FC Internazionale Milano - Transferi

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

SiamoNoi
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Transferi

Post Postao/la SiamoNoi » 27 jun 2017, 17:46

Poligon10 je napisao/la:ali ako damo preko 35-40 mil, onda nam se cijeli svijet ima pravo smijati. Bio bi to pravi fail, nema govora.
Slažem se,ja bi se prvi smijao :P :mrgreen:

Izgleda da i Eguelfi ide u Sampdoriju na posudbu u ovom dealu nakon sto je u Pro Vercelliju bio proslu sezonu.
Ferrero: "Skriniar è dell'Inter, abbiamo preso Caprari. Scudetto? Attenzione ai nerazzurri"
:urnebes: Nakon omražene Atalante pala i Ferrerova Sampdoria,Suning ih ruši sve redom,idemo po monopol :zviz:

Skriniara sam gledao samo 5 minuta na U21 u pauzi od ucenja tako da ne znam nista o njemu,ali super ako je bio onakav kakvim ga opisuju na prvenstvu.A valjda je i u Serie A nesto pokazao ako ga Sabatini uzima.Koga je sve ono u Romi doveo na stopera?

Nije mi siguran kao Gagliardini kad je dolazio za kojeg sam rekao da vrijedi sve novce koji su se dali za njega,ali vidjet cemo...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 jun 2017, 19:42

Milan Skriniar: Had a better pass success rate (91.4%) than any other player in Serie A last season
Giovanni Martusciello has confirmed today that he'll be in Spalletti's staff next season. highly rated by Sarri for his defensive coaching
Izgleda samo za obranu zadužen.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 27 jun 2017, 20:53

SiamoNoi je napisao/la:
Milan Skriniar: Had a better pass success rate (91.4%) than any other player in Serie A last season
Eto ga jos malo pa ko Medel :D
SiamoNoi je napisao/la:Koga je sve ono u Romi doveo na stopera?
Marquinhos, Manloas, Benatia, Rudiger
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 27 jun 2017, 22:30

Banega i zvanicno u Sevilli

http://www.inter.it/en/news/58761/inter ... nega-terms

Agent Barbose izjavio da ide na posudbu ali da ostaje u Europi. Znaci dva nam krila trebaju ako Perisic i Candreva ostanu
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 jun 2017, 23:08

arminz je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
Eto ga jos malo pa ko Medel :D
SiamoNoi je napisao/la:Koga je sve ono u Romi doveo na stopera?
Marquinhos, Manloas, Benatia, Rudiger
Bome Medel 90 posto :mrgreen: I dobri ovi stoperi,valjda opet pogodi.
slika
Nije ovo još gotovo:
Inter and Sampdoria are continuing their work to finish the details surrounding the transfer of Milan Skriniar. A meeting was just concluded between the two clubs where they were negotiating the details. They will need another meeting, which will come tomorrow, to finish defining a complicated operation. During the negotiations, Gianluca Caprari arrived in Milan to understand if his future will be at Sampdoria. The hypothesis of sending the leftback Fabio Eguelfi to Sampdoria is becoming unlikely. On Wednesday, there will be another round of meeting, to unblock the impasse. Starting tomorrow, Inter and Sampdoria will continue to working to define the details of the negotiations.
slika
Ajde u Bocu.

Talijani srecom ispali i Gagliardini dobiva dodatan odmor.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 28 jun 2017, 00:04

9 mil Banega....strasno. :damn:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 28 jun 2017, 00:44

SiamoNoi je napisao/la:
Puma je napisao/la:Banegin story na instagramu je sasvim jasan.
O čemu se radi?
Vozio oko stadiona Seville uz komentar -" Kuci sam" ili nesto tako.

