FC Internazionale Milano - Transferi

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Jericho
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Transferi

Post Postao/la Jericho » 29 jun 2017, 23:34

SKY - Skriniar to Inter: €20m plus lots of performance-related bonuses. Caprari to Samp: €15m
Znaci praktički ispada da je Skriniar plaćen 5mil+Caprari. :beba:

U jednom danu smo prodali DiMarca u Sion za €4m, Mianguea u Cagliari za €3.5m, obojica imaju buyback opciju, te Gravillona u Benevento za €1.5m, Eguelfia u Atalantu za €1.5m, Caprarija u Sampdoriu za €15mil. Ukupno €25.5mil.

Sutra vjerovatno idu Bardi u Frosinone €??? i Ranocchia u Genou ili WBA za 5mil€.
Sabatini :kafa:
#Ausilio OUT

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 29 jun 2017, 23:52

Okovi FFPa su napokon skinuti. Prihodi su poravnati, a na kraju ce cak biti i u plusu. Bravo Sabatini. Za mlade ima recompra tako daje to odlicno.

Sad pocinje mercato.Bek(Dalbert,Darmian),Manolas,Nainggolan,Borja i Di Maria. Wet dreams.

Forza Inter!!!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 30 jun 2017, 00:23

I ovaj malac je izgleda gotova stvar. Danski wonderkid, 18god. iz Lyngbya, Jens Odgaard, 188cm, AMR/FC.

Pazi gola na 2:28 :o
#Ausilio OUT

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 30 jun 2017, 09:51

Radja jest WC igrač, ali brate ima 29 godina i još puši, možda pruži još sezonu-dvije na vrhunskom nivou i to je to. I + 60 miliona za takvog igrača :hmmmmm:
"We need to suffer. And we need to fight."

Mago
Kontakt:

FC Internazionale Milano - Transferi

Post Postao/la Mago » 30 jun 2017, 10:45

Hrdjavom qrcu i dlaka smeta. Od 100 ljudi 99 ce reci da je za Radju dok ce se jedan nac i rec hej pa on ima 29 godina i pusi. :damn: Imao je i Milito kad je dolazio 30 i puno je placen. Boli me qrac da ga plate 5649465 milijarde eura. Ne trosim ja pare. FFP je rijesen,kinezi para imaju nek ih trose.

Nainggolan bi bio najvece pojacanje u zadnjih 7 godina. Jbt pa navijaci mnogo jacih klubova od Intera trenutno bi sve dali da dovedu Radju al et nama smeta jer mu je 29.Najmanje 3 godine ces imat jednog od najboljih veznjaka na svijetu u svojoj ekipi. Imal to cijenu?

Danas dolazi info da se nudi 50 i Jovetić sto bi bilo idealno. Ja bih im dao i 60 i Jovetića.

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 30 jun 2017, 11:23

sa radjom imamo zagarantovano bar trece mjesto, pa on sam je vrijedniji od svih nasih igraca na centru....i opet da kazem jos jednom ja bih doveo i ibru.....pa ibra i radja bi digli atmosferu u svlacionici da svaku utakmicu idu na pobjedu do zadnjeg atoma snage
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 30 jun 2017, 12:02

izgleda da ce te cusnut nagatoma leverkusenu :D

u svakom pogledu veoma dobra vijest za svakog navijaca intera

konacno se resavate Samuraja :D hhha
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 30 jun 2017, 14:24

Danish Football News‏ @DanishFooty
Odgaard is 'arguably' the biggest talent emerging from Denmark in recent years. Some call him better than Dolberg. Also a striker.
Gianluca Di Marzio - Talks ongoing between ChelseaFC and ASRoma for Rudiger.

Za Brozovica za sada nijedna ponuda i bit ce ga izgleda noćna mora prodati ovo ljeto. :evil:
#Ausilio OUT

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 30 jun 2017, 14:51

Mago je napisao/la:Hrdjavom qrcu i dlaka smeta. Od 100 ljudi 99 ce reci da je za Radju dok ce se jedan nac i rec hej pa on ima 29 godina i pusi. :damn: Imao je i Milito kad je dolazio 30 i puno je placen. Boli me qrac da ga plate 5649465 milijarde eura. Ne trosim ja pare. FFP je rijesen,kinezi para imaju nek ih trose.

Nainggolan bi bio najvece pojacanje u zadnjih 7 godina. Jbt pa navijaci mnogo jacih klubova od Intera trenutno bi sve dali da dovedu Radju al et nama smeta jer mu je 29.Najmanje 3 godine ces imat jednog od najboljih veznjaka na svijetu u svojoj ekipi. Imal to cijenu?

Danas dolazi info da se nudi 50 i Jovetić sto bi bilo idealno. Ja bih im dao i 60 i Jovetića.
I ja sam za dolazak Radje definitivno, ali mislim da bi se možda pametnije mogao uložiti novac u nekog mlađeg. Nisam baš siguran koliko će moći igrati na vrhunskom nivou zbog tih poroka, ali eto. Treba nam WC igrač više, a to je on definitivno. :salut:

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 30 jun 2017, 14:54

A koga brate? Da je na tom nivou? Ne vjerujem ni da ce Radja doci al kad bi dosao to bi bila premija...

