FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Neymar11
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neymar11 » 30 jun 2017, 00:43

Sandokan87 je napisao/la:
Neymar11 je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la:Da ga ne ureknem! DANIJEL GRAOVAC NAJBOLJI!
A bilo je prica od strane navijaca Hsk Zrinje da on nije bas dobar i siguran, da nije u formi da nije dugo igro, A momak odigro fenomenalno , i Sinidikalac je pored njega izgledo sasvim dobro..... Lendrica kako znaju neeka izmisle ! Rece Slavko da za nas nije zavrsen prelazni, bocne igrace trazi i spica .. Parola i koreografija :tokralju: :tokralju:
Iskreno volio bih Subica vidjeti kod nas jer ga mozes koristiti i na beku i na krilu, ali realno tesko. Da je dovesti jos jednog ko sto je Graovac, nebi me glava bolila i nebi mi se cirevi svaki put nanovo aktivirali kad gledam utakmicu. A sto se Lendrica tice necu trositi rijeci, vodim rat odavno s onima koji su protiv njega a njegov odlazak ce se itekako osjetiti u Zelji! Solidan rezultat veceras, moglo je bolje i ubjedljivije al et smatram da imamo kvalitet da zabijemo go dole u Podgorici koji ce po meni biti presudan. Ugodna noc :zzz:
Ma Subic ce tesko doci, Blizi je sad za sad Borcu izgleda da ce se u Borac vratit, Projic je idalje u prici za ljevog beka i jos jedan igrac, stace bit vidjecemo, nama treba jak spic gore kolko god nisam za Krpica tog ja bi ga doveo ili Obradovica pravi oni skakaci i razbijaci, nema treba jos jedan veznjak i bice ovo fina ekipa....O samoj spremnosti ekipi ja necu comnt ev drugi su dovoljno rekli
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 30 jun 2017, 00:44

irfo je napisao/la:Stana kad bi igro svaku vako, ne bi nam trebo lijevi bek, i sinisa jako dobar veceras u defanzivi
Meni Stana večeras najlošiji bio, odnosno ne mogu se baš tako izraziti, bolje rečeno najmanje solidan od svih ostalih. Ispada brate u defanzivi u svakoj utakmici, barem jednom. Al' ne krivim ga, momak igra na neprirodnoj poziciji i sa obzirom na okolnosti, pruža sasvim korektne partije u globalu, barem za naše uslove.

Al' pravi lijevi bek, koji će biti starter, i koji će biti pravo pojačanje se mora pronaći.

Siniša je uvijek dobar u defanzivi, pogotovo ga je teško probiti 1 na 1, a i obično dobro rješava lopte koje idu u prostor, i vrlo pametno ih degažira što dalje na protivničku polovinu, bez puno pametovanja. Njegov problem je ofanziva, al' ne djeluje mi on kao da ne zna, ne djeluje mi kao ništa lošiji bek od Benje Čolića "u prajmu" koji jedno vrijeme bio odličan bek u oba pravca, nekako isto kao da ima instrukcije da ne ide u ofanzivu, tako mi se čini.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 jun 2017, 00:46

Ugljesa pokazo damu i talenat iako na trenutke mu dodje neka luda pa pokusava kungfu poteze nekakve(sreca pa je na jednom zutom zavrsio), bas budala u glavi :lol:
Drago mi je sto Slavko rece poslije utakmice da ce racunat na Zerica ove sezone
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 jun 2017, 00:49

Samo sudija ko da je premijerligaski, bas nas zakide dva tri puta

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 30 jun 2017, 00:50

irfo je napisao/la:Ugljesa pokazo damu i talenat iako na trenutke mu dodje neka luda pa pokusava kungfu poteze nekakve(sreca pa je na jednom zutom zavrsio), bas budala u glavi :lol:
Jest vala, ono je mogao biti glat crveni, sreća Rus pokaza samo žuti. Kad smo kod Rusa, malo me je nervirao kriterijem, pogotovo u prvom poluvremenu. Mislim da je sigurno dao 3,4 bezveze faula Zeti, dok nama sigurno nije svirao par faulova. U drugom je bio ok.

Mislim, nije se to odrazilo na rezultat, niti bi on bio kriv i da smo zijanili ovo, nego onako me to nešto iritiralo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 jun 2017, 01:02

U 1 55 na sk3 snimak, mora se to pogledat veceras, nema spavanja :D

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 jun 2017, 01:52

Evo pocinje snimak na SK3 pa eto ko zeli neka ponovo pogleda i fino analizira.[emoji38]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 30 jun 2017, 02:55

Jebote jest cudno gledati Zelju na SK :D Al izgleda da je bio fin prijenos , a i i komentator se fino pripremio :thumbup:

Sto se tice tekme , normala je...ako je suditi po ovoj tekmi Graovac i Zec ce biti dobra pojacanja ;)
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 30 jun 2017, 06:10

Kakvi smo znali bit ovo je beton Ali nazalost ispadamo .

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 30 jun 2017, 06:48

Sandokan87 je napisao/la:
Katana je napisao/la:Dobar je Zakaric bio danas. Ma svi su bili dobri ko god kaze da neko ne valja taj nema pojma o fudbalu. Fizicka sprema komplet ekipe 0 bodova!
Ma sumnjam da je do fizicme spreme. Teske su noge, tek s priprema, i jedni i drugi. Fizicko su oni dobri, vidjelo se to kod onog presinga na kraju... Ima mjesta za napredak.
Kod nas svake godine ista prica. Teske noge pripreme, onda 5 kolo ulaze u formu, 10 kolo vec mogu igrati kup i ligu previse srijeda, subota, i na kraju pred kraj prvenstva umorni od cega Bog zna.
Trener je jedini krivac da mu je ekipa ovako nespremna. Prosle sezone isto.

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 30 jun 2017, 07:29

Ovo sto se tice igre nije bilo lose.
Sto se tice fizicke spreme...
... ti ja covjeka koji misli da je pametniji od citavog svijeta. Citav svijet ima kondicionog trenera u klubu samo slavko eto bolje zna.
Bilo smo prepoznatiljivi kao spremna ekipa dok nije ovaj dosao, a sad jos malo pa ce se protiv nas igrat cuvaj da ne primis go 60 minuta a onda navali jer ovi nece moc hodat :(

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jun 2017, 07:32

Svi u Klaksvik !!!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 30 jun 2017, 08:19

Steta sto im nismo zabili tricu do kraja jer objektivno ova Zeta je na nivou Čelika, Olimpika, Viteza.
Željo da je malo hrabrije odigrao mogao je na revans ici turistički, odlični su bili po meni Graovac,Lendrić,Bogićević,ostali solidni niko nije bio loš.
Slavko po obicaju kukavički postavio, navijači dosta dobri pogotovo kad se uključe sjever i Istok tad nastane lom :thumbup:
Fizička sprema se mora popraviti odnosno mora se naci dobar kondicioni trener pod hitno.
Uglavnom idemo dalje sigurno ova Zeta je presmješna ekipa.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 30 jun 2017, 08:37

Solidna igra u prvoj evropskoj utakmici i pobjeda sto je najvaznije. Drugo poluvrijeme smo odigrali puno bolje. Raduje me sto smo doveli provjerena i ciljana pojacanja, koja su opravdala taj epitet, i vec sada se vidi da ce Graovac biti nas najbolji igrac, dobar je bio i Zec...slicno ocekujem i od Ramovica. Ali vidi se da nam fali tu jos 2-3 top igraca, prije svega kvalitetniji bekovi, i lijevi i desni... tu smo najbezopasniji po protivnika!
Sinoc mi se posebno svidio Zakaric, njegova najbolja utakmica u Zelji, rastrcan, dijelio fine lopte, imao par dobrih suteva, lijepih dodavanja... uz Graovca po meni najbolji protiv Zete.
U revansu ce biti zanimljiva utakmica, nista jos nije gotovo, kvalitetom smo malo ispred njih, nama za nesto vise u Evropi pa i u prvenstvu fale ta 2-3 top pojacanja, da bi napravili korak vise.. mada uspjeh je proci u naredno kolo i protiv Aika pokusati ostaviti sto bolji utisak i naravno zaraditi nesto para.. Lijepo je vidjeti 10 hiljada navijaca na Grbavici, atmosfere za 10 !

