AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- nextterrain
- Kontakt:
Re: AC Milan
Cutrone je talentovaniji od Petagne 10x, mali će biti zvijer od napadača 
- nextterrain
- Kontakt:
Borini sutra potpisuje za Milan, ako će jeftino doći, nije loš igrač za rotacije, bolji od Ocamposa ili Honde
Valjda ga potpisuju da podebljaju klupu jer ne svidja mi se nikako.
Nadam se da će Contia završiti u ovoj sedmici, oteglo se sa njim.
Svako malo se sastaju sa Atalantom.
Ako bi još i Hakana završili ubrzo, bilo bi odlično.
Nadam se da će Contia završiti u ovoj sedmici, oteglo se sa njim.
Svako malo se sastaju sa Atalantom.
Ako bi još i Hakana završili ubrzo, bilo bi odlično.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Iskreno, svejedno mi da li će na klupi biti Borini ili Lapadula
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bacca, Lapadula, Niang, Ocampos, Honda, Delofeu, svi su oni na izlaznim vratima, zato Milan treba back up igraca kao Borini, a usput je Italijan, jer Milan ih mora imati odredjen broj u ekipi zbog UEFA pravila.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kakva vam je situacija sa Deulofeuom? Imate li pravo otkupa ili trebate cekati na odluku Evertona/Barce?
Vidim interesujete se za Calhanoglu, a kad vec kupujete u Njemackoj, bolje rjesenje bi vam bio Leon Goretzka.
Vidim interesujete se za Calhanoglu, a kad vec kupujete u Njemackoj, bolje rjesenje bi vam bio Leon Goretzka.
embrace the chaos
- nextterrain
- Kontakt:
Denno je napisao/la:Kakva vam je situacija sa Deulofeuom? Imate li pravo otkupa ili trebate cekati na odluku Evertona/Barce?
Ići će on u Barcelonu, ima buy back klauzulu od 12 miliona i mislim da će im biti idealno rješenje za klupu. Goretzka koliko sam čitao dogovorio sam Bayernom tako da je Hakan idealno rješenje, ono što je falilo godinama Milanu (barem bi trebao)
-
gambler1899
- Kontakt:
Borini dolazi na posudbu sa pravom ili obavezom kupovine za 5-6 miliona...
Znaci Lapadula/Bacca odlaze, Niang takodjer, agent Palete potvrdio da igrač napusta i vjerovatno u Torino ide, Zapata,Kuco vjerovatno idu, Honda mislim da je i otišao već, Pasalic i Delofeu vraćaju se svojim klubovima ako ne otkupimo ugovore
Znaci Lapadula/Bacca odlaze, Niang takodjer, agent Palete potvrdio da igrač napusta i vjerovatno u Torino ide, Zapata,Kuco vjerovatno idu, Honda mislim da je i otišao već, Pasalic i Delofeu vraćaju se svojim klubovima ako ne otkupimo ugovore
borini je skroz nepotrebno i loše pojačanje, ali vjerovatno će ići po toj formuli da prodaju lapadulu za desetak miliona i dovedu borinija na posudbu, znači sad se gleda kako izmusti što više para od prodaje igrača.
tip je dao čitavih 16 golova u 5 godina, ubica
i dalje očekujem kalinića ili makar ostanak bacce, ovaj borini je trećerazredni napadač.
tip je dao čitavih 16 golova u 5 godina, ubica
i dalje očekujem kalinića ili makar ostanak bacce, ovaj borini je trećerazredni napadač.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Borini većinom igra na desnom ili na lijevom krilu, tako da će mijenjati Bonu/Susa, doći će za 5 miliona i također je talijan kojeg Milan mora imati barem na klupi uz to neće dobiti neku preveliku platu i višegodišnji ugovor i koliko sam ga gledao i znam, ako ništa barem je uporan.
Dolazi Kalinić, Palleta ide za 500K€
Dolazi Kalinić, Palleta ide za 500K€
- muha milanez
- Kontakt:
Sta ce im Borini Boze sačuvaj, jedino ako Lapapanja prodaju onda ce mi ovaj transfer imati nekog smisla. Daj završite Hakana, sta ste se stisli za par miliona vise, neće valjda da propadne u najavi extra pojacanje.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne mogu ljudi da shvate da je Milan ostao skoro pa bez kompletnog ofanzivnog dijela, a ove sezone se igra na tri fronta.I jedan ili dva low cost i low risk transfera su potreba. Još Borini će zadovoljiti i UEFU jer svaka ekipa mora imati određen broj domaćih igrača u ekipi.Borinija ćemo vjerovatno najmanje spominjati tokom sezone.Jer momak će igrati samo u slučaju povrede, umora ili suspenzije nekog od glavnih igrača iz udarnog tria. Opustite se i uživajte u konačno kvalitetnom merkatu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Na osnovu završenih ili skoro završenih transfera, ovako bi to izgledalo da sezona počne za par dana..
Raiola's bitch- RR-Musacchio-Romagnoli-Conti, Hakan-Biglia-Kessie, Jack-Silva-Suso.
Klupa: Storari, Gomez, Abate, Antonelli, četvrtog stopera nemamo.Dalje, u sredini su jedino Montolivo i Locatelli sigurni da ostaju svi ostali su na izlaznim vratima. Od napadača i krilnih igrača samo je Borini tu, dok je sudbina svih ostalih van Milana izgleda.Boga mi još puno posla čeka ljude u Milanu. Jer treba i klupu popuniti. Jer egzodus panjeva je u jeku i neka je.Ali to je samo pokazatelj šta su Galliani i Berlusconi dopustili.