Uglavnom eto i zvanicno je. Za ovako male pare ga nije trebalo ni prodavati. Ipak je rijec o standardnom reprezentativcu Argentine i jako iskusnom igracu. Izgleda da nemaju planu rastjerivati ovaj skart od bekova i parazite poput Biabianiya. ja bi mu raskunuo ugovor pa nek se yebe.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 28 jun 2017, 01:07

Tritolone je napisao/la:9 mil Banega....strasno. :damn:
Mislim da ovaj transfer lagano ide u TOP3 nasih najgorih ikad iza R.Carlosa u Real za 6mil€ i ispred Coutinha u Liverpool za 13mil€.

9mil€ na ovakvom trzistu za prvotimca Argentine.. :tokralju:

Prije 12.godina Inter je prodao tada vec propalog Andy Van der Meydea u Everton za 9mil€ :mrgreen: Faraoni je prodan za 8mil€ u Udinese prije 4godine, a Juan Jesus lani Romi za 8mil€ :mrgreen: Ae prestat cu :D
Sretno Everu u Sevilli, riješili smo napokon taj FFP. Sve zaboravit i krecemo u novi pocetak od 1.7.-og. Forza Luciano :kafa:

Edit. Livaja je prije 4.godine prodan za 5mil u Atalantu, a Dodo za 5,5mil u Sampdoriu :urnebes: Laxalt za 8.5mil u Genou :o Eto necu vise :D
#Ausilio OUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 jun 2017, 01:41

Puma je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
Puma je napisao/la:Banegin story na instagramu je sasvim jasan.
O čemu se radi?
Vozio oko stadiona Seville uz komentar -" Kuci sam" ili nesto tako.

Uglavnom eto i zvanicno je. Za ovako male pare ga nije trebalo ni prodavati. Ipak je rijec o standardnom reprezentativcu Argentine i jako iskusnom igracu. Izgleda da nemaju planu rastjerivati ovaj skart od bekova i parazite poput Biabianiya. ja bi mu raskunuo ugovor pa nek se yebe.
Ovo me podsjetilo na onog što je vozio ispred centra QPRa ili koga i zicao transfer :rol:

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 28 jun 2017, 05:40

Pa da je ko ponudio više za sporog kloca Banegu bilo bi vise para. Niko ga nije ni trazio. Ovako uzmi sta daju i suti. Samo nek sam mu ledja vidio.

Kloc obicni...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 28 jun 2017, 07:51

mislim da je ovdje uprava intera zapravo pokazala kolika su gospoda, naravno da banega vrijedi vise na ovakvom trzistu, ali su oni ipak htjeli da izadju u susret igracu koji je dosao za 0 eura i sada zeli da se vrati u bivsi klub, tako da ipak ne trebamo biti nezadovoljni cijenom...ali nadam se da ce i sevilla znati nekad vratiti ovu uslugu kad mi budemo zainteresovani za nekog njihovog igraca
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 28 jun 2017, 12:10

Di Marzio: Pellegri verrà pagato 15 milioni + altri 15 di bonus legati alle presenze; Salcedo pagato 5 milioni + eventuali 25 di bonus
Za ovog Salceda nikad čuo, ali ovaj Pietro Pellegri je vjerovatno next big thing u talijanskom nogometu. Tehnika, brzina, kontrola lopte :thumbup:

edit. Pronašao sam i Salceda, puno ime Eddy Anthony Salcedo Mora, napadač sa još nepunih 16god. 20utakmica - 20golova proslu sezonu.
#Ausilio OUT

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 28 jun 2017, 12:18

Al pazi bonusa jbt. 15 za Pellegri i 25 za Salceda. Znaci da ovi iz Genoe bas vjeruju da ce uspjet. Neka fino je da se dovode mladi igraci, Da ne idu svi u Juve koji odlicno radi s mladima zadnjih godina.

Ukupno 20 miliona se daje za dva djeteta od 16 godina. Uff jbt...

