KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Re: KK Bosna
Eh samo kad pomislim ko če nam biti drugi predstavnik ..
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
ko?MentalitaUltras je napisao/la:Eh samo kad pomislim ko če nam biti drugi predstavnik ..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kevin je napisao/la:ko?MentalitaUltras je napisao/la:Eh samo kad pomislim ko če nam biti drugi predstavnik ..
Igokea
mozes li reci odakle ti info o mogucem dolasku Penn-a????Kevin je napisao/la:ko?MentalitaUltras je napisao/la:Eh samo kad pomislim ko če nam biti drugi predstavnik ..
I feel devotion!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ama kakav Penn, znate li vi koliko kosta covjek, plus sto moze naci angazman u prakticki bilo kojem euroligaskom klubu.
...Život za Široki...
Penna tesko da mozemo dovesti, mada se u nekoliko navrata spominjao njegov dolazak. Vojvodina se rastala sa Cummingsom, on bi bio recimo dobro pojacanje. Ali kao sto su vec govorili iz kluba u vise navrata, cijene da nema potrebe za pojacanjima i da imamo dovoljno igraca. Mada mene je strah eventualne povrede Djordjevica, tada tesko da bi nam neko od ostalih igraca mogao organizovati igru i dosli bi u slicnu situaciju kao kad se Bremer povrijedio.
Nisam vidio Cummings je vec u Cedeviti.
cumings bi bio jako veliko pojačanje za bosnu-ali jbga već je otišao u cedevitu
da so ovčina na vrijeme vrati, i jednog prosječnog playa-znači boljeg od pašalića, i titula nebi trebala biti ugrožena
da so ovčina na vrijeme vrati, i jednog prosječnog playa-znači boljeg od pašalića, i titula nebi trebala biti ugrožena
nije se vratio u efes jos je free agent ali sumnjam da ce kod nas zavrsiti.bosnas_ je napisao/la:Pen je vrhunski igrac koji se vratio u Efes Pilsen,tako sam negdje procitao!..sta vam je ljudi,nemamo mi love za takva pojacanja! zelje su jedno,a Tomovic,Damjanovic su realnost! Mislim da je sa Acom sve dogovoreno...Sud je napisao/la:Nisu to gluposti, ko ti garantuje da nece osvanuti za koji dan Dmijanovic u sarajevu, a to za Tomovica je glupost al i gluposti se desavaju
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Znam da je bio pred potpisom za Efesa,li eto znaci jos je slobodan. Penn u Bosni zvuci poput neke fantazije! nasa uprava definitivno nije sposobna jednog takvog igraca dovesti u Bosnu! Camings im je opet pobjegao,i to u Cedevitu,za nekih 18 000 dolara mjesecno! Eno Bukva danas potvrdio da se Bosna nece pojacati pred domacu ligu,a samo ne znam je li nasa uprava odustala od titule!? Mislim da Siroki koji je bio ravnopravan rival Bosni u kupu,sada sa 4 pojacanja sigurno u rangu Bosne,ako ne i bolji!fera je napisao/la:nije se vratio u efes jos je free agent ali sumnjam da ce kod nas zavrsiti.bosnas_ je napisao/la:Pen je vrhunski igrac koji se vratio u Efes Pilsen,tako sam negdje procitao!..sta vam je ljudi,nemamo mi love za takva pojacanja! zelje su jedno,a Tomovic,Damjanovic su realnost! Mislim da je sa Acom sve dogovoreno...Sud je napisao/la:Nisu to gluposti, ko ti garantuje da nece osvanuti za koji dan Dmijanovic u sarajevu, a to za Tomovica je glupost al i gluposti se desavaju
Ovcina ima jako nezgodnu povredu,i samo blesav covjek moze izjaviti da s ovim(povrijedjenim) igracima mozemo parirati Igokei i Sirokom,pa i Zrinjskom koji dovodi 3 igraca za ligu 8!
-Najnovija informacija,Igokea je juce u Trebinju namjerno izgubila utakmicu,kako bi ostale ekipe u tome vidile svoju sansu! Naravno da su oni sinoc pruzili 15% svojih mogucnosti! to je taktika,na koju nasa nesposobna uprava izgleda nasjeda! Mene najvise brinu povrede kljucnih igraca u Bosni i neozbiljnost uprave!
P.S. Nasoj nesposobnoj upravi jedno pitanje? Sta ako se nedaj Boze povrijedi Djordjevic( kao sto se prije 2 god povrijedio jedini pley Bremer),da li ce Bosna u tom slucaju ne samo odreci se titule nego istupiti iz lige!?
zna li ko kako je igrao podmladak kkbosna na ovom zadnjem turniru Alpe Adria koji je bio u sarajevu?...mozda rezultete...ko je bio najbolji ... ili bar ukupan dojam?
@bosnas nemam rijeci za tebe,malo je reci da si mi se popeo na k....
Sljedece je istina;kao sto sam rekao uprava i W posmatraju situaciju i ako procijene da su se dodikovci i listicani dovoljno pojacali da nas ugroze dovesce se pojacanja.
Kako stvari stoje ja nebih dovodio pojacanja ali vidio bih tamo na samom pocetku imal sta povoljno i da sta valja od plejeva.
