FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
jel gleda ovo, pamti, razumije vrli mehmed janjos? kako on ovo moze da trpi... Pa ja bi juniora ubacio jbt umjesto ovakvog debila, bolji bi bio steve urkel umjesto bekica na lijevom beku, on kad usere bar kaze 'jesam li to ja uradio' a ovaj iritantni stvor samo spusti glavu i glumi da mu se to desava prvi put u karijeri, a moze se kompilacija od 8 minuta napravit ovakvih situacija gdje izbija loptu u nas kazneni prostor, daje protivnicima kornere i autove, zapucava se u protivnike i radi slicne akrobacije.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Iskreno, mislim da je Čala previše tvrdoglav (ili nema muda) da klupira hrast, pa kad bi bio i gađan nečim. Zviždanje može samo još gore utjecati na Sejfudina (ako može gore).FrancescoTotti je napisao/la: @hapuc, ne bi li Cala skontao da ga makne iz prve postave. Radije bi Hadzica gledao kako ga gaze nego ovog panja kako radi apsolutno nista.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
E sta ljudi nagovorise za Calu jeli moguce... Sve velicina do velicine, ljudine.. ma sta ljudine, malo je rec, to su ljudske gromade, imaju apsolutno pravo da drze lekcije Cali o tome ko je heroj a ko pi*ic, kako se voli i izgara za FKS... To su valjda isti oni koji su odrzali lekciju i Husrefu, Papetu. Pasicu itd da ne nabrajam, bilo je mnogo pic*i, glupana... raznih epiteta da covjek ne povjeruje kako to nekom moze past na pamet.
Dok god imamo ovakve gromade na tribinama zajedno sa onim kojima je svejedno i onim koji se ne slazu ali sute svi cemo bit na apurinima. Dok takvi postoje mozemo bit prezadovoljni sa ovakvim rezultatima, jer nismo zasluzili bolje. Dok imamo ove velicine komotno mozemo zaboravit na dobra pojacanja ili ostanak nekog dobrog igraca, jer ako nisu do sad je*ace mu mater uskoro. Da je rahmetli Hase kojim slucajem ziv i njemu bi manu nasli i njemu bi preko foruma dokazivali kako je pi*ic i izdajnik dok su oni tu iz ciste ljubavi.
Kad bude postovanja bice i rezultata. Nije isto igrat u strahu i igrat u meraku. Ko ne razumije nek zamisli kako bi se proveo da u Rimu je*e majku Totiju... ubili bi hljeb u njemu navijaci Lacija a ne Rome...
Da sam kojim slucajem ja na Calinom mjestu prije svake utakmice bi obavezno trazio misljenje nekog strucnjaka sa foruma, nema nista ljepse od toga da neko drugi vuce poteze a da ja budem odgovoran...
Dok god imamo ovakve gromade na tribinama zajedno sa onim kojima je svejedno i onim koji se ne slazu ali sute svi cemo bit na apurinima. Dok takvi postoje mozemo bit prezadovoljni sa ovakvim rezultatima, jer nismo zasluzili bolje. Dok imamo ove velicine komotno mozemo zaboravit na dobra pojacanja ili ostanak nekog dobrog igraca, jer ako nisu do sad je*ace mu mater uskoro. Da je rahmetli Hase kojim slucajem ziv i njemu bi manu nasli i njemu bi preko foruma dokazivali kako je pi*ic i izdajnik dok su oni tu iz ciste ljubavi.
Kad bude postovanja bice i rezultata. Nije isto igrat u strahu i igrat u meraku. Ko ne razumije nek zamisli kako bi se proveo da u Rimu je*e majku Totiju... ubili bi hljeb u njemu navijaci Lacija a ne Rome...
Da sam kojim slucajem ja na Calinom mjestu prije svake utakmice bi obavezno trazio misljenje nekog strucnjaka sa foruma, nema nista ljepse od toga da neko drugi vuce poteze a da ja budem odgovoran...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Kad smo kod njega , kad je on zadnji put pogodio i koliko je dao golova uopste od januara ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ko? Ahmetović?Zagor je napisao/la:Kad smo kod njega , kad je on zadnji put pogodio i koliko je dao golova uopste od januara ?
E tajhapuc je napisao/la:Ko? Ahmetović?Zagor je napisao/la:Kad smo kod njega , kad je on zadnji put pogodio i koliko je dao golova uopste od januara ?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
simidobar je napisao/la:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Kotrljajuce blebetalo, ne citiraj me.SiouxLukavac je napisao/la:Zip je napisao/la:Ova ekipa je odlicna, samo fali malo hrabriji vojskovodja.
Sa Velkoskim dobijamo sirinu koja nam je potrebna.
Samo naprijed bordo bijeli!!!
Bit ce ovo dobro..
Ekipi su o dalje teske nkge nakon priprema, aBd za 7 dana prolaz.
Tvoj humor je u rangu djecaka od 5 godina..
Svoje njasre zadrzi za sebe.
Odrastiii blebetalo!!!
1 u ligi, 2 u kupuZagor je napisao/la:E tajhapuc je napisao/la:Ko? Ahmetović?Zagor je napisao/la:Kad smo kod njega , kad je on zadnji put pogodio i koliko je dao golova uopste od januara ?
Dobar je, nije lose. Ne znam sto ga tako prozivamo.hapuc je napisao/la: 1 u ligi, 2 u kupu
Kod prvog gola, lopta prolazi po zemlji 50-60m u stopostotnu šansu, kojoj ozbiljnoj ekipi se to može desit? Smiješno kretanje Novakovića po ko zna koji put. Na kraju Hodžić u želji da spasi izbija loptu tamo gdje je ne smije izbit, ali teško je ovo mogao iskontrolisat. Pavlovićeva nonšalancija i onda se vadi...
Samo naprijed Saraj'vo!
Najnezahvalniji posao je biti trener, pogotovo u klubu i reprezentaciji koju voliš.
Pogledajte Papeta, a i Mešu će kad tad stići...
Jedini trener koji je uspješno sve završio je Sir Alex, Wenger je na dobrom putu bio, ali džaba kada psovanje kreće i tjeranje.
Evo navedite mi samo pet trenera koji su napustili neki top klub, bez da nije tjeran zbog loših rezultata, jednostavno, takav je posao gdje u miru ne možeš otići, osim svojom voljom.
Pogledajte Papeta, a i Mešu će kad tad stići...
Jedini trener koji je uspješno sve završio je Sir Alex, Wenger je na dobrom putu bio, ali džaba kada psovanje kreće i tjeranje.
Evo navedite mi samo pet trenera koji su napustili neki top klub, bez da nije tjeran zbog loših rezultata, jednostavno, takav je posao gdje u miru ne možeš otići, osim svojom voljom.
Skroman je naš Ibra.Zagor je napisao/la:Dobar je, nije lose. Ne znam sto ga tako prozivamo.hapuc je napisao/la: 1 u ligi, 2 u kupu
- PitarBordo
- Kontakt:
Oprosti, ali to nema nikakve veze. Tj. to sa emocijama. Nije to jedini posao gdje postoji neki šef koji je direktno odgovoran za ljude ispod njega na lancu ishrane. Romanitizira se previše to, eto Čali je ovo teži posao zato što voli FKS? A onda imamo s iste strane argument da nas samo pitar može voditi?BelminM23 je napisao/la:Najnezahvalniji posao je biti trener, pogotovo u klubu i reprezentaciji koju voliš.
Samo Saraj'vo.
Kovacevic>Novakovic
Amer Bekic>Ahmetovic
Amer Bekic>Ahmetovic
PitarBordo je napisao/la:Ja nisam pogriješio molim lijepo. Ja i Čala smo znali da će biti poraz.MortemHz je napisao/la:Nova sad pred revans, ovu smo fulili da valja, nadam se da necemo slijedecuBelminM23 je napisao/la:Daj anketu ili ostavi ovu do kraja foruma.
E kukala nam majka
Samo znam da Rahmanović i Kuzmanović moraju početi u revanšu, umjesto dugokosog balvana i Hebibovića, ne bi bilo loše ni da Perica počne na beku ali to je već u domenu naučne fantastike
btw. jel slučajno neko danas brojao broj netačnih centaršuteva koje je Almir Bekić uputio, ja se ne sjećam utakmice u kojoj je on više puta promašio naše igrače u petercu, ni sam ne mogu da vjerujem da brat ni ofrlje ne može barem jednom od 10 puta pogodit čelo nekog igrača, žalosno stare mi, Puzigaća bi nam sad djelovao kao Marcelo za njega
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kada neko košta svojom nestrucnoscu Fk Sarajevo rezultata, da mi je.otac rođeni neka **** od kluba!simidobar je napisao/la:E sta ljudi nagovorise za Calu jeli moguce... Sve velicina do velicine, ljudine.. ma sta ljudine, malo je rec, to su ljudske gromade, imaju apsolutno pravo da drze lekcije Cali o tome ko je heroj a ko pi*ic, kako se voli i izgara za FKS... To su valjda isti oni koji su odrzali lekciju i Husrefu, Papetu. Pasicu itd da ne nabrajam, bilo je mnogo pic*i, glupana... raznih epiteta da covjek ne povjeruje kako to nekom moze past na pamet.
Husrefu se nisu održale lekcije nikad kad je pobjeđivao nego kada je ekipa loše igrala, stanje trebalo, reci da je.ok i da je sve svila i med?
Pašić je olizao se o klub kao malo ko a 90% foruskoprozvanih legendi je koštalo klub više nego ovi sa strane. U fudbalu nea emocija nego suri profesionalizam, ali mi od mahale dalje ne znamo, ćala Je iz opštine sjeo u trenersku fotelju i to dovoljno govori o njegovom kvalitetu ali i o našem.
Da, sigurno su ti na tribinama koji od usta odvajaju krivi sto su ublehe klupske (sa legendama samoprozvanim) objavili klub, krali i uništavali ga, pa su ti isti sa tribina doveli kramare, cezare, simeunovice, Četkovice, dali im ogromne pare i sjebali klub sa velikim potencijalomsimidobar je napisao/la:
Sigurno su Ovibsad tribina nakon desetinu treninga vidjeli razliku u kvaliteti Izmedju rahmanovica i ivetica pa rahmanovica klupirali
Sigurno da zbog navijača ne.dolazi novi benko, nije to do toga što su srozali klub, ne.ne, to je.zbog navijača jer.bože moj, oni traže da se pobjeđuju nekakve moldavce.... Kakvi idioti... Čuj moldavce da Pobjedis..
Strašan pritisak...uzas
Nikad navijači nisu popljuvali dobrog igrača, benko, jajalo, Cimirot i drugi, uvijek su bili nagrađeni aplauzom i kad nije išlo jer znaju sta je.profesionalizam... Možda treba aplauz dati kad igrač šeta?
Ovo za haseta je glupost i valjda i sam to znaš nego si.to napisao onako.radi reda
Ovo je.najveća glupost napisana na forumu, toti je.prvi svasta prozivio, kao i svaki igrač i na svakom stadionu se hebu mame čak i gore nego kod nas jer.tamo ti skoči 40 ooo ljudi, a ovdje 40!simidobar je napisao/la: Kad bude postovanja bice i rezultata. Nije isto igrat u strahu i igrat u meraku. Ko ne razumije nek zamisli kako bi se proveo da u Rimu je*e majku Totiju... ubili bi hljeb u njemu navijaci Lacija a ne Rome...
I smiješna **** priča, ljudima u bosni šefovi hebu mamuza 500 maraka plate, a igračima jednom u mjesecu eventualno.dva puta neko.sa 50 metara udaljenosti ili na.forumu opisuje.nesto i eto on jadnik zabavnih 5000 mora.da trpi... Duša draga... A znaju po kafanama jutro dočekati
Kad trener.i igrači budu poštovali klub i navijace, bit.će uzajamno. A to moze Samoa kroz igru i rezultat, sve ostalo je ubleharenje
Možda bi i trebao.da traži jer je zaglavio u 80-tim i mislim da je.jedini trener.u evropi kojem u formaciji 451 igra igrač od 2 metra u špicusimidobar je napisao/la: Da sam kojim slucajem ja na Calinom mjestu prije svake utakmice bi obavezno trazio misljenje nekog strucnjaka sa foruma, nema nista ljepse od toga da neko drugi vuce poteze a da ja budem odgovoran...
Nakon 10 mjeseci u klubu nema i dalje akcije uigrane, linije se.ne kreću sinhronizovano, i da stvar bude gora, odigrali smo u vrh glave 4 dobre i gledajte utakmice, ostalo je.povuci-potegni. I treba da pljesexemo i radujemo.se tome? Sta je on gledao na treningu kad je Rahmanovic na.klupi a lijevi bek u sredini? Mićo na klupi?
Da ne.idem u detalje, skauting ekipu sa tromim stoperima. I onda ubaci ahmetovica u špic... Znaci amaterizam i mi treba da.klicemo tome?
Kada Neato.radis, snosiš odgovornost i imaš.pritisak, ako ti ne.odgovara imaš posao u opštini, tamo ga nema
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sramotna postavka i kukavička igra u prvom poluvremenu.
No jos je gora izjava HRABROG trenera nakon utakmice, u njoj se vidi da je on ODUŠEVLJEN snagom protivnika, kome je svjesno predao sredinu i inicijativu.
Kada ga je rezultat natjerao, da izvuče glavu iz prkna, te pusti igrače da igraju, uvede igrače koji su trebali igrati od početka, STRAŠNI protivnik je nestao. Jbg imali su rezultat, srece ali je i bilo more losih poteza od naših igrača.
ŽALOSNO je to što ćemo u revanšu ući sa zatvorenom(KUVAVICKOM) varijantom, protiv STRAŠNIH poluamatera iz Moldavije.
Govorite o posjeti, pošto se vec zna sastav, isti koji je počeo prvu utakmicu, glupo je očekivati veliki broj ljudi spremnih da plate, da se nerviraju, zbog nečije bezidejnosti, tvrdoglavosti i kukavičluka.
No jos je gora izjava HRABROG trenera nakon utakmice, u njoj se vidi da je on ODUŠEVLJEN snagom protivnika, kome je svjesno predao sredinu i inicijativu.
Kada ga je rezultat natjerao, da izvuče glavu iz prkna, te pusti igrače da igraju, uvede igrače koji su trebali igrati od početka, STRAŠNI protivnik je nestao. Jbg imali su rezultat, srece ali je i bilo more losih poteza od naših igrača.
ŽALOSNO je to što ćemo u revanšu ući sa zatvorenom(KUVAVICKOM) varijantom, protiv STRAŠNIH poluamatera iz Moldavije.
Govorite o posjeti, pošto se vec zna sastav, isti koji je počeo prvu utakmicu, glupo je očekivati veliki broj ljudi spremnih da plate, da se nerviraju, zbog nečije bezidejnosti, tvrdoglavosti i kukavičluka.
Sve pohvale za momke, koji su bodrili ekipu koja je igrala u drugom polu vremenu u Moldaviji. 
Eh ovako nakon prespavane noći, jsmo izgubili ali sa prikazanom igrom u drugom poluvremenu ja sam prezadovoljan. Bukvalno igralo se viktorije pred golom Zaire. Ćala u revanšu (ne amo u revanšu nego i u ligi) mora u startnoj postavi imati Rahmanovića i Kuzmanovića, momci realno izdominirali sinoć, Rahman umalo i gol da dadne u 95toj. Da nije bilo kiksa Pavlovića bilo bi 1:1, al ni ovo nije loš rezultat nimalo.
Po men u revanšu treba odmah početi sa ofanzivnim redom
-------------Kuzmanović------------
Crnkić-----Velkovski-------Anđušić/Hebibović
--------Sarić----------Rahmanović-------
Po men u revanšu treba odmah početi sa ofanzivnim redom
-------------Kuzmanović------------
Crnkić-----Velkovski-------Anđušić/Hebibović
--------Sarić----------Rahmanović-------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.