Addict je napisao/la:Danas u općini vidim Kobilicu, Kovu i Musića. Momci uredno rade (ne rade, sjede i tipkaju za mobitelom). A mi hodamo gradom i gledamo odakle će ko marku izbiti. Zar je moguće da se ova SDA banda ovako ponaša? Ja se slažem da se zaslužnim sportistima da posao, to je super, ali dati neku izmišljenu poziciju nekome samo što igra u Rudaru dok je 3500 ljudi na birou u Kaknju? I to tek tako, bez konkursa, odluke, ičega? Pa ko smo ba mi svi ostali, građani drugog reda???
Sve potpisujem
Oni ni sekunde ta trojka nije zaslužila da se zaposli ima milion razloga zbog čega evo jedan ukupno oni nisu zajedno odigrali ni 100 utakmica u prvom timu rudara,dok drugi (mogu ih nabrojati)
imaju u nogama preko 400 utakmica za Rudar a nisu niti zahvalnicu dobili a kamoli nešto drugo.
Nemam ništa protiv momaka,ali se neki red i hijerarhija mora poštovat da bih bio zdrav klub.
Ovako stvorio se klub koji sada trenutno ima 10-tak NEZADOVOLJNI igrača koji će bojkotovat utakmice a i trebaju zbog gore navedenih razloga.
I na kraju sa ovom politikom dabogda ispali iz lige volim klub ali ljude koji vode fujjjjjjj!