Trebali su ispasti i na Euru u grupi. Niti jednu ekipu oni nisu dobili na Euru u regularnom dijelu. Zavrsili treci u grupiBesic je napisao/la:Ovaj Portugal će ispasti u grupi na narednom SP.
Kup Konfederacija 2017
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Kup Konfederacija 2017
27.10.2020
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Treba napraviti pravilo da se tekma prekida cim igrac padne u sesnaestercu a postoji mogucnost kontakta. Fino pregledas snimak i prekid ce svakako imati smisla: ili je dive ili je penal. Koji ce nam qurac tehnologija ako ce suci i dalje sami donositi ovakve odluke u ovakvim trenucima.Scof1eld je napisao/la:Video tehnologija ?
teškoVijadukt je napisao/la:moj dantula valja nam uzeti i ovaj kup.DANTES je napisao/la: Dečko je beskrvan
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Čestitam navijačima Barcelone na prolazu Čilea
Nek' je ispao ovaj mrski Portugal
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
To im je najveća pobjeda ove sezone.Raonffa je napisao/la:Čestitam navijačima Barcelone na prolazu Čilea![]()
![]()
Nije narednih 20...leorey je napisao/la:Trebali su ispasti i na Euru u grupi. Niti jednu ekipu oni nisu dobili na Euru u regularnom dijelu. Zavrsili treci u grupiBesic je napisao/la:Ovaj Portugal će ispasti u grupi na narednom SP.prosjecna ekipa koja je imala toliko srece da nece nijedne titule vise vidjeti sljedecih 20 godina.
Ma dobili buraniju,Island im bio jedini ozbiljan protivnik u grupi. I tu grupu sa 3x prošli
Na SP je već ozbiljniji level fudbala,posebno ako nisu nositelji.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Čile je presimpatična ekipa. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Opet i ovakav Rejal nije uspio pobijediti Barcelonu ove sezone. Zna se koji je najveci trijumfarelinho je napisao/la:To im je najveća pobjeda ove sezone.Raonffa je napisao/la:Čestitam navijačima Barcelone na prolazu Čilea![]()
![]()
27.10.2020
Onaj protiv Malage u zadnjem kolu i u finalu lige prvaka protiv Juventusa.leorey je napisao/la:Opet i ovakav Rejal nije uspio pobijediti Barcelonu ove sezone. Zna se koji je najveci trijumfarelinho je napisao/la:To im je najveća pobjeda ove sezone.Raonffa je napisao/la:Čestitam navijačima Barcelone na prolazu Čilea![]()
![]()
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ipak GOAT-ovo prskanje po Madridu u aprilu je nenadyebivoarelinho je napisao/la:To im je najveća pobjeda ove sezone.Raonffa je napisao/la:Čestitam navijačima Barcelone na prolazu Čilea![]()
![]()
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
pickin dimDANTES je napisao/la:teškoVijadukt je napisao/la:moj dantula valja nam uzeti i ovaj kup.DANTES je napisao/la: Dečko je beskrvan
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vargas i Bravo u reprezentaciji se transformiraju u Messia i Buffona.A u klubovima liče na dva amatera.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ovdje se nije morala ni prekidati utakmica. Uvesti da igrač može tražiti da sudija pogleda snimak. Ako je simuliranje dati mu žuti pa ne bi bilo ni toliko ponovljenih snimaka.SlevinKelevra je napisao/la:Treba napraviti pravilo da se tekma prekida cim igrac padne u sesnaestercu a postoji mogucnost kontakta. Fino pregledas snimak i prekid ce svakako imati smisla: ili je dive ili je penal. Koji ce nam qurac tehnologija ako ce suci i dalje sami donositi ovakve odluke u ovakvim trenucima.Scof1eld je napisao/la:Video tehnologija ?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Zasto se ne bi prekidala? Ovo je bio penal ili ofirna gluma. I jedno i drugo snose sankciju. Ubjedljivo najgora stvar koju je mogao uraditi jeste nesvirati nista i upravo je to i uradio.jasmin10 je napisao/la: Ovdje se nije morala ni prekidati utakmica. Uvesti da igrač može tražiti da sudija pogleda snimak. Ako je simuliranje dati mu žuti pa ne bi bilo ni toliko ponovljenih snimaka.
A lopta je bila vani, pa sam zato mislio na to da nije morap prekidati napad. Ja sam mislio da ti govoriš da treba zaustaviti igru dok je lopta u terenu .SlevinKelevra je napisao/la:Zasto se ne bi prekidala? Ovo je bio penal ili ofirna gluma. I jedno i drugo snose sankciju. Ubjedljivo najgora stvar koju je mogao uraditi jeste nesvirati nista i upravo je to i uradio.jasmin10 je napisao/la: Ovdje se nije morala ni prekidati utakmica. Uvesti da igrač može tražiti da sudija pogleda snimak. Ako je simuliranje dati mu žuti pa ne bi bilo ni toliko ponovljenih snimaka.
Za ostalo se slažem, isto sam napisao. Ili žuti zbog simuliranja ili penal.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Trpa Njemačka...
Jedino Svaba moze pobjediti da samo izadje na teren al bukvalno. Ne kontam ovo fakat, znaci imas svapski pasos i osudjen si da budes pobjednik!
E jbg ako osvoje sa B sastavom ovo. Mexiko me strasno razocarao, mada i da su prosli ovo opet bi im Cile sedmicu spremio!
E jbg ako osvoje sa B sastavom ovo. Mexiko me strasno razocarao, mada i da su prosli ovo opet bi im Cile sedmicu spremio!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Nije ovo ni B sastav, ovo je vise C sastavEffenberg je napisao/la:Jedino Svaba moze pobjediti da samo izadje na teren al bukvalno. Ne kontam ovo fakat, znaci imas svapski pasos i osudjen si da budes pobjednik!![]()
Fascinantno je to sto uvijek isto ljudi igraju- bilo da igra Njemacka U19, ili seniori. Naravno da su im u prvoj postavi vecina WC igraci, ali jednostavno ista je to filozofija- gegenpressing, cvrsto drzanje linija, preciznost u pasovima i bez komplikovanja, direktno.
Kako bi nama doslo dobro samo 2 njihova igraca s ovog kupa, a oni se zayebavaju
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.