AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Bitno je da dođu kvalitetna pojačanja a riješavanje otpada je najmanji problem-
U suštini, šta me briga ako se Poli, Sosa i sl. vode na listi Milanovih igrača ako znam da neće igrati jer postoje mnogo bolja riješenja na njihovim pozicijama. Naravno postoji taj ekonomski aspekt, bacanje para na plate igrača od kojih Milan nema niakve koristi ali srećom opet to nisu neke ogromne cifre koje bi gušile klub finansijski.
Najvažnije je ojačati ključne pozicije i samim tim biti konkurentan za plasman u LP a ne može se za jedno ljeto napraviti kompletna ekipa i riješiti se svih onih koji realno ne smiju biti dio jakog Milana.
U suštini, šta me briga ako se Poli, Sosa i sl. vode na listi Milanovih igrača ako znam da neće igrati jer postoje mnogo bolja riješenja na njihovim pozicijama. Naravno postoji taj ekonomski aspekt, bacanje para na plate igrača od kojih Milan nema niakve koristi ali srećom opet to nisu neke ogromne cifre koje bi gušile klub finansijski.
Najvažnije je ojačati ključne pozicije i samim tim biti konkurentan za plasman u LP a ne može se za jedno ljeto napraviti kompletna ekipa i riješiti se svih onih koji realno ne smiju biti dio jakog Milana.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milannews.it: Borini was brought in to be a reserve player for the attack. Milan will still sign Kalinic and ONE MORE Forward. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- _forzamilan_
- Kontakt:
Borini je panjuga, nadam se da nece nikako dobiti sansu sa igra.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Kakva je ovo sad situacija sa Borinijem?Zar nije Lapadula dovoljan ili njemu slijedi prodaja?
- nextterrain
- Kontakt:
Borini je u Engleskoj igrao najviše na krilnim pozicijama, valjda će ga Montella držati kao jokera s klupe koji može igrati 3 pozicije pokrivati, Lapadula će izgleda otići iako mi je drag igrač, tako da napadači će biti Silva i KalinićSiamoNoi je napisao/la:Kakva je ovo sad situacija sa Borinijem?Zar nije Lapadula dovoljan ili njemu slijedi prodaja?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Osim Suso-a i Bonaventure vjerovatno niko neće dočekati kraj ljeta kao igrač Milana kad je ofanzivni dio ekipe u pitanju. Osim Borinija, očekuje se još dolazak Kalinića te još jednog krilnog napadača. Dalje, čekamo konačni rasplet situacije oko Hakana, Biglie i Contija.To su igrači koji imaju sve dogovoreno sa Milanom.Ostali su još detalji da se dogovore između klubova. Ovako procentualno da se izrazim, Conti 90% da je novi igrač Milana, Biglia i Hakan sigurno 60%-70%..SiamoNoi je napisao/la:Kakva je ovo sad situacija sa Borinijem?Zar nije Lapadula dovoljan ili njemu slijedi prodaja?
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kao što sam nedavno pisao, Milan neće ostati samo na tri stopera i tako početi sezonu. Paletta je otišao, Zapata će također, a Simic i Ely ne mogu odgovoriti izazovu Serie A. Zato Milan traži četvrtog stopera, a spominju se dva imena Mangala i Koscielny. Ovaj prvi je realnija opcija, jer City-u nije potreban, pa bi ga Milan mogao dobiti relativno jeftino ili na posudbu.
