BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Ev i nase sudije se ugurale u ova pretkola,vidim da Peljto sudi cini mi se na Islandu ,a Jakupovic u Norveskoj
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Evolve
- Kontakt:
Ma dobro, Kazahstan, to nije europa, iako se takmici sa nama iz financijskih razloga, pricam o europskim zemljama, al zbog pohlepe uefe prisiljeni smo putovat na te "europske" utakmice. Sve kosta naravno, al sto se tice puta samog, za nesto sati leta si svugdje bez problema...MortemHz je napisao/la:Rusija, Kazahstan, Izrael, Island.. slazem se da klubovi imaju i za ove destinacije ali da kosta - kosta.Evolve je napisao/la:Ma danas je smijesno pricat da je nesto daleko, bar ova europska putovanja, samo sto nasi klubovi gledaju kako da ustede bilo koju marku, pa biraju manje popularne rute.
NK Široki Brijeg
dadoše šiptari gol prvaku Islanda 

*prvaku Farskih Ostrva, u narednom pretkolu ako prodju igraju protiv prvaka Islanda.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Siroki po kladionicama blagi favoriti, kvota je u padu valjda kladionice znaju 

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
a jbt mene prebaci na Vikingur što je u islandskoj ligiAnelZ je napisao/la:*prvaku Farskih Ostrva, u narednom pretkolu ako prodju igraju protiv prvaka Islanda.

prvak gibraltara pobijedio u gostima prvaka welsa, pa jbt svi napreduju samo mi nazadujemo 

jel se zajebavas ?FoSte95 je napisao/la:prvak gibraltara pobijedio u gostima prvaka welsa, pa jbt svi napreduju samo mi nazadujemo
Pyro is not a crime !
Pa Gibraltar je tek tu trecu sezonu, nismo ni bili upoznati sa njihovom snagom no ocito je da nisu za odbaciti u prvom pretkolu. Vrlo lako mogu da pocinju od drugog pretkola uskoro.
TNS - Europa FC 1:2 moglo je biti i 1:3 al prečku pogodiše na kraju mečaTHEC je napisao/la:jel se zajebavas ?FoSte95 je napisao/la:prvak gibraltara pobijedio u gostima prvaka welsa, pa jbt svi napreduju samo mi nazadujemo

Vjerovatno aludira na kvalitet velške lige. Realno, uz nas i Island (zadnjih par godina), najistaknutija država koja ima tako nesrazmjeran kvalitet lige i reprezentacije, liga im je gora od naše.FoSte95 je napisao/la:TNS - Europa FC 1:2 moglo je biti i 1:3 al prečku pogodiše na kraju mečaTHEC je napisao/la:jel se zajebavas ?FoSte95 je napisao/la:prvak gibraltara pobijedio u gostima prvaka welsa, pa jbt svi napreduju samo mi nazadujemo
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
znam za rezultat nego ova prica kao svi napreduju a mi nazadujemo, pa Krupa bi izbacila ovog TNS-a, ko da su Velsani nekakvi giganti pa kao iznenadjenje sto ih neki tim s Gibraltara izbacujeFoSte95 je napisao/la:TNS - Europa FC 1:2 moglo je biti i 1:3 al prečku pogodiše na kraju mečaTHEC je napisao/la:jel se zajebavas ?FoSte95 je napisao/la:prvak gibraltara pobijedio u gostima prvaka welsa, pa jbt svi napreduju samo mi nazadujemo
Pyro is not a crime !
ne govorim da su velšani nešto jaki, kažem zato što je gibraltar maltene tek formiran, a klub ponovo krenuo sa radom 2014te a od AIKa (potencijali protivnik Želje u drugom kolu EL) su prošle godine jedva ispali (oba puta po 0:1)
Da, ali liga u Gibraltaru postoji decenijama i nije da su klubovi i historija jucer formirani. Ni ja se nisam nadao da ce Gibraltar biti nesto bolji od Andorre i San Marina no oni dokazuju da ipak pripadaju nekom nivou Latvije, Litvanije i Estonije.
Meni je bolnija stvar, sto ovaj prvak iz Velsa, ekipa TNS u regularnoj sezoni ima 21 pobjedu 1 nerjesen i 0poraza ! I onda ih kuci dobije prvak Gibraltara. Sad zamislite kolko bi fasovo npr. neko sa sredine tabele u Velsu 

aBd da Željo prođe Zetu pa da vidimo kako će se on nositi sa AIKom, ako je suditi po ovome nije bez šansi 

Ma i prosle godine su izbacili Armence i ispali od stokgolmskog AIKa (1:0 u obje utakmice izgubili)AnelZ je napisao/la:Da, ali liga u Gibraltaru postoji decenijama i nije da su klubovi i historija jucer formirani. Ni ja se nisam nadao da ce Gibraltar biti nesto bolji od Andorre i San Marina no oni dokazuju da ipak pripadaju nekom nivou Latvije, Litvanije i Estonije.
pa vise su napravili prosle godine, Lincoln izbacio u prvom pretkolu Floru iz Tallina a u drugom dobili Celtica kuci 1-0 pa u revansu izgubili 3-0, tako da ova pobjeda nad TNS-om nije neko veliko iznenadjenje, ocito je da znaju nesto igrati, ja sam ubijedjen da jos uvijek nasi klubovi ne bi imali problema s njima,no vidjet cemo sta ce se desavati narednih godina, koliko ce i da li ce napredovati ovi timovi s Gibraltara, a inace je meni zao sto ne mozemo dobiti u ligi prvaka ove ekipe sa sjevera, kad je Sarajevo igralo LP 2015. TNS je tad medju nosiocima bio, ili sad Hafnarfjordur s Islanda, ali dzaba kad naprave glupe regionalne podjeleFoSte95 je napisao/la:ne govorim da su velšani nešto jaki, kažem zato što je gibraltar maltene tek formiran, a klub ponovo krenuo sa radom 2014te a od AIKa (potencijali protivnik Želje u drugom kolu EL) su prošle godine jedva ispali (oba puta po 0:1)
Pyro is not a crime !
Kako to ide od kojeg pretkola kreces za oba takmicenja?AnelZ je napisao/la:Pa Gibraltar je tek tu trecu sezonu, nismo ni bili upoznati sa njihovom snagom no ocito je da nisu za odbaciti u prvom pretkolu. Vrlo lako mogu da pocinju od drugog pretkola uskoro.
Znam da smo mi prije imali jednog predstavnika iz drugog pretkola El ako se ne varam

Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Zavisi od propozicija takmicenja koja se mjenjaju svake tri sezone i rankinga lige (nasa je u padu).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.