AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 29 jun 2017, 11:22

ma ništa od vigla, daj nam poljaka i vozdra :zzz:

borini ubica prošao pregled :njanjanja:

očekujem da nam se uprava oduži za ovaj propust i potpišu contija i hakana u narednih par dana, da se oporavimo :kafa:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 29 jun 2017, 11:24

Weigl kada bude išao to necr vjerovatno biti ispod 50, možda ova povreda da mu je malo uticala na cijenu, ali jedna od najtalentovanijih šestica je trenutno

Prava šteta je povreda, ali opet mislim da je to patka i da nije ni opcija jer niti se Milanu uzima igrač pod teškom povredom niti bvb bi ga prodavao ispod cijene radi povrede

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 29 jun 2017, 12:22

Lapadula izgleda odlazi u Genou i to za cifru veću od 10M eura.Još Bacca, De Sciglio i Niang su ostali kao najskuplji eksponati u Milanu, i mislim da će moći za njih uzeti oko 50M ovo ljeto. A tu je barem još 20ak M za igrače tipa Bertalocci, Kuco, Vangioni, Sosa i drustvo.

Da podsjetim Milan je tek potrošio 60ak M za pojačanja a 5 igrača je stiglo. Ako je vjerovati medijima od Kineza je ostalo još neke siće od oko 100M+ prodaja igrača, pa eto otprilike možemo nagađati o kojem iznosu se radi za ovaj merkato.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 29 jun 2017, 15:51

Na nedavnom sastanku uprave i Montelle, trener je zatražio da ima 6 igrača u ofanzivnom departmentu ekipe. Te je od uprave zatražio da proba dovesti Cuardada. Dobro je da trener napokon bira igrače koje želi u ekipi a ne da mu se nameću od strane uprave. Međutim, ako sam biraš igrače onda snosiš i potpunu odgovornost za dobre a Boga mi i loše rezultate.

Dalje, agent Contia je već u Milanu, i očekuje se da danas bude i konačno dogovoren transfer tog igrača u Milan.A mnogi mediji u Italiji prenose da je jako vruće na liniji Milano-Leverkusen.

Borini je prošao sve preglede ali službene objave još uvijek nema, a ko zna, možda čekaju da završe sve za Contia pa da stigne objava u paketu. :kafa:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 29 jun 2017, 16:31

Hakan trazi 4 mil sto je i normalno za igraca njegovo kalibra, a Milan nudi 2,5, pa ne moze to tako izgleda da je u Milanu 4 mil top plata...dzaba i odbrana ako vezni red bude prosjek ili napad, mali Silva je dobar u Portugalu kad su mu iza Moutinho, Bernardo Silva i Gomez, a u napadu Ronaldo....po meni bespotreban potez Borinija dovodis prodajes Lapadulu....Borrini da je ista valjao ni bi isao u englesku, talijani tamo redovno lose prolaze.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 29 jun 2017, 16:49

meskalin je napisao/la:Hakan trazi 4 mil sto je i normalno za igraca njegovo kalibra, a Milan nudi 2,5, pa ne moze to tako izgleda da je u Milanu 4 mil top plata...dzaba i odbrana ako vezni red bude prosjek ili napad, mali Silva je dobar u Portugalu kad su mu iza Moutinho, Bernardo Silva i Gomez, a u napadu Ronaldo....po meni bespotreban potez Borinija dovodis prodajes Lapadulu....Borrini da je ista valjao ni bi isao u englesku, talijani tamo redovno lose prolaze.
4M po sezoni nije puno za Milan, ali čisto sumnjam da je Hakan to tražio.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 29 jun 2017, 18:39

Hajde dovedite jos Hakana i Contia pa da se na miru ljeto provede :D

Nek bude to i kraj mercata bilo bi fenomenalno i tako. Mada procitah danas da Montela zahtijeva Courdrada da mu dovedu. Biglia se po svemu sudeci izjalovi, ali ko zna sta ce bit sa njegovim alternativama. Bice zanimljivo, jos da se krene u ciscenje skarta lagano. Prvo Bertolaci i Siljkan pa ostali :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 29 jun 2017, 19:46

