/la:Treba napraviti bakljadu kao protiv Slobode, u inat uefi :mrgreen:
I uletiti na teren u slučaju nepovoljnog rezultata!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jun 2017, 22:55

Raonffa je napisao/la:I uletiti na teren u slučaju nepovoljnog rezultata!
slika
Voli te tvoje Sarajevo.

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 27 jun 2017, 22:56

De ba svaki dan pljujete po nekome. Jedan dan na upravu, drugi dan na igrace. Dajte ba podrsku jebovas vise psovanje. Necemo tako nikad napredovati. Kad bi svakom udovoljili po zeljama na sta bi nam klub licio
Idemo u cetvrtak po prolaz i da Lendric zabije het trik akoBogda.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google Adsense [Bot] i 26 gostiju.