Najlakse je reci trabaju nam centar i plej,i onda bi 3 centra raspodjeljivala 40 min.
Sto se tice pleja vjerovatno je potreban jer rakic nije pokazao haman nista
Sljedece je istina;kao sto sam rekao uprava i W posmatraju situaciju i ako procijene da su se dodikovci i listicani dovoljno pojacali da nas ugroze dovesce se pojacanja.
Kako stvari stoje ja nebih dovodio pojacanja ali vidio bih tamo na samom pocetku imal sta povoljno i da sta valja od plejeva.
Najlakse je reci trabaju nam centar i plej,i onda bi 3 centra raspodjeljivala 40 min.
Sto se tice pleja vjerovatno je potreban jer rakic nije pokazao haman nista
Jos uvijek smo igracki jaci i od SIrokog i od Igoree.
Nase osnovno pojacanje da nam se vrate ova tri povrijedjena igraca i to je to.
Nase osnovno pojacanje da nam se vrate ova tri povrijedjena igraca i to je to.
Mene iskreno vise zanima da li neko zna kako teku pregovori Imamovic - Vukoicic oko produzenja ugovora. Iskreno, onako me iskreno zaboli neka stvar za pojacanja, jer ionako sve te varijante su "selotejp rjesenja", odnosno, drzi vodu do kraja sezone, a poslije kud koji. Na kraju krajeva, ja slobodno mogu staviti svoje pare na to cak i onaj sastav koji je izasao protiv Krke bez tri igraca moze 100% bar u finale play offa. S druge strane, nesto mi bas muka pomisliti da bi opet naredne sezone mogli gledati nekog abazovog klona kako se muci sa pozivanjem time outa...
- FK Sarajevo
- Kontakt:
ja ne znam sta je sa onim milicem sto je igrao za olimpiju ja mislim da je on tamo dobio otkaz zasto nebi pokusali sa njim igrao je i u nba ligi ove sezone bosna je najmanje mjenjala kadar svake godine su bila dva-tri crnca ove godine dosao barrel i dobio otkaz a mogli bi dovesti jednog
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Bosna na poluvremenu vodi 41:39 u Beogradu! igramo odlicno!
-S to se lige 8 tice,ja bi bio najsretniji da nam se ovi povrijedjeni igraci oporave i da bez pojacanja osvojimo titulu,ali to nije realno,@Kobe kako to ne shvatas? trebam li ti crtati!???
Ovcina ima nezgodno povredu kao i Hajric,sa Ikonicem je nesto drugacije! Mi bez pojacanja nismo glavni favoriti za prvaka,jer ce to biti Siroki i Igokea! Bosna ima 3 rovita igraca i pitanje je kad ce se oporaviti i uci u formu,uostalom ko iole poznaje kosarku svjestan je da nam ruze ne cvjetaju! Ko da bi uprava beze doovodila Acu Damjanovica ...doveli bi mi i sta bolje,da imamo love..
-S to se lige 8 tice,ja bi bio najsretniji da nam se ovi povrijedjeni igraci oporave i da bez pojacanja osvojimo titulu,ali to nije realno,@Kobe kako to ne shvatas? trebam li ti crtati!???
Ovcina ima nezgodno povredu kao i Hajric,sa Ikonicem je nesto drugacije! Mi bez pojacanja nismo glavni favoriti za prvaka,jer ce to biti Siroki i Igokea! Bosna ima 3 rovita igraca i pitanje je kad ce se oporaviti i uci u formu,uostalom ko iole poznaje kosarku svjestan je da nam ruze ne cvjetaju! Ko da bi uprava beze doovodila Acu Damjanovica ...doveli bi mi i sta bolje,da imamo love..
+2 za Bosnu i sa Muhom u organizaciji
Djordjevic 3 faula.
Fino se drzimo, njima ne igra Velickovic.
Fino se drzimo, njima ne igra Velickovic.
Sta ovdje zaključiti s obzirom da stalno insistiras na pojacanjima i trazis "jaka"pojacanja!bosnas_ je napisao/la:Bosna na poluvremenu vodi 41:39 u Beogradu! igramo odlicno!
Jel nisi svjestan situacije ili sta vec ? Sam sebe kontriras.
Vidis da imamo uigranu ekipu, koliko nam pojacanje moze dobrog donijeti, toliko bi moglo i razjebati stvari.
Ovo sto mi imamo to niko nema : uigranu ekipu, i to po meni sasvim solidno uigranu ekipu.
Same igre to dokazuju.
Haj postavi Igokeu ili Siroki protiv Partizana (koliko god ozbiljno igrali), već bi vodili 15 razlike na poluvremenu.
Bosna gubi 55:49! Treba nam pley,cim Djordjevic izadje igra se raspadne!
Rakic igra beka ,ito odlicno! 7 koseva,3 asistencije ,4 ukradene lopte,3 skoka,za nekih 18 minuta,extra! treba vidjeti kako cemo utakmicu privesti kraju!
Rakic igra beka ,ito odlicno! 7 koseva,3 asistencije ,4 ukradene lopte,3 skoka,za nekih 18 minuta,extra! treba vidjeti kako cemo utakmicu privesti kraju!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
haj ako bog da da pobjede partizan
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen