Realno već smo otišli daleko. 1,271 kmjoker90 je napisao/la:Možemo daleko ove godine u evropi! Kad god smo bili falusoidni, dobro smo prolazili! To je logika svakog pravog pitara!0:1( Said Husejnagič)

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Realno već smo otišli daleko. 1,271 kmjoker90 je napisao/la:Možemo daleko ove godine u evropi! Kad god smo bili falusoidni, dobro smo prolazili! To je logika svakog pravog pitara!0:1( Said Husejnagič)
7 igrača više ne igraju za Apollon, a tu su nabrojani.pitic je napisao/la:https://www.transfermarkt.de/apollon-li ... on_id/2016KrajisnikBosnjak je napisao/la:Mi ćemo proći i ove Moldavce, a i Kiprane.
Dobro zapamtite moj ovaj komentar.
Portugalci, Španci, Brazilci, Francuz, Poljak, Grk, itd. Ovaj Kiparski tim je legija stranaca vrijedna 12 mil eura.
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Mi ćemo proći i ove Moldavce, a i Kiprane.
U tom slučaju bismo bili nosioci u trećem pretkolu, znači lakši put do play-offa. Zamisli da ova generacija to ostvari. A i treba nam nešta da vrati raju na stadion, potanka nam je posjeta u zadnje vrijeme.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Mi ćemo proći i ove Moldavce, a i Kiprane.
Sarajlijica1946 je napisao/la:Rifet Kpic strijelac za Goricu protiv Shiraka
Hvala brateRollingPaper je napisao/la:Poz pitari, bice vam stream ovde
http://www.balkan-streams.com/p/zaria-b ... ajevo.html
Ukoliko budete imali bilo kakvih problema, kontaktirajte me.
Pisi jos jedan.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:Rifet Kpic strijelac za Goricu protiv Shiraka
Ovaj kod nas bioSarajlijica1946 je napisao/la:Pisi jos jedan.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:Rifet Kpic strijelac za Goricu protiv Shiraka
u iscekivanju pojacanja, najlakse ih je umisliti...a onda moze igrati i zabijati golove koga kod pozelisOsttribine je napisao/la:Gdje ti on naumpade jbtCoromandel je napisao/la:vjerujem u pobjedu.
naprijed SARAJEVO!!!
0:1 (mišo maunaga)
samo da se citiram, sve sam uvjereniji u ovakav ishodEvolution87 je napisao/la:0-3 Ahmetovic 2x, Hebibovic
Bio u juniorima i uhvatio se noge, jer pogodi sta, zna da nece dobiti sansu.MortemHz je napisao/la:
Ove sezone je eksplodirao, jedan od najboljih veznjaka u slovenskoj ligi i normalno uvrsten u tim sezone. Sad ne znam, da li smo ga mi otjerali jer nema "talenta" ili je sam htjeo u inostranstvo?MortemHz je napisao/la:Ovaj kod nas bioSarajlijica1946 je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:Rifet Kpic strijelac za Goricu protiv Shiraka
Pisi jos jedan.
Igrao je taj za nas, i nije se nešto naigrao koliko se sjećam. Došao u klub u onom prelaznom roku kad smo doveli 15 igrača, pored Osmanagića i Jevtića npr. Sumnjam da bi i sad bio pojačanje.Lakoste je napisao/la:Sta mislite o Dini Bisanovicu na DMF?
Razbicemo ih kao Bugarsku pardon Moldavsku skupstinuCoromandel je napisao/la:u iscekivanju pojacanja, najlakse ih je umisliti...a onda moze igrati i zabijati golove koga kod pozelisOsttribine je napisao/la:Gdje ti on naumpade jbtCoromandel je napisao/la:vjerujem u pobjedu.
naprijed SARAJEVO!!!
0:1 (mišo maunaga)![]()
salim se naravno; veceras minimalna pobjeda od 3 gola razlike...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.