FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- PitarBordo
- Kontakt:
- TobeYarabi
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
realno, madjari imaju odron od lige s obzirom na uslove koje imajubordobijeli je napisao/la:Apollon 4-1 ujpesta danas dobio ma da je pol gubio . samo radi informacije znam da treba prvo proci Zariju.
- kupus army
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jeste, Duljevic, Livak, Hadzic nisu otputovali.kupus army je napisao/la:Jel Bekic sa ekipom otputovao u Moldaviju,nekakav portal je objavio da nije na spisku?
- kupus army
- Kontakt:
Na kraju će se ispostaviti da su Livak i Cezar u 5 deka.Sta je sa Duljom ide li u Tursku?Sarajlijica1946 je napisao/la:Jeste, Duljevic, Livak, Hadzic nisu otputovali.kupus army je napisao/la:Jel Bekic sa ekipom otputovao u Moldaviju,nekakav portal je objavio da nije na spisku?
Realna 1:1 (Crnkić)
Mehmedova 2:1 (Ahmetović)
samo mujakic od juniora otputovoSarajlijica1946 je napisao/la:Jeste, Duljevic, Livak, Hadzic nisu otputovali.kupus army je napisao/la:Jel Bekic sa ekipom otputovao u Moldaviju,nekakav portal je objavio da nije na spisku?
Sine dragi, mnogo vise sam ja pojeo hljeba od tebe. Toliko da znas.PitarBordo je napisao/la:Kae frajko Zrinjski se namjerno ne pojačava jer Borac mora uzeti titulu... I OSTA ŽIV. Ja sam u šoku i dalje.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- PitarBordo
- Kontakt:
Dobro.fks74 je napisao/la:Sine dragi, mnogo vise sam ja pojeo hljeba od tebe. Toliko da znas.PitarBordo je napisao/la:Kae frajko Zrinjski se namjerno ne pojačava jer Borac mora uzeti titulu... I OSTA ŽIV. Ja sam u šoku i dalje.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ostaviti cu tebi da prosudis. Znaj da nisi pametan, koliko mislis da jesi.PitarBordo je napisao/la:Najgore je što ja mislim da on to stvarno vjeruje.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja nisam pametan, samo sam ružan. Ako ćeš me nastaviti citirati, nastavi u privatnim porukama, ovo je tema FK Sarajevo, a ne PitarBordo.fks74 je napisao/la:Ostaviti cu tebi da prosudis. Znaj da nisi pametan, koliko mislis da jesi.PitarBordo je napisao/la:Najgore je što ja mislim da on to stvarno vjeruje.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Veze ti ja nemam gdje ce on. Da znam rekao bih ti.kupus army je napisao/la:Na kraju će se ispostaviti da su Livak i Cezar u 5 deka.Sta je sa Duljom ide li u Tursku?Sarajlijica1946 je napisao/la:Jeste, Duljevic, Livak, Hadzic nisu otputovali.kupus army je napisao/la:Jel Bekic sa ekipom otputovao u Moldaviju,nekakav portal je objavio da nije na spisku?
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, ajdohordas, Amidzaa, Ammko99, belosevic23, BeYaZ, boki86, Bonton, Bordo10, Cwirek, Djulboni, DoktorXabaras, ErosViverosViv, fks74, Fudo, gh0stHZ, GokuSSJG, Google Adsense [Bot], Jet2Holiday, JimmyPage, johntravolta123, MaroonBjelave, Marsiano, mire971, misstianopenaldo, Mocvara1991, muhamedhulk, n0dix, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Oerde, OzmoodPinglewood, perodeformero, PingoFTW, Rahatlokum, Rahma, rimljanin90, Riziko, Rule_hz, Scholl, SilaMoc1946, Tracy3McGrady, Vanja8, vedinjo98 i 524 gosta.