Nije spremnabetrezengorbachev je napisao/la:Krste ce im zabiti 2 na Kosevu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne treba nikog opravdavati, ali Mehmed Janjoš nije hurtić, ni ješić i ne zaslužuje uvrede tipa ubleho, k.urac i slične epitete.PitarBordo je napisao/la:joker90 je napisao/la:Kuzmanovićev gol! On i Rahman za par minuta ko ovi panjevi za 3 tekme! Moj Mehmede, ubleho nesposobna!
Sad će reći "to je on njih tempirao".... Sljepci će sve pokušati da opravdaju očito nezanje našeg vrlog trenera. Većina samo zato jer je pitar.
SARAJEVO
joj Bekića više, odakle mu ovoliko samopouzdanja?????????
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:Nisu. Ovako je trebao poceti utakmicu.BernardBarnjak je napisao/la:Bravo Cala, ovo su pravovremene izmjene!
Ako kazu da nisu spremni za 90min onda... Nije ni da se ne slazem sa tobom ali cinjenica je da je pozitivna reakcija nakon izmjene.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- TobeYarabi
- Kontakt:
HAJDEEEEEE
- PitarBordo
- Kontakt:
A zašto? Pričamo o Janjošu kao treneru FKS. Zašto je on amnestiran svega? Ne kontam baš mnogo to. Mada ja ga nikada nisam zvao tako. A neznanje koliko znam nije uvreda. Pogotovo ako neko ne zna.fico je napisao/la:Ne treba nikog opravdavati, ali Mehmed Janjoš nije hurtić, ni ješić i ne zaslužuje uvrede tipa ubleho, k.urac i slične epitete.PitarBordo je napisao/la:joker90 je napisao/la:Kuzmanovićev gol! On i Rahman za par minuta ko ovi panjevi za 3 tekme! Moj Mehmede, ubleho nesposobna!
Sad će reći "to je on njih tempirao".... Sljepci će sve pokušati da opravdaju očito nezanje našeg vrlog trenera. Većina samo zato jer je pitar.
Samo Saraj'vo.
- f0rest1946
- Kontakt:
Nema konkurencije tri sezone boli ga kitaDenchiNL je napisao/la:joj Bekića više, odakle mu ovoliko samopouzdanja?????????
škarice svi znaju. treniralo se
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Svaki dodir rahanovic pretvara u zlato
Sent from my E5603 using Tapatalk
Sent from my E5603 using Tapatalk
Nek mi neko objasni što ih nismo napali odma... I nama ne treba treći, nego drugi stoper.
Samo naprijed Saraj'vo!
Znaci samo treba malo muda.
dobro je ovo na kraju ispalo , iskreno. popravili su se u drugom. ne znam jeli zbog izmjena il cega.. posto gledam utakmicu nekako nikako
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
oldtown1990
- Kontakt:
Ovaj Bekic se moze otjerati samo kao i Rustemovic, ukoliko se to ne desi valja nam njegove "centarsuteve" gledati i ove a i naredne godine...
- Evolution87
- Kontakt:
samke 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jao Radovca auuuuu, kakav bi eurogol ovo bio.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
CALA, OVO JE TVOJ PORAZ 1/1
Radovac najbolji od ovih startera, bravo malac, uvijek si znao lopte 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, nedimmmm1337 i 15 gostiju.