FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 30 jun 2017, 07:58

PitarBordo je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
Danas je Čala dokazao, bez obzira na rezultat, da treba da ide. Čak i s ovom trenutnom ekipom, treba da ide.
bullshit.

danas je dokazao da je bio upravu glede njegove izjave i očekivanja od ovog meča....drugo je što ovdje svi lete....zna čim raspolaže...
Danas je dokazao da je svojim tvrdoglavim pristupom i guranjem jedne te iste 11orke zamalo ga koštalo totalnog kolapsa. Najveći krivac za današnji poraz je upravo Čala, počevši od te izjave koja se obistinila do ove nevjerojatne tvrodglavosti koja će ga koštati ovog posla, a nas sje8ati za ostatak sezone u ligi. :salut:
nespremni smo. to nam je hendikep bio sinoć , nisu ovi ni blizu dobri koliko su disciplinovani i spremili se za naš način igre(prvo poluvrijeme)...spremno su čekali lopte na Ahmeta...tačno da ih je Čala iznenadio sa ovom drugom varijantom od početka vjerovatno bi imali bolji rezultat ali šta bi u drugom poluvremenu? ne mogu ni ovi 90 minuta odigrat...nismo znali uzeti loptu i smiriti igru, nego smo parirali(pokušali) furioznom tempu Moldavaca...apsolutna kontrola na sredini....kasnili smo na svaku loptu...tek kad smo uzeli (valjda nakon instrukcija na poluvremenu) loptu i počeli polako graditi igru, smo počeli i dolaziti u prilike....i poslije prebaciš na kone i zetu ko da sam pritisnuo usporeni snimak jbt...kakva razlika u tempu i igri....strašno....mahinalno pođoh piđamu oblačit :D ....mi ako budemo igrali kao sinoć a budemo spremni za puni meč...ne trebamo za ligu brinuti...
još ta 2-3 pojačanja, treba nam destruktivac košto nam nikad nije trebao...a ne bi bilo na odmet još koji za rotacije vezni i jedan stoper....

Radovac je bio maestralan sinoć, Rahma, Mićo, Kapiten... :thumbup:
Bekić je najspremniji igrač ali daleko najveća opasnost za naš tim...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 30 jun 2017, 08:04

simidobar je napisao/la:E sta ljudi nagovorise za Calu jeli moguce... Sve velicina do velicine, ljudine.. ma sta ljudine, malo je rec, to su ljudske gromade, imaju apsolutno pravo da drze lekcije Cali o tome ko je heroj a ko pi*ic, kako se voli i izgara za FKS... To su valjda isti oni koji su odrzali lekciju i Husrefu, Papetu. Pasicu itd da ne nabrajam, bilo je mnogo pic*i, glupana... raznih epiteta da covjek ne povjeruje kako to nekom moze past na pamet.

Dok god imamo ovakve gromade na tribinama zajedno sa onim kojima je svejedno i onim koji se ne slazu ali sute svi cemo bit na apurinima. Dok takvi postoje mozemo bit prezadovoljni sa ovakvim rezultatima, jer nismo zasluzili bolje. Dok imamo ove velicine komotno mozemo zaboravit na dobra pojacanja ili ostanak nekog dobrog igraca, jer ako nisu do sad je*ace mu mater uskoro. Da je rahmetli Hase kojim slucajem ziv i njemu bi manu nasli i njemu bi preko foruma dokazivali kako je pi*ic i izdajnik dok su oni tu iz ciste ljubavi.

Kad bude postovanja bice i rezultata. Nije isto igrat u strahu i igrat u meraku. Ko ne razumije nek zamisli kako bi se proveo da u Rimu je*e majku Totiju... ubili bi hljeb u njemu navijaci Lacija a ne Rome...

Da sam kojim slucajem ja na Calinom mjestu prije svake utakmice bi obavezno trazio misljenje nekog strucnjaka sa foruma, nema nista ljepse od toga da neko drugi vuce poteze a da ja budem odgovoran...
Pricaj ti sta hoces, kao igrac Cala je bio prosjek, Kao trener nula i ziheras, nema muda.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 jun 2017, 08:07

robertkosar je napisao/la:
simidobar je napisao/la:E sta ljudi nagovorise za Calu jeli moguce... Sve velicina do velicine, ljudine.. ma sta ljudine, malo je rec, to su ljudske gromade, imaju apsolutno pravo da drze lekcije Cali o tome ko je heroj a ko pi*ic, kako se voli i izgara za FKS... To su valjda isti oni koji su odrzali lekciju i Husrefu, Papetu. Pasicu itd da ne nabrajam, bilo je mnogo pic*i, glupana... raznih epiteta da covjek ne povjeruje kako to nekom moze past na pamet.

Dok god imamo ovakve gromade na tribinama zajedno sa onim kojima je svejedno i onim koji se ne slazu ali sute svi cemo bit na apurinima. Dok takvi postoje mozemo bit prezadovoljni sa ovakvim rezultatima, jer nismo zasluzili bolje. Dok imamo ove velicine komotno mozemo zaboravit na dobra pojacanja ili ostanak nekog dobrog igraca, jer ako nisu do sad je*ace mu mater uskoro. Da je rahmetli Hase kojim slucajem ziv i njemu bi manu nasli i njemu bi preko foruma dokazivali kako je pi*ic i izdajnik dok su oni tu iz ciste ljubavi.

Kad bude postovanja bice i rezultata. Nije isto igrat u strahu i igrat u meraku. Ko ne razumije nek zamisli kako bi se proveo da u Rimu je*e majku Totiju... ubili bi hljeb u njemu navijaci Lacija a ne Rome...

Da sam kojim slucajem ja na Calinom mjestu prije svake utakmice bi obavezno trazio misljenje nekog strucnjaka sa foruma, nema nista ljepse od toga da neko drugi vuce poteze a da ja budem odgovoran...
Pricaj ti sta hoces, kao igrac Cala je bio prosjek, Kao trener nula i ziheras, nema muda.
šta su onda Jarni,Hurtić,Ješić??? smiri doživljaj...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 30 jun 2017, 08:19

Pogledajte statistiku drugog poluvremena.
slika
"STRAŠNA ZARIA" barem po Čalinoj procjeni, je kod kuće bila nabijena u 16.
Kada je promjenjena postavka, odnosno kada smo poćeli igrati vidjela se razlika u klasi.
Rivala treba poštovati, ali žalosno je kada se plašiš lošeg protivnika i veličaš njegovu "SNAGU", da opravdaš kukavičku igru.

Možete Čalu poštovati kao čovjeka, ali realno je da mnogo toga mora mijenjati u svojoj glavi, jer njegovo tvrdoglavo istrajavanje na bezidejnom i plašljivom fudbalu, nije dobro.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 30 jun 2017, 08:29

Pavlović, Hodžić, Novaković, Mihojević, Bekić, Crnkić, Ivetić, Sarić, Radovac, Hebibović i Ahmetović.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 30 jun 2017, 08:57

Memara je napisao/la:Pavlović, Hodžić, Novaković, Mihojević, Bekić, Crnkić, Ivetić, Sarić, Radovac, Hebibović i Ahmetović.
Taj sa tvog avatara je bio kriminalan sinoc,totalno nesiguran citavu utakmicu.Sto se tice utakmice,igre i postavke trenera skoro sve je napisano.Calu sam kritikovao posle finala kupa,gdje se odlucio povuci,a ne razbiti nokautiran protivnika,dakle bezmudost.Pored svega do juce sam bio za njega i branio ga,al sinoc je vecina stvari koju par forumasa pripisuju Cali izasla na vidjelo,sreca u svemu je protivnik koji nije znao da nas izbaci vec u prvoj utakmici.Rahmanovic je strasan igrac,takodje i Kuzmanovic fino djeluje,nije jednostrano i glupo krilo,nego ima vica u nogama,mijenja dribling ne ide kao startna krila samo da je sutne i da se trka sa bekom.Cala je vec za 7 dana na ispitu,ako mu krene ista ekipa budite sigurni i u prozivke vec u 20 minutu uzvrata.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 30 jun 2017, 08:59

E ovako kad prenoci pa lakse ....
Prva i najvaznija stvar Cala je direktni krivac za izgubljenu utakmicu ... ja sam prvi taj koji ga je branio al juce je ono njegov poraz ....
Trebali smo ove amatere rasut ko rizu ... ovako smo se sad doveli u jakoooo nezgodnu poziciju ...

Raja vec pocela prizivat 3-0 na kosevu a mene je strah da cemo se mi dobro napatit sa ovim levatima ...
Mislim da bi trebali ostvarit nadmoc na terenenu uz promjene kao juce u drugom poluvremenu pa se nadam da ce biti tako ...

Za Bojana sam spomenuo par puta da stalno visoko izlazi .... cak i kad sam na utakmici derem se " Bojane na go " znao sam da ce se desit dan kad ce ga primit iz p.izde lijepe materine .... po meni nije moglo na goroj utakmici .... iskreno se nadam da cemo proci dalje velika bi sramota bila da ispadnemo samo radi onog drugog poluvremena kad smo pokazali da ih pojest mozemo....

Zadovoljan sam momcima koji su dosli na prelaznom roku ... mislim da su u onom jednom poluvremenu pokazali da se mogu nosit sa " pritiskom" :salut:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jun 2017, 09:07

3 0 u revansz bez pardona :salut:

Pavlovicu dozovi se. Krupa i Zaria 5 suteva ,5 golova.

Rahmanovic nesto sto nismo imali odavno,neki stil ala Medunjanin Haris.,totalna suprotnost vidjeti nesto ovako u odnosu na ono standardno.

Mora svjeze krvi ovdje,ova tri se.moraju skloniti,Hebib napolje ,Mico mora igrati,isprepadan momak i dalje.Ahmetovic kao da nije ni igrao,kad te zamjeni krilo u spicu(Crnkic) kao sinoc sto je jasno dokle je doslo.Almir Bekic imao sinoc 435 kontakta sa loptom realno igrali smo samo na ljevu stranu,desna talasika,ali imam osjecaj da bi on volio da nije tako,jel su sve te lopte sj.ebane.

U ovom trenutku ta tri igraca koce igru FK Sarajeva,jel nisu na nivou uopste,dal je proslo njihovo neznam,Heba je smotan sam po sebi on nemoze drugacije,isprepadan jbg.

Treba svjeze krvi tu,nema sta vidjelo se sinoc kako izmjene donose prevagu.

Vezni red iz drugog odlican bio.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 30 jun 2017, 09:14, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 30 jun 2017, 09:10

Igra za kurca, nista niscim. Ja ne znam sta se radi na treningu ali mi nemamo nista uigrano ni napad ni odbranu. Sve se svodi na individualizam.
UPRAVA NAPOLJE!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 30 jun 2017, 09:45

nisam gledao drugo poluvrijeme al po statistici iz drugog poluvremena vidi se da smo ubili hljeb u njima. Strah me da se ne ponovi Kukesi jer me gol zarije sa centra podsjeca na dejine vratolomije iz Albanije. Gledao sam prvo poluvrijeme i nevjerovatno je kolko je bekic los igrac. Ako ga Mehmed bude forsirao i dalje msm da lijevu stranu necemo imati uopste. Mene je pozitivno iznenadio Crnkic, sa igrom u prvom poluvremenu. Rahmanovica i Micu necu komentarisati jer nisam vidio njihovu igru. U svakom slucaju imamo i vise nego realne sanse za prolaz i uz solidnu brojku i podrsku na kosevu, ocekujem nas prolaz.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 jun 2017, 09:51

Da možda nije rano hvaliti Rahmanovića?
Jes on bio dobar sinoć, ali jedno poluvrijeme :hmmmmm:, da se ne ujedemo za jezik.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jun 2017, 10:05

Hebo majku sto ti je druga kultura,gledam sinoc ova njihova murija ispred nasih navijaca,okrenuli se ljudi naslonili na reklame ,opusteno totalno gledaju tekmu,nasi iza njih na.metar ,hodaju oko njih,onaj vodja dole gore.Opusteno skroz.Ode lopta medju nase navijace k.urko ces je uzeti sebi ko na Kosevu.Vrati je iste sekunde i to mu nasi zagalamise.Sto ti je "Titin"rezim :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 jun 2017, 10:06

Pa naravno da ce igrati Rahmanovic i Kuzmanovic ljudi su tu tek 5-6 treninga s ekipom . Rahmanovic dobio pol jako dobar al sto Hilmo kaze polako ne treba suditi igraca po odigrani 45 min al nema izbora u vezi igrat ce puno Rahman . ohanite malo raja od Leha na ovamo samo udaramo negativu popustite malo s crnjacenjem i tjeranjem .

