FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 28 jun 2017, 18:37

zagorski je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Meni onaj Ordagić ne ide u glavu nikako, ne vjerujem..
Seljacic kojeg ne bi volio gledati u bordo dresu. Ima nekog kvaliteta sigurno,ali mentalno patulja. Takvi nam ne trebaju.
Ne bi vrijeđao niti bilo šta govorio protiv momka, jer ga ne znam. Samo hoću reći da mi ne ide u glavu da je takav igrač (među tri najbolja u ligi) još uvijek u Slobodi, koja je kao Titanic. Ne znam šta ga tamo privlači da ostane, a ta priča mi je bezveze da nije tip igrača koji voli da mijenja sredinu svako pola godine. Moj prvi dojam o njemu je da on i nije mentalno snažan igrač. Kako god, nema veze.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 28 jun 2017, 18:41

TobeYarabi je napisao/la:
MartinSco je napisao/la:A što ne bismo zaganjali kakvog stranca, tamnoputog u vezni red? Valjda ima nešto u ponudi... Ili bar lijevog beka!? Ne treba bježati od tamnoputih..
natovariti kamion pun ogledala i zvecki i pravac u afriku po pojacanja. dovesti cijelo jedno pleme pa valjda ce jedan znati ganjati loptu po terenu. ako nista drugo, iznajmljivati ih za branje malina i tako skupljati pare za pojacanja u veznom redu :rol: :rol:
:lol:
Kakvog imamo covjeka zaduzenog za te stvari on nebi mogo ni ljude za brat maline naci a ne dobrog veznog, da im placa po 3km gajbu ljudi bi ga izradili. :rol:
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 jun 2017, 18:41

Evolution87 je napisao/la:Pobjegose svi iz mrtve slobode glavom bez obzira, a samo ordagic ostade :rol: ja ne znam jel on glup ili sta li vec :roll:
Bolje biti kralj na selu nego....
You are someone else I am still right here

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 28 jun 2017, 18:46

AlfredNobel je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Meni onaj Ordagić ne ide u glavu nikako, ne vjerujem..
Seljacic kojeg ne bi volio gledati u bordo dresu. Ima nekog kvaliteta sigurno,ali mentalno patulja. Takvi nam ne trebaju.
Ne bi vrijeđao niti bilo šta govorio protiv momka, jer ga ne znam. Samo hoću reći da mi ne ide u glavu da je takav igrač (među tri najbolja u ligi) još uvijek u Slobodi, koja je kao Titanic. Ne znam šta ga tamo privlači da ostane, a ta priča mi je bezveze da nije tip igrača koji voli da mijenja sredinu svako pola godine. Moj prvi dojam o njemu je da on i nije mentalno snažan igrač. Kako god, nema veze.
kad je tolika metalna pic.a da 2 3 prelazna roka kao daleko najbolji igrač slobode ne smije otići bilo gdje nego stagnira i individualno a i finansijski u mrtvoj slobodi mogu mislit' kakav bi ovde bio, morali bi ga vodom poljevati da dođe sebi nakon što bi mu se neki lola prvi put proderao IGRAJ AMEREEE
1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 28 jun 2017, 18:47

fera je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Pobjegose svi iz mrtve slobode glavom bez obzira, a samo ordagic ostade :rol: ja ne znam jel on glup ili sta li vec :roll:
Bolje biti kralj na selu nego....
Tokom pregovora sa igračima sitnih klubova uvesti u pregovore i psihologa da im objasni stvari oko pritiska, oko Istoka i da nije to što oni misle. :kafa:
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 28 jun 2017, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 jun 2017, 18:47

Moje misljenje za Ordagica je da on sada dole suti i ceka da mu ovaj nadje nesto vani,ako ne nadje ,odigrat ce pola sezone,i eto mislim da ima ciste papire.Ovako sta npr dodje u Sarajevo,Zelju,morat ce potpisati na bar dvije godine,pa jos dvije godine udaranja po ovim "livadama",vako nako njemu su 24 godine vakat da se ispali,ovako je dole "rahat",cim dodje ponuda.moze ici .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 28 jun 2017, 18:49