Obojica ostaju u Genoi 2 godine.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 28 jun 2017, 12:26

Mago je napisao/la:Ukupno 20 miliona se daje za dva djeteta od 16 godina. Uff jbt...
Ma vidit ćeš sad kad Genoa kupi Biabianya za 5mil, Ranocchiu za 5mil i jos mozda Mianguea ili Santona... Pametno ovo handla Suning :kafa:
#Ausilio OUT

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 28 jun 2017, 12:28

I ja pretpostavljam da ce dio od tih 20 miliona biti neki igraci...

Inace, ponovo je Di Maria aktuelan. Navodno dogovor s igracem vec postoji, dok ce Sabatini u pregovore s PSGom. 50 miliona traze.

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 28 jun 2017, 14:23

Ma kad je Sneijder prodan za onaku sicu u Galatu, nista me ne čudi, jos kad se zna da je dzaba doveden, ovo je vrh..

Veca mi je glupost ovolike pare dati za ovog Skrinara...

Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 jun 2017, 15:24

Mago je napisao/la:Pa da je ko ponudio više za sporog kloca Banegu bilo bi vise para. Niko ga nije ni trazio.
Nudili su valjda Meksikanci,ali on nije htio tamo.
zamorano1plus8 je napisao/la:mislim da je ovdje uprava intera zapravo pokazala kolika su gospoda, naravno da banega vrijedi vise na ovakvom trzistu, ali su oni ipak htjeli da izadju u susret igracu koji je dosao za 0 eura i sada zeli da se vrati u bivsi klub
Upravo to :thumbup: Nije potpuno ista usporedba,ali evo i J pušta D.Alvesa besplatno kod Guardiole.A igrač očito nije imao namjeru ostat i borit za mjesto u ekipi nego se vratio tamo gdje je siguran.Klasa,šteta što se nije bolje snasao prošle sezone pa da je ovo sve skupa bolje prošlo,ali šta sad...sretno mu dalje.
There is an uncertain future for Spinazzola, who may not stay at Atalanta. The Bergamo-based club is looking at Federico Dimarco. There are on-going negotiations with Inter for the young Italian leftback. Atalanta wants to buy the player outright (with Inter retaining a buy-back option). His arrival is not necessarily tied to the departure of Spinazzola.
Ovo bi bilo vrhunski da u Atalanti završi.Pravo mjesto za razvijanje mladog igrača,a ako uspije za razvijanje im se plati buy-back opcija jer nije nitko lud da tuđe igrače razvija bez ikakve koristi.

Ova dvojica mladih su dogovorena sa Genovom i još se mora sa njima dogovorit,al to valjda prođe bez problema.
In the operation Genoa could take an Inter player, the first names are Ranocchia (difficult because of his wages) and Miangue, who got back to Inter after his loan at Cagliari. Puscas and Biabiany are other names.
Di Marzio: Not only Coulibaly and Peschetola, Inter sign Pompetti also from Pescara
Agreement reached, operation now is over, according to Gianluca Di Marzio, Inter and Pescara has formalized today the transfer of Marco Pompetti, young midfielder born in 2000 to Inter. The player has already passed medical tests.
Tko je ovaj Peschetola?Ne mogu ništa o njemu nać.

Šta je ovo jbt,više ne mozes ni popratit tko dolazi,a sedmi mjesec još nije ni poceo.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 28 jun 2017, 15:29

Ovaj Coulibaly izgleda kao da bi treba biti dobro pojacanje. Iako ja bi ga ostavio jos godinu u Pescari, ili ga proslijedit u neki drugi serie A klub.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 28 jun 2017, 15:33

20% ukupnog budzeta ce se potrosit na igrace za Primaveru. :thumbup:

Rjesit ce mlade do jula, a onda krecu sa pojacanjima za prvi tim...

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 28 jun 2017, 15:34

SiamoNoi je napisao/la:Tko je ovaj Peschetola?Ne mogu ništa o njemu nać.
Ja sam nasao da je trebao u Juve pa su ga naši "klepili" jer su u dobrim odnosima sa Pescarom.
Momku je tek 14godina, igra napadača, lani u 19utakmica postigao 32gola.
#Ausilio OUT

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []