FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Katana
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Katana » 29 jun 2017, 23:55

Ja sam zadovoljan rezultatom i igrom. Drago mi je zbog Bogija na kojeg se sere dnevno po 500 puta, odigrao odlicno. Par sitnih gresaka. Lendric isto svaka cast, cuvali ga kao Ronalda. Jedini minus losa fizicka sprema kompletne a to se prepisuje Petrovici. Nece moci ovako..

scootzzZzTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootzzZzTM87 » 30 jun 2017, 00:11

Cim bude snimak postavite, gledajte AIK-a protiv ribara 0-0 haha
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 30 jun 2017, 00:12

Ode Lendra poslije Zete ..

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 jun 2017, 00:13

Volio bih da nam ovi dresovi budu prva opcija umjesto onih svijetlih. Bas su lijepo uradjeni.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 30 jun 2017, 00:18

Da ga ne ureknem! DANIJEL GRAOVAC NAJBOLJI!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 jun 2017, 00:19

Ćeli treba objasniti da ne vodi yebeni Radnik, vec Želju - najveci klub u državi.
Dosta više kukavičke i ziheraške igre :thumbdown: :thumbdown: ova Zeta se trebala veceras dobiti 2-3 razlike.

Kao i uvijek - Manijaci i Jug :clap: :clap: bar to nikad ne zakaže , za razliku od struke i igraca.

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 30 jun 2017, 00:21

Nije nama igracki kadar los, al nam je trener za goli ****. Izmjene tobe yarabi!!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 jun 2017, 00:21

Neandertalac je napisao/la:Prezadovoljan rezultatom. Navijanje i igra, minus.

VTŽ
ne moze se zamjerit tolko na navijanje iako je bilo debelo ispod prosjeka, ali jbg bilo je razloga sto je tako, malo ulaznica a mnogi koji su redovni na jugu su izvisili

Sto se igre tice, kvalitet indvidiualni izmedju nas i zete ogroman, oni su igracki presmijesna ekipa ali odlicno poslozeni, mi sa pravim trenerom bi ih nabili 3-4 razlike u obje utakmice ko od sale, permanentnom veliki minus, po ko zna koji put se pogubio.
Sto se igraca tice svi su mogu dobit donekle prolaznu osim zakarica koji je zaluto u zelju.
Bogicevica kad kritikuje, treba ga i pohvalit kad bude dobar, a veceras je bio odlican.
Graovac i Zec ce biti pojacanja.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 30 jun 2017, 00:25

Sandokan87 je napisao/la:Da ga ne ureknem! DANIJEL GRAOVAC NAJBOLJI!
A bilo je prica od strane navijaca Hsk Zrinje da on nije bas dobar i siguran, da nije u formi da nije dugo igro, A momak odigro fenomenalno , i Sinidikalac je pored njega izgledo sasvim dobro..... Lendrica kako znaju neeka izmisle ! Rece Slavko da za nas nije zavrsen prelazni, bocne igrace trazi i spica .. Parola i koreografija :tokralju: :tokralju:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 30 jun 2017, 00:26

S obzirom na okolnosti, zadovoljan sam i igrom i rezultatom, iako će u budućnosti to morati biti još bolje.

Na sredini smo konačno malo igrali fudbal, dosta smo kombinovali, Blagojević je odigrao dosta dobru utakmicu, on je najzaslužniji za tu igru na sredini terena.

Što se tiče ostalih pojedinaca, najbolji definitivno Graovac, pa poslije njega već pomenuti Blagojević i Sindikalac, bekovi standardno prosječni pogotovo u napadu, u odbrani je Siniša dobar, na drugoj strani opet smo bili svjedoci "Stana time" sekundi, gdje je ispao i gdje je Zeta imala najbolju priliku na utakmici tamo u drugom poluvremenu kada je onaj igrač malo iskoska izašao sam na Vecu.

Uglješa se počeo malo trzati, iako i on naravno mora puno bolje. Ova ZZZ trojka, Zec rastrčan i za prvi službeni meč sam zadovoljan, na Zebi se polako ali sigurno vidi da je već ostario, i mislim da bi vremenom trebao preseliti na klupu (mada čisto sumnjam da će on to prihvatiti, al' to je sad priča za sebe), Zakarić ponovo nedorečen, mada za razliku od prošle polusezone, nije mu svaki pokušaj driblinga završio kontrom protivnika, večeras je bar dolazio u priliku da šutira ili da centrira, iako će i on morati dosta bolje kao i Uglješa.

Lendrić, rastrčan i borben kao u najbolji vakat, mana mu je ta igra u polju i sa tog aspekta nam neće puno nedostajati, ali ćemo vrlo teško nadoknaditi njegov 'osjećaj' za gol.

Atmosfera dobra, poslije utakmice sa Slobodom, i uz derbi, najbolja od kako je napravljen istok. Vjerujem da će, nadam se već protiv AIK-a biti još bolja.

Zeta me nije nimalo oduševila, tamam onako kako sam očekivao, prosjek ekipa koju smo, iz ne znam kojeg razloga, poprilično nahvalili, a od njih večeras nismo vidjeli ama baš ništa. Uz naš gol u gostima, vjerujem da prolazimo, jer nama osim Širokog na Grbavici (gdje su bili specifične okolnosti) niko nije postigao tri gola, a rijetkost je i da primimo dva gola.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 30 jun 2017, 00:27

irfo je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Prezadovoljan rezultatom. Navijanje i igra, minus.

VTŽ
ne moze se zamjerit tolko na navijanje iako je bilo debelo ispod prosjeka, ali jbg bilo je razloga sto je tako, malo ulaznica a mnogi koji su redovni na jugu su izvisili

Sto se igre tice, kvalitet indvidiualni izmedju nas i zete ogroman, oni su igracki presmijesna ekipa ali odlicno poslozeni, mi sa pravim trenerom bi ih nabili 3-4 razlike u obje utakmice ko od sale, permanentnom veliki minus, po ko zna koji put se pogubio.
Sto se igraca tice svi su mogu dobit donekle prolaznu osim zakarica koji je zaluto u zelju.
Bogicevica kad kritikuje, treba ga i pohvalit kad bude dobar, a veceras je bio odlican.
Graovac i Zec ce biti pojacanja.
Za Graovca se slazem i vidi ae da momak odskace kvalitetom deleko od ostalih, a sta je to Zec uradio vise od Zakarica pa ce ovaj biti pojacanje a ovaj drugi zalutao. Po meni su dobri obojca bilo. Bas Zakaric pocinje liciti na sebe dok je zario i palio ovim terenina. Ja od njega najviše i ocekujem u slojedecoj sezoni!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 30 jun 2017, 00:29

Dobar je Zakaric bio danas. Ma svi su bili dobri ko god kaze da neko ne valja taj nema pojma o fudbalu. Fizicka sprema komplet ekipe 0 bodova!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 30 jun 2017, 00:30

Zakarić bolji u odnosu na proljetni dio sezone, al' opet je to tanko za igrača koji je dobio epitet pojačanja i koji je po imenu među najboljim u ovoj ekipi.

Ne želim da ga kudim, jer objektivno to nije zaslužio kao nijedan drugi igrač večeras. Nadam se da će u budućnosti biti još bolji.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 jun 2017, 00:31

Sandokan87 je napisao/la: Za Graovca se slazem i vidi ae da momak odskace kvalitetom deleko od ostalih, a sta je to Zec uradio vise od Zakarica pa ce ovaj biti pojacanje a ovaj drugi zalutao. Po meni su dobri obojca bilo. Bas Zakaric pocinje liciti na sebe dok je zario i palio ovim terenina. Ja od njega najviše i ocekujem u slojedecoj sezoni!
Nismo imali isto glediste veceras :mrgreen:
Sto se mene tice, Zecov nacin mi se bas svidja, glavu dole i trci kolko mozes, takav mentalitet ovdje moze proci
A zakaric tek na kraju onaj sut je bio jedini dobar potez, u prvom poluvremenu vecina napada isla preko njega ali on upropasti skoro sve kolko je spor i trom, frajer je znaci presmijesan, ja se ne sjecam kad sam gledao ovako lose krilo

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 jun 2017, 00:34

Moraju biti dobri kad im je Sinisa na pocetku meca odrzao jedan govor.[emoji3]

Drago mi je sto nije Ugljesu stavio na klupu nakon one greske u prijateljskoj. Ubilo bi ga to u pojam,a danas je bio sasvim solidan. Valjda mu je doslo u glavu sve sto treba.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 30 jun 2017, 00:35

Neymar11 je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la:Da ga ne ureknem! DANIJEL GRAOVAC NAJBOLJI!
A bilo je prica od strane navijaca Hsk Zrinje da on nije bas dobar i siguran, da nije u formi da nije dugo igro, A momak odigro fenomenalno , i Sinidikalac je pored njega izgledo sasvim dobro..... Lendrica kako znaju neeka izmisle ! Rece Slavko da za nas nije zavrsen prelazni, bocne igrace trazi i spica .. Parola i koreografija :tokralju: :tokralju:
Iskreno volio bih Subica vidjeti kod nas jer ga mozes koristiti i na beku i na krilu, ali realno tesko. Da je dovesti jos jednog ko sto je Graovac, nebi me glava bolila i nebi mi se cirevi svaki put nanovo aktivirali kad gledam utakmicu. A sto se Lendrica tice necu trositi rijeci, vodim rat odavno s onima koji su protiv njega a njegov odlazak ce se itekako osjetiti u Zelji! Solidan rezultat veceras, moglo je bolje i ubjedljivije al et smatram da imamo kvalitet da zabijemo go dole u Podgorici koji ce po meni biti presudan. Ugodna noc :zzz:

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 30 jun 2017, 00:36

Rezultat dobar, igra bez nekih značajnijih promjena, nadam se bolje odigranoj utakmici u Podgorici i prolazu.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 jun 2017, 00:37

Stana kad bi igro svaku vako, ne bi nam trebo lijevi bek, i sinisa jako dobar veceras u defanzivi

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 30 jun 2017, 00:38

Katana je napisao/la:Dobar je Zakaric bio danas. Ma svi su bili dobri ko god kaze da neko ne valja taj nema pojma o fudbalu. Fizicka sprema komplet ekipe 0 bodova!
Ma sumnjam da je do fizicme spreme. Teske su noge, tek s priprema, i jedni i drugi. Fizicko su oni dobri, vidjelo se to kod onog presinga na kraju... Ima mjesta za napredak.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 jun 2017, 00:42

Fizicka sprema nam je bas losa, oko 60 minute su svi lipsali vec, to se najbolje vidjelo kod onog dodavanja pored istoka oko 60 minute, niko ni da potrci nista, crkli svi, gledaju jedni u drugog jedva se krecu, poslije su se malo tek trzli opet

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 21 gost.