Mi smo miljama daleko od normalne lige. Igrac koji vrijedi bar malo ode daleko, samo da ovdje ne igra. :zviz:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 28 jun 2017, 18:51

fks74 je napisao/la:Mi smo miljama daleko od normalne lige. Igrac koji vrijedi bar malo ode daleko, samo da ovdje ne igra. :zviz:
Npr u Moldaviju je l'? :lol:
Samo Saraj'vo.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 28 jun 2017, 19:07

bodi123 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la: Zar nije ovdje bila priča da je rekao da ne bi u Sarajevo, velik' pritisak? Yebo takvog igrača, njemu je zadovoljstvo da mu aplaudira 500 ljudi u Tuzli šta god da uradi, a strah ga zaigrat pred 4 hiljade jer će možda neko i zviždat. Pišaj ga ako je takav a izgleda da jest.
Daj ti njemu Saidovu platu pa ćeš vidjeti kako bi on letio po terenu, kakav ba pritisak, pa nismo Real Madrid, nit nam dolazi 20 hiljada duša na utakmice na Koševo, misliš da u Tuzli nema psovki i zvižduka? To je priča za malu djecu, očigledno momak neće kod nas, u Slobodi ima dobru lovu, a naši mu neće ponuditi više, i tu sve završava
"PRIMORAC" ti je srednje ime, uclani se u advokatsku komoru i brani ublehase. :mrgreen:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 jun 2017, 19:12

Uprava vjerovatno ima u planu i boljeg od Petraka! Dokle nam je onaj cener iz HNL-a? Biće Kokte, biće ludila! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 28 jun 2017, 19:17

joker90 je napisao/la:Uprava vjerovatno ima u planu i boljeg od Petraka! Dokle nam je onaj cener iz HNL-a? Biće Kokte, biće ludila! :kafa:
Čeka da ga nazovemo, a Ihtijarevic broj izgubio

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 28 jun 2017, 19:29

quote="BitiSrcemVezan"]
AlfredNobel je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
kad je tolika metalna pic.a da 2 3 prelazna roka kao daleko najbolji igrač slobode ne smije otići bilo gdje nego stagnira i individualno a i finansijski u mrtvoj slobodi mogu mislit' kakav bi ovde bio, morali bi ga vodom poljevati da dođe sebi nakon što bi mu se neki lola prvi put proderao IGRAJ AMEREEE[/quote]
Ma opet kažem, ne kapiram lik nikako, otišlo pola igrača, on još tu. A vani ništa wow neće naći siguran sam. Nebitno, nije tema Amer Ordagić.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 28 jun 2017, 19:48

PitarBordo je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Mi smo miljama daleko od normalne lige. Igrac koji vrijedi bar malo ode daleko, samo da ovdje ne igra. :zviz:
Npr u Moldaviju je l'? :lol:
Nemoj da me citiras, mlad si ti jos.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 jun 2017, 20:23

Rahmanovic joker,10-tku zaduzio.Valjda su morali novi dres praviti,onaj ga je rasirio u struku prethodnik :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 28 jun 2017, 20:25

Al fakat. Drugi transfer rok, i mi jos cekamo na DM. Popravili smo se, doveli smo Rahmana kao veznog, fali jos destruktivac i eventualno stoper. I hajcanje neka pocne :opaopa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 28 jun 2017, 20:26

miky_hz je napisao/la:Rahmanovic joker,10-tku zaduzio.Valjda su morali novi dres praviti,onaj ga je rasirio u struku prethodnik :mrgreen:
Ako je nije pojeo. :rol:
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 28 jun 2017, 20:27

miky_hz je napisao/la:Rahmanovic joker,10-tku zaduzio.Valjda su morali novi dres praviti,onaj ga je rasirio u struku prethodnik :mrgreen:
:lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 28 jun 2017, 20:37

Najjace sto Said se pravi 'mutav', tipa samo Saraj'vo, bla bla :D A ono u planovima nije ni da trenira sa juniorima :urnebes: A mog'o je biti gospodin i otici sad bez popme i tjeranja.
Druga stvar, hoce Mico prepustiti Krsti 11, ili Makedonac uzima 28?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 28 jun 2017, 20:44

Said će imati opraštaj kao Totti.

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 28 jun 2017, 20:46

Pročitah da je nekakva Mačva pobijedila Krupu..
Kako se bliži tekma, nervoza raste. Šta ako je Cala bio u pravu? :eh:

DAJTE NAM JOŠ POJAČANJA!!!
IDEMO PONOVO!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler, Vanja8 i 59 gostiju.