- nextterrain
- Kontakt:
Genoa je ponudila 13-15 miliona € za Lapadulu
Iako mi je drag, 15 miliona je super ponuda, dodaš još 5 miliona, dobiješ Kalinića ili preusmjeriš tih 15 miliona za Bigliu
Iako mi je drag, 15 miliona je super ponuda, dodaš još 5 miliona, dobiješ Kalinića ili preusmjeriš tih 15 miliona za Bigliu
Ako cemo već kupovati rezervnog stopera ja sam za Kjera
Sent from my x600 using Tapatalk
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Poli bi trebao otići u Bolognu besplatno , Di Marzio objavio.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ako treba i platiti onome ko ga želi dovesti, samo da ga moje oči više ne vide u dresu MilanaMaestro^^ je napisao/la:Poli bi trebao otići u Bolognu besplatno , Di Marzio objavio.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Meni uopste Borini ne smeta kao rezerva cak sto vise igrac koji je obecavao,nije tek tako napravio transfer u Chelsea,mozda nam nekad donese sa klupe neke bitne bodove 
Nego dosta igraca cemo se rijesiti tako da sam ubjedjen da cemo do kraja prelaznog roka dovesti jos najmanje 5-6 novih igraca,jer treba nam i klupa,bez nje nema price
Nego dosta igraca cemo se rijesiti tako da sam ubjedjen da cemo do kraja prelaznog roka dovesti jos najmanje 5-6 novih igraca,jer treba nam i klupa,bez nje nema price
- LegendKiller
- Kontakt:
Nećete Petagnu, eto vam sad Borini
PS Agent Petagne i Papu Gomesa je u Milanu. Ako smo već doveli Borinia, a Kalinić bi također trebao doći, ne znam koji će nam ova dvojica. Jedino se nadam da je u pitanju neko treći.
PS Agent Petagne i Papu Gomesa je u Milanu. Ako smo već doveli Borinia, a Kalinić bi također trebao doći, ne znam koji će nam ova dvojica. Jedino se nadam da je u pitanju neko treći.
-
gambler1899
- Kontakt:
Ovih dana ocekujem da zvanično potpise ili Hakan ili Conti a do kraja sljedeće sedmice obojica da budu tu
Mene najviše zanima taj vezni red jer kao što sam prije par dana pisao to je motor svake ekipe.
Mene najviše zanima taj vezni red jer kao što sam prije par dana pisao to je motor svake ekipe.
Meni Borrini uopce nije bolji od Lapadule ili Petagna, pa Lapa se makar trudi momak realno je upao u lose vrijeme u klub, ja mislim da je on odlican igrac za klupe, bolje da se bave veznim redom i Contiem , nego Borriniem i Petagnom 
ma ljudi, lapa ode za desetak miliona, a borini se dovodi na posudbu poslije kojeg ga vjerovatno nece otkupiti, znači gleda se kako zaraditi i usput riješiti škarta 
a to ko je bolji, to je sve u par deka jer su obojica prosjek.
gleda li ko silvu, promašio mrtvi zicer na početku
i strašno je tanak na živcima, nakupit će se on žutih kartona koliko ti bog hoće ove sezone.
a to ko je bolji, to je sve u par deka jer su obojica prosjek.
gleda li ko silvu, promašio mrtvi zicer na početku
i strašno je tanak na živcima, nakupit će se on žutih kartona koliko ti bog hoće ove sezone.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Ma doduse Silvi je prvi zuti karton, ali jeste malo srčan pa mi se.to i sviđa. Mislim da ce biti super pojacanje 
Mislim da Lapa zeli sto vise minuta na terenu a Milan mu to ne moze obecati jer bi sljedece sezone bio tek 3 opcija u napadu. Iza Silve i Bacce/Kalinica. Milan ce uzeti 10-ak mil, on ce dobiti punu minutazu, svi su na dobitku.
Borini moze igrati na vise pozicija u vrhu, prakticki je dzaba, ima iskustva a i svakako ce biti igrac za klupe.
Samo nemojte Petagnu da prizivate. Debeli italijanski prosjek. Naglasavam, debeli.
Silvi dati br.7.......Sheva
Borini moze igrati na vise pozicija u vrhu, prakticki je dzaba, ima iskustva a i svakako ce biti igrac za klupe.
Samo nemojte Petagnu da prizivate. Debeli italijanski prosjek. Naglasavam, debeli.
Silvi dati br.7.......Sheva
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
-
celikmilan
- Kontakt:
Borini može da bude samo prinova a nikako pojačanje. Ne znam odakle im je on pao na pamet. Sumnjam da je samo zato jer je jeftin. Vjerovatno imaju neki plan za njega. Kao što bi Kalinić bio zamjena za Silvu tako Borini može da bude zamjena za recimo Alexisa Sanchesa
Zašto da ne? Ionako Borini često i igra na toj poziciji gdje uostalom i Alexis igra večeras. Inače, Silva se dosta trudi. Trznuo me je jednom kad sam pomislio da se povredio. Dobio je par udaraca i po nogama i po glavi tako da mi je drago da je upravo izašao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.