Lakoste je napisao/la:Sta mislite o Dini Bisanovicu na DMF?
sve najgore...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Lakoste je napisao/la:Sta mislite o Dini Bisanovicu na DMF?
Ma garant na granici zapelo zbog para. Tamo bugari/rumuni/moldavci otvoreno traze 10-20e pri prelasku granice...miky_hz je napisao/la:Valjda su se Moldavke plaknule.Valjda su i oni ove nase pustili preko granice,nesto se zapelo tu.
Sjebao se sofer busa kad je vidio jucer da navijace vozi
Pa bio je jednom, sjecam se da smo drkali na njega jer dolazi iz Kolna... kad qurcinaaaaaLakoste je napisao/la:Sta mislite o Dini Bisanovicu na DMF?
Da se nastavila igra koju smo pružili protiv Širokog(prvenstvena) i posjeta i rezultati bi bili BOLJIskoroalen je napisao/la:U tom slučaju bismo bili nosioci u trećem pretkolu, znači lakši put do play-offa. Zamisli da ova generacija to ostvari. A i treba nam nešta da vrati raju na stadion, potanka nam je posjeta u zadnje vrijeme.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Mi ćemo proći i ove Moldavce, a i Kiprane.
Dobro zapamtite moj ovaj komentar.
Samo je upitan taj treći veznjak, ostalo se zna, nažalostharis004 je napisao/la:Nemojte se mnogo iznenadit kad na teren istrči ona standardna postava.
Iako je do objavljivanja sastava ostalo 90 minuta, mi je već znamo
Saric, Ivetic, Samirbodi123 je napisao/la:Samo je upitan taj treći veznjak, ostalo se zna, nažalostharis004 je napisao/la:Nemojte se mnogo iznenadit kad na teren istrči ona standardna postava.
Iako je do objavljivanja sastava ostalo 90 minuta, mi je već znamo
Vidim da su se neki zaputili i privatnim autimaEvolution87 je napisao/la:Ma garant na granici zapelo zbog para. Tamo bugari/rumuni/moldavci otvoreno traze 10-20e pri prelasku granice...miky_hz je napisao/la:Valjda su se Moldavke plaknule.Valjda su i oni ove nase pustili preko granice,nesto se zapelo tu.
Sjebao se sofer busa kad je vidio jucer da navijace vozi
Sta je ovo, pustos ko' da smo ispred vjecne vatreSiouxLukavac je napisao/la:Nesto ste se usutili, kao da nije tekma
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 24 gosta.