Kako ne spomenu nista o propasti dinastijeZeljo92 je napisao/la:http://cg-fudbal.com/petrovic-protiv-ze ... upi-zelje/
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Medikament
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Spremio lik unaprijed tesktove za Zelju i Boga moli da ne prođemo Zetu da moze oplesti, dok ce za drugu stranu tj. pitare biti rezervisan kompletan portal u slucaju prolaza, kao i neuspjeha jer ce moldavski tim da predstavi kao Real.
- Zeljeznicar -
- plavousrcu
- Kontakt:
Prepast ce se ovi atmosfere, u Crnoj Gori su posjete nikakve. Petrovic mora narediti napad i samo napad. Nikako ziheraski, na Grbavici zavrsiti pricu.
Samo neka borbeno odigraju kao protiv Zrinjskog na Grbavici i ne bi trebalo biti problema. Svi kao jedan sutra.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
Treba i malo srece. Zasluzili smo svi. Treba nam taj rani gol i radi nas na tribinama.LjoZee je napisao/la:Samo neka borbeno odigraju kao protiv Zrinjskog na Grbavici i ne bi trebalo biti problema. Svi kao jedan sutra.
Rani gol bi nam bas pomogao za nastavak utakmice. Jos vece ludilo bi bilo na tribinama da zabijemo gol u prvih 10 minuta. Ako Bog da tako ce i biti.[emoji120]
Meni je samo zao sto nismo uspjeli dovesti nekog lijevog beka do ove utakmice. Kriticna pozicija.
Meni je samo zao sto nismo uspjeli dovesti nekog lijevog beka do ove utakmice. Kriticna pozicija.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Drugi dan prodaje ulaznica za susret sa Zetom je iza nas, a ukupno je prodano 6.000 ulaznica za utakmicu.
Veliko interesovanje vlada u glavnom gradu, ali i širom Bosne i Hercegovine za utakmicu prvog pretkola između Želje i Zete. Iako je utakmica tek sutra, već je prodano više od 50% ulaznica. Završno sa današnjim danom prodano je 6.000 ulaznica. Ukupno je u prodaju pušteno 10.739 karata.
Prodaja sutra, na dan utakmice, počinje u 10 sati u Fan shopu, a od 17 sati u prodajnim kućicama. Ulaznica za južnu tribinu više nema u prodaji.
Veliko interesovanje vlada u glavnom gradu, ali i širom Bosne i Hercegovine za utakmicu prvog pretkola između Želje i Zete. Iako je utakmica tek sutra, već je prodano više od 50% ulaznica. Završno sa današnjim danom prodano je 6.000 ulaznica. Ukupno je u prodaju pušteno 10.739 karata.
Prodaja sutra, na dan utakmice, počinje u 10 sati u Fan shopu, a od 17 sati u prodajnim kućicama. Ulaznica za južnu tribinu više nema u prodaji.
Malo mi je glupo ovo sto se karte prodaju samo na stadionu. Razimijem ja da se pokusava povecati broj clanova al mislim da se moglo organizovati neko prodajno mjesto u carsiji.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
LjoZee je napisao/la:Novi tunel. [emoji144]

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
pozdrav kerla, dobrodoso na forumSvemir2 je napisao/la:Nemojte nikad prestati pisatio tome .ni slucajno neku konstruktivnu kritiku ,a narucito ne podrskuirfo je napisao/la:gledam opet izvjestaj s utakmice sa slobodom na grbavici, i ovaj go sto nam zec dade moze komotno medju nasjsmjesnije golove koje smo ikad primili, dva invalida bi bolje reagovala nego bogicevic i kerla u ovoj situacijiod prve utakmice na grbavici.igrali ste u krupoj bez kerle ,sa. Velikim bokacinijem ,kako to da niste pobjedili
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Nije Kerla, da je Kerla prvo bi nazvao selam forumskom auditoriju. Vidiš da je savršeno gramatički napisao rečenicu, to može biti samo književnik.
Po slobodnoj procjeni bar 200 vlasnika desetogodišnjih na istoku neće doći na utakmicu sutra, ima tu firmi, drugih klubova (Dinamovih 6 sa Mamićem). Da li klub misli popuniti ta prazna mjesta?
Za Jug je štampano 2,500 ulaznica što je pametan potez jer na toj tribini ima između 2,700 i 2,800 sjedalica, a ne 3,068 koliko se dosad navodilo (na wikipediji piše 3,038).
Za Jug je štampano 2,500 ulaznica što je pametan potez jer na toj tribini ima između 2,700 i 2,800 sjedalica, a ne 3,068 koliko se dosad navodilo (na wikipediji piše 3,038).
- MocMahale444
braco je napisao/la:Nije Kerla, da je Kerla prvo bi nazvao selam forumskom auditoriju. Vidiš da je savršeno gramatički napisao rečenicu, to može biti samo književnik.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
A šta je tu toliki problem, pa nije Sarajevo veliko k'o London pa da je razdaljina između čaršije i Grbavice dva sata...maldini3 je napisao/la:Malo mi je glupo ovo sto se karte prodaju samo na stadionu. Razimijem ja da se pokusava povecati broj clanova al mislim da se moglo organizovati neko prodajno mjesto u carsiji.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nisam ni reko da je problem neki samo se moglo prodati vise karata za ova dva dana. A i generalno se mogao naci neki prostor u carsiji za otvaranje fanshop . Klub ima vrlo malo koristi od velikog broja turista koji posjecuju grad.Raonffa je napisao/la:A šta je tu toliki problem, pa nije Sarajevo veliko k'o London pa da je razdaljina između čaršije i Grbavice dva sata...maldini3 je napisao/la:Malo mi je glupo ovo sto se karte prodaju samo na stadionu. Razimijem ja da se pokusava povecati broj clanova al mislim da se moglo organizovati neko prodajno mjesto u carsiji.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Kažu jug se trenutno plaća zlatom, i to samo 24-karatnim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tunel fkt izgleda predobro.
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.