Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
daMortemHz je napisao/la:janjos - Sarajevo 2:1
zaria balti-sarajevo 0:1
Sto me sjeba, kontam kako je moguce da sam ovo napisaoTobeYarabi je napisao/la:daMortemHz je napisao/la:janjos - Sarajevo 2:1
jedino si pogrijesio sto nisi stavio janjos-sarajevo 2-0, umjesto 2-1MortemHz je napisao/la:Sto me sjeba, kontam kako je moguce da sam ovo napisaoTobeYarabi je napisao/la:daMortemHz je napisao/la:janjos - Sarajevo 2:1
Nemoj ti više teme otvarati.MortemHz je napisao/la:Sarajevo - Zaria Balti 2:1 (5:6p)
Ko ce onda uređivati pola foruma?High je napisao/la:Nemoj ti više teme otvarati.MortemHz je napisao/la:Sarajevo - Zaria Balti 2:1 (5:6p)
High je napisao/la:Ključajte temu do daljnjeg! kuknjava
sta je tu jeBosnianKingdom je napisao/la:Kakvi smo sa koeficijentom za prvo pretkolo?
3.250BosnianKingdom je napisao/la:Kakvi smo sa koeficijentom za prvo pretkolo?
Prije manje od tri godine je bio 5,325MortemHz je napisao/la:3.250BosnianKingdom je napisao/la:Kakvi smo sa koeficijentom za prvo pretkolo?
Jedno vrijeme smo imali i veci od tog ako se ne varam.. bas smo ga srozaliHistoricar je napisao/la:Prije manje od tri godine je bio 5,325MortemHz je napisao/la:3.250BosnianKingdom je napisao/la:Kakvi smo sa koeficijentom za prvo pretkolo?![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.