Ovo pravilo o cetiri stranca vazi samo za domace prvenstvo...UltrasMostar94 je napisao/la:Ne znam bas za Ficu, ipak su mu prvom ponudili ugovor, a i Baka ga voli, mad su on Jovic i Kukoc najvise igrali krilo u Bake tako da mislim da ce ipak svi ostat u klubu za 2 pretkolo, a da ce neki prodat ili zavrsit na posudbi do pocetka lige. Zna ce se sve kad se vrate sa Kupresa 3.7. Zrinjski ko i prosle godine samo donja 5 tisuca navijaca.PiazzaGrande je napisao/la:Tako je, mozemo ih imati 10, ali u zapisniku za utakmicu tj. medju 18 igraca, mogu biti samo četvorica...Sada ih imamo šest u momčadi:Jakovljević, Katanec, Kukoč, Filipović, Jović, Čirjak...još uvijek je Blaić pod ugovorom , i on je stranac, a trenutno je nepoznata njegova sudbina u Zrinjskom...mario11111 je napisao/la:Ja koliko sam pratio 4 stranca mozemo imati u zapisniku za utakmicu.. Znaci u klubu ih moze 7 biti, ali u 18 oni kojih ide npr. U Tuzlu na gostovanje, samo četvorica.. Il griješim? Ako je ovako dobro bi bilo, steta se odricati nekih poput Jovića i sl.
Mislim da su Fića i Čirjak osuđeni na tribine...iako, biće prostora za sve, dva stranca su stoperi, oni dobivaju puno kartona, biće malo češće odsutni, sreća došao je Laštro, odličan štoper...a od četiri krila tri su stranca, biće mjesta za sve, iako, kao što sam već napisao, mislim da je Fića tu zadnji izbor za neku krilnu poziciju...
Ma Fica je miran, dobar momak, nije bukadzija, dao je znacajnih golova za nas i red je da mu se ponudi ugovor...
Naravno, tu su pripreme, Baka je rekao da svi krecu od nule, pa cemo vidjeti...