AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

LegendKiller
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la LegendKiller » 27 jun 2017, 20:00

Romagnoli13 je napisao/la:Jedan od najpouzdanijih medija u Njemačkoj(Bild) piše da su pregovori između Milana i Leverkusena u punom jeku, i da bi konačna cifra mogla dostići 25M.Kao i da sam igrač svim silama nastoji da ubrza taj transfer. On ima već dogovorene uslove sa Milanom, petogodišnji ugovor i 60k sedmično+ bonusi. :think:
Ma taj Bild je pouzdan kao i talijanske Gazete, sve u 5 deka.
Prva 4 su bila brzo završena. Ovi ostali nešto koče, ja se samo nadam da se neće početi cjenkati kao Čelo. Meni nekako bezveze to cjenkanje za milion dva a u pitanju cifre od 20 do 30 miliona.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 jun 2017, 20:56

pa neka se cjenka, vidiš da je svakog igrača uspio dovesti ispod cijene :mrgreen:

treba uzeti u obzir taj usrani FFP i činjenicu da budžet nije baš toliko neograničen pa se koliko-toliko režu troškovi tamo gdje može, ali ne po cijenu toga da izgubiš igrača radi par miliona kao što je galiani imao običaj raditi.

na kraju će čak i lotita uspjeti omekšati... :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 27 jun 2017, 21:38

Kod Contia i Hakana je zapelo oko tih par miliona, sve me nešto strah Celinog scenarija. Gledam tekmu mladih repki duel Deulofeu - Calabria, dobar Calabria za sada.
Što se tiče napda bolje da dovedemo Petagnu kojeg možemo kupiti za 10-15 miliona, nego dati 25 za Kalinića. Dobili bi isti kvalitet a Petagna je dosta mlađi.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 jun 2017, 21:57

oko hakana se tek par dana pregovara, polako ba :mrgreen:
oko contija je bilo sve dogovoreno dok atalanta nije počela srati i tražiti 30 miliona, ali i to se riješilo tako što su se našli na pola puta i ubrzo će biti naš igrač.

izvini jarane ali ovaj petagna je letva od igrača, lapadula je izmislio fudbal za njega :crazy:

FORZA MILAN !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 27 jun 2017, 22:02

Dobro uprava radi, otvaraju dosta opcija. Spominju se forsberg, hakan, james, keita, kampl. Ako jedan zafrkava odma se okrece i pokusava sa drugim. A ko god da dođe bice pojačanje

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 jun 2017, 22:05

Dobro je što se povezujemo sa pravim igračima, nema tu nijednog mediokriteta kao nekada.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 27 jun 2017, 22:08

Kampl mi nije nešto,u BVB je bio jako loš, u osrednjim ekipama je ok,al nije materijal za ACM. Panjeva imamo na pretek,da bi kojeg prodati. Ostali ok,uz to da ako neće derpe iz Lacia ne treba ga moliti. Dovoditi samo igrače koji žele doći i koji znaju što je Milan
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 27 jun 2017, 22:17

rope11 je napisao/la:oko hakana se tek par dana pregovara, polako ba :mrgreen:
oko contija je bilo sve dogovoreno dok atalanta nije počela srati i tražiti 30 miliona, ali i to se riješilo tako što su se našli na pola puta i ubrzo će biti naš igrač.

izvini jarane ali ovaj petagna je letva od igrača, lapadula je izmislio fudbal za njega :crazy:
Pa ne kažem da je igračina, ali ako već dovodimo rezervnog napadača, onda bolje njega nego izvaliti veliku lovu za Kalinića koji ništa nije bolji od Petagna.
Ali kao što kažeš neka ostave Lapagola.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 jun 2017, 22:19

Kampl nije loš igrač, ima sve predispozicije da bude odličan igrač, tehnika, trka, pregled igre, al' mu je najveći problem u glavi, ima mozak prosječnog Balkanca :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 27 jun 2017, 22:28

Gigio je apsolutno van forme bas se primjeti da je psihicki potonuo. Ako ostane na tribinama iducu sezonu od njega nikad igraca nece biti.
Ovog Danija iz Spanije treba pokusati dovesti strasan igrac
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 27 jun 2017, 22:37

Cabellos ima klauzulu od 15 miliona, ali iako se ukljucimo u utrku za njega Barca ili Real ce ga uzeti :plac:

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 27 jun 2017, 23:06

Dolaruma je za sada solidan golman, nije zaslužio onoliko hampe jer je trenutno samo talenat.Da li će biti vrhunski mora raditi mnogo i imati glavu.Ali mislim da ga treba prodati ili zamijeniti za JR. Dovesti Perina i dati priliku onom malcu iz juniora. I mora se bar malo distancirati od debelog švercera,ako hoće uspjeti
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 jun 2017, 23:07

LegendKiller je napisao/la:
Pa ne kažem da je igračina, ali ako već dovodimo rezervnog napadača, onda bolje njega nego izvaliti veliku lovu za Kalinića koji ništa nije bolji od Petagna.
Ali kao što kažeš neka ostave Lapagola.
kalinić je par levela iznad ove dvojice i on je taj koji će zamjeniti baccu i djeliti minutažu sa silvom za početak, a igrači poput lapadule i petagne mogu biti samo treća opcija za klupe jer za više nisu.

ciao azzurrini, ajmo kući :zzz:

samo da više riješe contija i donarumu konačno, više mi ih je pun qurac i svih zavrzlama oko njih.

inače calabria iznenađujuće jedna od svjetlijih tački večeras :mrgreen: lokateli užas, donaruma čitavo prvenstvo u klimavoj formi (a zna se i šta je uzrok).

FORZA MILAN !

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 jun 2017, 23:17

LegendKiller je napisao/la:Pa ne kažem da je igračina, ali ako već dovodimo rezervnog napadača, onda bolje njega nego izvaliti veliku lovu za Kalinića koji ništa nije bolji od Petagna.
Jel se šališ :mrgreen: Tog Petagnu ne znam tko je toliko nahajpovao,čovjek je prosjek da ne moze biti veći.Kalinić bi lijepo sjeo Milanu kao iskusniji napadač uz onog mladog Portugalca.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 jun 2017, 23:19

Petagnin jedini plus je što se zaista dobro gradi sa loptom u nogama, i ima vrlo dobru skok igru. Ovo ostalo, mrtvi talijanski prosjek.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 27 jun 2017, 23:40

Pričate o Kaliniću kao da je Dzeko ili Mandzukic u pitanju. Isti kvalitet kao Petagna samo je ovaj mlađi, i za Kalinića traže 30 miliona. Samo sam rekao da je petagna jeftinija opcija a kvalitet isti. Dalje, Bacu nismo ni prodali, čak je rekao da želi ostati, tako da bi Kalinić mogao biti i treća opcija.
Calabria večeras najbolji od naših, i jedan od boljih u ekipi.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 jun 2017, 23:51

rendi nemoj zajebavati, kalinić i petagna ne mogu ni u istu rečenicu stati :zzz:

jašta je nego previše 30 miliona za njega, ali da se nađu negdje oko 18 miliona bit' će odlično... ali to važi samo ako bacca bude htio otići, a čini se da jest na izlaznim vratima iako nemam ništa protiv da ga zadrže.
petagna je balvan od igrača koji osim građenja ne posjeduje ništa, pa yebote lapadula je deset puta tehnički potkovaniji od njega što je strašno. :facepalm:

sutra se po hiljaditi put sastaju sa atalantom, ajde neka bude berićetno ovaj put :mrgreen:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 jun 2017, 00:42

Navodno bi se cijena Contia mogla spustiti ustupanjem procenta koji imamo od sljedeceg transfera Petagne

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 jun 2017, 00:46

Porediti Petagnu i Kalinića je neozbiljno. Nikola za ne više od 20M je odličan posao.Iskusan napadač koji ima iza sebe već par sezone u Italiji.Petgna će dobro poslužiti oko završetka posla sa Contijem, koji će vjerovatno potpisati u narednih 48h, jer konačno je završeno i to U-21 prvenstvo.Dalje, Milan će vjerovatno sutra povećati ponudu za Hakana i samim tim doći na korak do dogovora.

I naravno da se treba cjenkati, pa makar i za ta 3-4M, jer treba svima pokazati da klub ima principe i da neće preplaćivati igrače.I da, ako mislite da su prva 4 pojačanja dogovorena brzo, varate se.Jer sa tim igračima se pregovaralo sedmicama unaprijed samo o tome nije bilo neke hajke u medijima.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 28 jun 2017, 07:23

Danas je neko drugo vrijeme, mislim da nismo u prilici da pokazujemo principe. Ako nećeš pretplatiti igrača nećeš ga ni dovesti, jer su danas svi igrači prertplaćeni za barem 10 miliona. Jbg nije 2001 godina pa da se cjenka oko 2-3 miliona, danas se cjenka na minimalno 10 miliona. To je realnost danas, i tu pokazivanje nekih principa može imati kontra efekat a to je da ispišimo za igrača kao što je bio slučaj kod Ćele.
Za Contia treba dati 20 miliona i uvalit im "Curtonea" :zviz: , dosta im!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.