Sportski komentatori

insider
Moderator
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la insider » 22 avg 2010, 20:17

Kad se to desilo? Koje je rezultate čitao?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 22 avg 2010, 20:19

MinistaR je napisao/la:Kad se to desilo? Koje je rezultate čitao?
Maloprije na dnevniku. Covjek blijed ko krpa, jedva izgovara rijeci. Ma citao rezultate iz nase lige...
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 22 avg 2010, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 avg 2010, 20:38

Madafaka je napisao/la:
Maloprije na dnevniku. Covjek blijed ko krpa, jedva izgovora rijeci. Ma citao rezultate iz nase lige...
E pa nije onda ni cudo,kada je video da su tri gostujuce pobede u ovome kolu. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 avg 2010, 22:19

Devil je napisao/la:
E pa nije onda ni cudo,kada je video da su tri gostujuce pobede u ovome kolu. :mrgreen:
Brutalno smiješno... ne mogu se prestat smijat, majke mi. :D

Ali je stvarno izgledalo strašno... zamisli strefi ga herz u eteru... ali ajde, preživio je.
Hayley <3

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 22 avg 2010, 23:13

Ova dva komentatora na Euro sportu sto su komentarisali Dortmund vs Leverkusen koji su ti kraljevi :o :lol: ljudi poznaju nogomet kao niko al smjesni do bola sa svojim provalama :D 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Gluposti
Kontakt:

Post Postao/la Gluposti » 22 avg 2010, 23:17

Madafaka je napisao/la:
Maloprije na dnevniku. Covjek blijed ko krpa, jedva izgovara rijeci. Ma citao rezultate iz nase lige...
nije iz nase lige 1000000000 % citao sa evropske scene

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 22 avg 2010, 23:20

juznjak> je napisao/la:Ova dva komentatora na Euro sportu sto su komentarisali Dortmund vs Leverkusen koji su ti kraljevi :o :lol: ljudi poznaju nogomet kao niko al smjesni do bola sa svojim provalama :D 8-)
Kaze jedan otprilike ovako : "Loptu uzima Rene Adler, odnosno Rene Orlović" :lol: :lol:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 avg 2010, 23:23

juznjak> je napisao/la:Ova dva komentatora na Euro sportu sto su komentarisali Dortmund vs Leverkusen koji su ti kraljevi :o :lol: ljudi poznaju nogomet kao niko al smjesni do bola sa svojim provalama :D 8-)
Sad da ga baš toliko poznaju, to nije tačno. Pratio sam ih prije 2-3 godine kada su prenosili kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u fudbalu. Ljudi su ok, ne mogu im se sad sjetiti imena i prezimena, ali svakako su dobri. Malo ih je?e izgovor prezimena pojedinih igrača, ali ostalo je sve na nivou. Btw, onaj mlađi je jedan od najvećih navijača Liverpoola. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 22 avg 2010, 23:32

Oba su fanovi Liverpoola a kad su Silvu iz Citiya zvali zubati :lol: :roll: 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 avg 2010, 04:00

Ja kada vidim i cujem Borisa Bilica ne mogu da vjerujem da je neko onakav sportski novinar na javnome emiteru,osim sto mu je sportsko znanje oskudno,frajer ne zna uopce da prica,nije u stanju onih 5 minuta u dnevniku bez gresaka da obavi.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 avg 2010, 08:41

juznjak> je napisao/la:Oba su fanovi Liverpoola a kad su Silvu iz Citiya zvali zubati :lol: :roll: 8-)
Ljudi su živjeli u onom vaktu kada je Liverpool harao, ne treba im zamjeriti. Kada tim osvaja titule, dovodi pojačanja te druge pozitivne stvari ako se dešavaju klubu, onda stekne simpatizere.

Isto tako je i sa City-em

Doveli su pojačanja i odmah broj fanova skoči na milione i milione. Malo sam otišao i od citata, ne zamjeri. Samo se uklapalo u kontekst. :ugeek:

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 23 avg 2010, 12:36

kako sinoc rece onaj na rtv Vogosca - snimak utakmice Sarajevo - Zrinjski : " Na stadion je uslo stotinjak navijaca Zrinjskog koje cete sada vidjeti u nasem programu " :D Al et,barem se potrude da urade snimak
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 23 avg 2010, 13:15

Dugo već vremena razmišljam da napišem post o dvojcu sa Eurosporta Milinković i Bajčetić :mrgreen: podjsećaju me na OBN-ov dvojac Hadžić-Vugdalić ali mi nekad toliko smeta njihovo laprdanje i glupiranje i to ne samo na fudbalu već i na drugim sportovima tipa Curling ali opet nekad kad imam s.eban dan mogu me i nasmijati svojim komentarisanjem ali ako bi se odlučivao za nekog od njih onda su mi draži ovi sa OBN-a.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 avg 2010, 16:08

Kaze ovaj lik na Areni sto prenosi Liverpool TV,postovani gledaoci placam vam svima veceru ako se Liverpool sastavi sa loptom veceras. :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2010, 00:58

Prebacim na RTS da gledam PArtizan kad tamo Strajnic i odmah ga prebacim na RTRS jer nisam mogao da ga slusam.Vidim ovamo Corsovic za kojeg nisam znao da je Grobar tek mi rodjak posle rekao kada je dosao kuci.A ovamo jos gore nego Strajnic ali ostavim kada ovamo svako primanje na prsa Corsovic okarakterisa kao igranje rukom.Ofsajd Lukakua koji je bio u raskoraku ocenio je kao ofsajd od dva metra,a sledeci napad Iliev vise u ofsjadu nego Lukaku ocenio je kao linija.Da ne pricam o tome kada je Stevanovic laktom udario jednog igraca ne znam koga iskreno ocenio kao pa sudija je ovo mogao svirati iako se za ono mogao dati i crveni.
Lukakua zove Lukaka,a svaki igrac mu je Legear ma na kojoj god poziciji bio.Da ne nepricam o tome kako mesa Bigliu i Desachta iako ama bas slicnosti nemaju.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 25 avg 2010, 01:04

Ja kad Corsovicu cujem glas, mjesec dana nemam napretka :D

jedino sto sam zapamtio od njega jeste kad je jednom prenosio Chelsea, i reko nesto u fazonu "Makelele-siguran ko svicarska banka"

sjecal se iko od vas kad je prosle il pretprosle godine RTRS prenosio brazilsku ligu...e too je tek komentator :mrgreen:
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 avg 2010, 01:15

nevjernik je napisao/la:Ja kad Corsovicu cujem glas, mjesec dana nemam napretka :D

jedino sto sam zapamtio od njega jeste kad je jednom prenosio Chelsea, i reko nesto u fazonu "Makelele-siguran ko svicarska banka"

sjecal se iko od vas kad je prosle il pretprosle godine RTRS prenosio brazilsku ligu...e too je tek komentator :mrgreen:
Ma sjećamo da bog sačuva.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 25 avg 2010, 01:19

Bog zna koga su oni doveli bili da komentarise :mrgreen:
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 25 avg 2010, 02:28

Joj onog lole sto je prenosio Liverpool protiv Arsenala i Citya.....Gojko nekakav.....za njega je onaj Zoran Šuko fudbalska enciklopedija.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 avg 2010, 02:30

Ko je prenosio Anderlecht-Partizan? Jel' onaj Ibrahim ili kako se vec zove?

Kako kaze na poluvremenu, igraci Anderlechta su imali loptu vise u svojim rukama. :roll: :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.