Raiola's bitch- RR-Musacchio-Romagnoli-Conti, Hakan-Biglia-Kessie, Jack-Silva-Suso.
Klupa: Storari, Gomez, Abate, Antonelli, četvrtog stopera nemamo.Dalje, u sredini su jedino Montolivo i Locatelli sigurni da ostaju svi ostali su na izlaznim vratima. Od napadača i krilnih igrača samo je Borini tu, dok je sudbina svih ostalih van Milana izgleda.Boga mi još puno posla čeka ljude u Milanu. Jer treba i klupu popuniti. Jer egzodus panjeva je u jeku i neka je.Ali to je samo pokazatelj šta su Galliani i Berlusconi dopustili.
Čisto sumnjam da ćemo se riješiti baš cijelog škarta iz ekipe, Paletta, Zapata, Vangioni, Mati, Kuco, Sosa, Bertolaći, Poli, Honda, Niang, Bacca, Lapadula, Ocampos...
To je trinaest igrača koji negdje moraju otići (a nisu baš svi škart, neke bih i ostavio), čisto sumnjam da će se to desiti, a gdje su još ovi sa posudba, Pašalić i Deulofeu recimo, pa onda mali Calabrija kojeg niko ne spominje.
To je trinaest igrača koji negdje moraju otići (a nisu baš svi škart, neke bih i ostavio), čisto sumnjam da će se to desiti, a gdje su još ovi sa posudba, Pašalić i Deulofeu recimo, pa onda mali Calabrija kojeg niko ne spominje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Borini je igrao za Romu,Liverpool,Chelsea i sad Milan. Vece panjine a da se toliko izgurala svijet nije vidio.
Zayebao je Boriella i OsvaldaS3lva je napisao/la:Borini je igrao za Romu,Liverpool,Chelsea i sad Milan. Vece panjine a da se toliko izgurala svijet nije vidio.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ma ja, evo prenose da dolaze kalinić i hakan, a idu bacca i lapadula kao što sam i pretpostavljao.
borini ništa posebno kao igrač, ali kao treća opcija koji dolazi za džabe bez obaveze da ga na kraju otkupiš je ok, nije na kraju krajeva ništa gori od lapadule, a ovako ćeš čak zaraditi nekih 7-8 miliona
a za razliku od lapadule može igrati po krilima ako zatreba pa je po tom pitanju korisniji po ekipu.
yebaji ga ljudi treba neko i za klupe, a tu se sad-zasad moramo krpati prosječnim igračima jer ne može jare i pare, već previše love će se skršiti da se sklopi prvih 11
fali jos bar stoper, dva vezna i krilo što je minimum, duga je sezona sa dosta utakmica.
borini ništa posebno kao igrač, ali kao treća opcija koji dolazi za džabe bez obaveze da ga na kraju otkupiš je ok, nije na kraju krajeva ništa gori od lapadule, a ovako ćeš čak zaraditi nekih 7-8 miliona
a za razliku od lapadule može igrati po krilima ako zatreba pa je po tom pitanju korisniji po ekipu.
yebaji ga ljudi treba neko i za klupe, a tu se sad-zasad moramo krpati prosječnim igračima jer ne može jare i pare, već previše love će se skršiti da se sklopi prvih 11
fali jos bar stoper, dva vezna i krilo što je minimum, duga je sezona sa dosta utakmica.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pašalić, Ocampos i Deulofeu su već otišli.Paletta, Honda i Poli također. To je već 6 igrača koji više neće kročiti u Milanello. Niang je na korak od odlaska, kao i Bacca koji se apsolutno ne uklapa u igru koju Montella forsira. Calabriu čeka posudba jer pored Contija i Abatea neće nikad igrati. Lapadula će isto otići za kesh ili kao dio nekog trejda, isto kao i Bertalocci. Na tamnoputog Boneru također niko više ne računa. Mati i Sosa nisi ničim opravdali povjerenje i oni će do kraja ljeta vjerovatno put pod noge i van iz Milana.Raonffa je napisao/la:Čisto sumnjam da ćemo se riješiti baš cijelog škarta iz ekipe, Paletta, Zapata, Vangioni, Mati, Kuco, Sosa, Bertolaći, Poli, Honda, Niang, Bacca, Lapadula, Ocampos...
Ja bi ostavio Fernandeza za klupe. On je igrač koji može pokriti više pozicija i nebi se bunio ako sjedi na klupi. I za razliku od Sose, Polija and Co. momak koliko toliko zna sa loptom.
Il Club più titolato al mondo!
Ma mogu oni svi biti na korak od odlaska, al' eto još uvijek su naši igrači, i biće super ako ih se svih uspijemo riješiti ovo ljeto.Romagnoli13 je napisao/la:Pašalić, Ocampos i Deulofeu su već otišli.Paletta, Honda i Poli također. To je već 6 igrača koji više neće kročiti u Milanello. Niang je na korak od odlaska, kao i Bacca koji se apsolutno ne uklapa u igru koju Montella forsira. Calabriu čeka posudba jer pored Contija i Abatea neće nikad igrati. Lapadula će isto otići za kesh ili kao dio nekog trejda, isto kao i Bertalocci. Na tamnoputog Boneru također niko više ne računa. Mati i Sosa nisi ničim opravdali povjerenje i oni će do kraja ljeta vjerovatno put pod noge i van iz Milana.Raonffa je napisao/la:Čisto sumnjam da ćemo se riješiti baš cijelog škarta iz ekipe, Paletta, Zapata, Vangioni, Mati, Kuco, Sosa, Bertolaći, Poli, Honda, Niang, Bacca, Lapadula, Ocampos...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.