zastavnik22
Kontakt:

Post Postao/la zastavnik22 » 30 jun 2017, 10:39

irfo je napisao/la:Ugljesa pokazo damu i talenat iako na trenutke mu dodje neka luda pa pokusava kungfu poteze nekakve(sreca pa je na jednom zutom zavrsio), bas budala u glavi :lol:
Ali sto je ispao u prvom poluvremenu, frajer mu pobjeze ko Vettel i sreca pa ga promaci sa ledja ne obori ga.

zastavnik22
Kontakt:

Post Postao/la zastavnik22 » 30 jun 2017, 10:46

JOs kad Zera udje na teren a Zajko stoji kod centra.Imali smo 12 igraca kratak period.Nije mi jasno sto Zera udje a Zajko nije napustio teren.Sreca samo zuti fasoavo.
Slavko mora puno bolje, mora imati kondicionog trenera.Zeta stala oko 60 minuta a mi umjesto da to iskoristimo i mi stali.Ne mogu ni jedni ni drugi da maknu.
Zaka mora bolje, mora vise trcati i otvarati se.Preskakala se sredina previse.Ugi malo potonuo.Trebat ce nam jedan kao Ordaga i naravno lijevi bek.Jedva cekam Ramovica, hvale ga ljudi.
Iskreno se nadam prolazu u Podgorici i onda protiv Aik-a.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 30 jun 2017, 11:07

Igra kakvu smo i ocekivali spora i bez ikakve jasne ideje. Ekipa je bez Mire 30% slabija i da nam golman nije poklonio go veoma tesko bi zabili. Moram pohvaliti Sinisu za igru sinoc vjerovatno njegova najbolja partija u nasem dresu. Graovac isto odigrao dobro. Definitivno najslabija karika ekipe su krila i Zec i Zakaric ocajni sinoc. Kad se sve sabere copy/paste od prosle sezone igru brisi bodove pisi.
VOLIM TE ZELJO
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 30 jun 2017, 11:16

maldini3 je napisao/la:Igra kakvu smo i ocekivali spora i bez ikakve jasne ideje. Ekipa je bez Mire 30% slabija i da nam golman nije poklonio go veoma tesko bi zabili. Moram pohvaliti Sinisu za igru sinoc vjerovatno njegova najbolja partija u nasem dresu. Graovac isto odigrao dobro. Definitivno najslabija karika ekipe su krila i Zec i Zakaric ocajni sinoc. Kad se sve sabere copy/paste od prosle sezone igru brisi bodove pisi.
VOLIM TE ZELJO
upravo tako

ako nešto ozbiljno ne napravimo do kraja prelaznog roka ne piše nam se dobro, mada u ovakvoj ligi kako god da okreneš u vrhu si, ali mi moramo biti na vrhu a ne u vrhu!

scootzzZzTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootzzZzTM87 » 30 jun 2017, 11:16

Imal snimak gdje na netu?
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 30 jun 2017, 11:20

Ovi sto govore Zec i Zakaric slabi, pojma o životu nemaju. Ja vjerujem da niste mogli za haustor svoj lopte igrat cim imate takvo glediste na fudbal. Zec je igrač koji ce valjati, igrač koji se ne boji i ide na igrače i imao je dva ili tri šuta prema golu sto je mnogo konkretnije u jednoj utakmici od Mire koji je zujalica uvijek bio ali ošuta jednom u sto godina. Zakaric je uzeet na zub a uopšte nije lose odigrao,
1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Blue1921, bvsic, Cwirek i 28 gostiju.