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 30 jun 2017, 10:08

Velika je razlika u kvaliteti ocekujem lagani prolaz

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 30 jun 2017, 10:12

Velkoski ne moze bit prijavljen za uzvratnu utakmicu, moze tek biti prijavljen ako prodjemo ove, tj za utakmice protiv Apolona.
1946~

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 30 jun 2017, 10:25

Sinoć ovaj forum habo pa se nije moglo fino komentarisat i psovat :D
Svi se slažemo da je Čala zejebao tekmu, al gore će biti to što nije naučio ništa iz toga. Možda na revanšu bude kao drugo poluvrijeme sinoć, ali će u ligi i eventualnom 2 predkolu nastaviti po starom. :eh:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 30 jun 2017, 10:26

Po onome sto smo vidjeli u drugom poluvremenu zasluzujemo prolaz, trebalo je istina hrabrije odigrati od starta jer se u drugom poluvremenu vidjelo da smo bespotrebno respektovali ekipu Zarije u prvom poluvremenu. Nazalost u prvih 11 su i dalje dva lika koja su se svima na vrh glave popela s razlogom (Bekic, Ahmetovic), a Bgm i Hebibovic gdje je tu je da im se fino prikljuci. Rahmanovic je odusevio fkt juce, nadam se da ovo nije bio samo neki bljesak pa da cemo na naredno njegovo onakvo izdanje sacekati. Moramo ove levate proci, samo ih trebamo napasti od prve minute na Kosevu uz nadam se neku finu posjetu izmedju 8 i 10 milja.

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 30 jun 2017, 10:39

Osttribine je napisao/la:Po onome sto smo vidjeli u drugom poluvremenu zasluzujemo prolaz, trebalo je istina hrabrije odigrati od starta jer se u drugom poluvremenu vidjelo da smo bespotrebno respektovali ekipu Zarije u prvom poluvremenu. Nazalost u prvih 11 su i dalje dva lika koja su se svima na vrh glave popela s razlogom (Bekic, Ahmetovic), a Bgm i Hebibovic gdje je tu je da im se fino prikljuci. Rahmanovic je odusevio fkt juce, nadam se da ovo nije bio samo neki bljesak pa da cemo na naredno njegovo onakvo izdanje sacekati. Moramo ove levate proci, samo ih trebamo napasti od prve minute na Kosevu uz nadam se neku finu posjetu izmedju 8 i 10 milja.
Realno brate, mislim da ni 6 milja neće bit'. Daj Bože da griješim.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 30 jun 2017, 10:45

Radovac meni juce dobar bio
Da malo popravi kondiciju i suteve sa 20ak metara bit ce ok
Sarica se ja plasim koliko i Bekica
Ne ubjedljiv totalno opet gubi lopte na sredini
Trci zaboravi loptu
Za kornere ok bilo je par dobrih ubacaja
Pavlovic je pao skroz na oba gola je lose postavljen mada ima krivice pola ekipe za prvi go
Rahmanovic :salut: ebo dulju :mrgreen:
Kuzmanovic dobar i bit ce pojacanje
Ahmet :thumbdown: kad krenu na loptu a Rahman je vodi jbg :crazy: od gola protiv slobode nista nije uradio
Bekic :roll: sreca pa onaj mjenja kamere pa kad skontas kako je izbio loptu kasno bude da opsujes
Novakovic se malo izgubio
Mihojevic kapitenski :salut:
Hodzic kadusic vrlo dobro
Ivetic bolje na Lb jer se ne snalazi sa Saricem
Hebib mozda se probudi nakon 2 tekme na klubi i crnkic isto

Valjda ce ova krila postati konkurencije pa se dignu svi za stepenicu vise
Bude li Hotic srao jeb.at crnkica odma

Realno kad se pogleda nije nam ekipa lose
Samo ovo neko fino treba posloziti

Ako Cali trebaju muda za izmjenu onda mu zelim sto skoriji angazman u opstini ako je pitar i voli klub nek redi kako je bog rekao a ne menadzeri
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 30 jun 2017, 10:47

Svaka cast momcima koji su otisli u Moldaviju. :salut:
Ove picke nisu vrijedne spomena, usrali se od **** moldavaca. :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Blank123, THEC i 65 gostiju.