Kakva perverzija bi bila da Cuadrado dođe :beba:

Nadam se da će i Hakan uskoro da dođe :ljepota:

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 29 jun 2017, 22:32

Conti završen!!!
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 jun 2017, 22:44

nije još, bit će #nextweek :mrgreen:

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 29 jun 2017, 22:46

Pojedini mediji prenose da je Atalanta prihvatila ponudu od oko 24M+ bonusi, dok drugi su malo oprezniji i tvrde da i dalje postoji razlika od oko miliona između traženog i ponuđenog.Ali da je Conti gotovo sigurno igrač Milana i da će sutra ili preksutra biti obavljeni posljednji razgovori prije zakazivanja ljekarskih pregleda.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 30 jun 2017, 01:38

Njemacki Bild tvrdi da su Leverkusen i Milan na korak od zavrsetka posla za Hakana.Cifra od 25M sa ukljucenim bonusima.

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 30 jun 2017, 08:29

Dosadili su više sa tim "close to making a deal, next week another meeting". :kafa:

Dobro su krenuli ali treba tu još kvalietnih pojačanja da bi se Milan borio za plasman u LP.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 30 jun 2017, 08:29

Kad ce ovi nasi vise poceti sa zvanicnim objavama,pripreme startaju od ponedjeljka,a mi doveli "samo" 5 novih igraca :)

Hajmo uprava dajte nam danas Hakana,Contija :),i prodajte par nasih ubleha :)

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 30 jun 2017, 09:21

Conti ce vjerovatno u utorak bit ozvanicen, to je prakticno gotova stvar. Vjerujem da je i Hakan vrlo blizu Milana. To je to, nek sa pozicijom napadaca rade sta god zele, svejedno je kad su sve ostalo maestralno odradili. Isto tako i mali smradac na golu, nek produzi ugovor sad pa onda sljedece ljeto noga uz dobru zaradu..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 30 jun 2017, 09:28

Polako ljudi, dok drugi klubovi nisu doveli skoro ni jednog igraca mi smo već 5 plus Hakan i Conti naredne sedmice to će biti 7 igraca a tek pocinje juli..imamo još dva mjeseca za dovesti još pojacanja što za klupe što za prvih 11; nek nam samo zavrse ovu 2 pa da dalje lagano pratimo prelazni rok:)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 jun 2017, 09:43

ma sa contijem i hakanom je to već maltene gotov posao, ostaje čitavo ljeto za natezanje sa bigliom i dovođenjem par igrača za klupe, ali nije ništa o glavu zapelo.

sad se malo treba posvetiti i prodaji igrača, teže je haman uvaliti nekome ovaj hamelj neko kupiti igrača. :problem:

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 30 jun 2017, 10:12

Nadam se da će u narednih par dana završiti sve za Hakana i Contija, tako da se glavni igrači za narednu sezonu već počnu uigravati. Doduše niti Conti niti Silva neće doći u Milanello do zadnjih par dana jula ali svi ostali novi igrači Milana će biti tu već od ponedjeljka. Pet igrača a merkato tek treba da počne, a inshallah bit' će ih već 7 do kraja prve sedmice jula vjerovatno.To je strašan posao zaista.
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 30 jun 2017, 10:30, ukupno mijenjano 1 put.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 30 jun 2017, 10:26

BILD tvrdi da je Milan na pragu dovodjenja Calhanoglua za €25m (ukljucujuci bonuse). Samo jos jedna potvrda, znaci jos jedno fantasticno pojacanje. Kakvu ofanzivnu liniju cemo da gledamo u Milanu sljedece sezone, strasno. :beba:
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 30 jun 2017, 10:43

Vi ste baš sigurni da Conti i Hakan dolaze? Sve mislim da će se nešto desiti i da će transferi propasti.
Imam traume iz prošlih sezona, kad su Silvio i Gale dominirali na tržištu.
Flasback-ovi kao iz Vijetnama.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.