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 30 jun 2017, 14:57

Mago je napisao/la:A koga brate? Da je na tom nivou? Ne vjerujem ni da ce Radja doci al kad bi dosao to bi bila premija...
Verratti. Vjerovatno kada bi im poslali zadovoljavajuću ponudu da bi došao, hebo ti njegovu želju za Barcom. Milion više uletiš za ugovor i naš je. :kafa:

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 30 jun 2017, 14:59

PS – Inter has offered €15m for Davinson Sanchez
Sumnjam da ce ga Ajax pustiti za ovu cifru, nedavno su trazili 40mil za njega.

Salah otisao u Liverpool, Rudiger na korak od Chelsea, Paredes i Manolas na izlaznim vratima. Zasto bi Nainggolan ostao u tom klubu u iducim godinama? S kim da igra? Ako ima ista u glavi pushat ce transfer u Inter.
#Ausilio OUT

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 30 jun 2017, 15:02

Nije ni Radja realan a kamoli Marco.

Od iduce sezone aBd i takvi ko on ce biti riealni.

@Mostarac Navodno u Romi ce pustit da Radja odluci o eventualnom transferu.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 jun 2017, 15:17

Ma moze Radja 3 bez problema.Ninja je to.
Nice's 23-year-old left back Dalbert has been a target of Inter for several weeks, but now there is competition for the Brazilian: Arsenal has signaled their interest with a big offer. If Inter choses to launch a new bid that will be seen, for now it appears Arsenal is a serious contender for Dalbert.
Samo sam cekao ovako nesto.
Dimarco waves Italy goodbye, his transfer to Sion is almost done. The official announcement is the only missing thing, but the player's words exiting Inter's offices leave no doubt. "Only a goodbye? I hope so, I've talked with the Mister (Tramezzani, ndr) and I've also chosen Sion for the tactical system. I hope I'll do well" has declared the 20-year-old player.
Iz vedra neba Švicarci.Valjda je dobro izabrao jer mu sada idu najbitnije sezone.Igraju kval.za EL.K.Constant im lijevi bek tamo :urnebes:

Cek,nije 18/20 plus Caprari nego je Caprari u toj cijeni plus bonusi?

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 30 jun 2017, 15:23

SiamoNoi je napisao/la:Iz vedra neba Švicarci.Valjda je dobro izabrao jer mu sada idu najbitnije sezone.Igraju kval.za EL.
Trener im je Paolo Tramezzani i Dimarco je rekao da je razgovarao s njim prije nego se odlucio da predje tamo tako da vjerujem da ce igrati.
SiamoNoi je napisao/la:Cek,nije 18/20 plus Caprari nego je Caprari u toj cijeni plus bonusi?
Ja mislim da je 20mil+bonusi plaćen.. 5min nakon toga je Sampdoria kupila Caprarija za 15mil, nimalo sumnjivo. :mrgreen:
#Ausilio OUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 jun 2017, 15:35

Tramezzani igrao sezonu u Interu.To je to onda.

Znaci 5m + igrac.Pa da,ni ne moze prije 1.7.drugacije,a sa ovim nekim prodajama se cak u plus otislo i to je valjda ovih 5m razlike.Sabatini :tokralju:
Rigoberto Rivas has decided: no Copa de Oro with Honduras, but he said yes to the pre-season preparations with Inter to try to make a good impression on the new coach Luciano Spalletti. The champion of Italy with the Primavera has decided to answer his club’s call. Rivas is expected in Italy on July 4th.
Ovaj je ambiciozan.
Pescara have confirmed that youngsters Marco Pompetti (born 2000) and Lorenzo Peschetola (born 2003) have joined Inter. An announcement from Inter is expected in due course.
Eto i ovo je sluzbeno.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 jun 2017, 16:30

Gianluca Di Marzio reports that Axel Bakayoko is set for a future in Rossoblu. Genoa had pledged to sign at least one Inter player as part of the deal that will see Inter sign Pietro Pellegri and Eddy Salcedo and the Primavera talent is the one they have chosen.

Izgleda da nisu ni oni toliko ludi da uzmu jednog od panjeva.A Ranocchia ih je valjda odbio,za njega je ionako najbolje da ide u Englesku.
Inter are reportedly very close to securing the signature of Lyngby forward Jens Odgaard. The 18 year old’s manager David Nielsen spoke to Bold.dk on his future: “Odgaard exit? We’ll see what happens. It is no secret that something important is going to happen with him.”

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 30 jun 2017, 18:03

2010 -> -69mil€
2011 -> -86mil€
2012 -> -77mil€
2013 -> -79mil€
2014 -> -87mil€
2015 -> -69mil€
2016 -> -30mil€
2017 -> +30mil€
Završišmo godinu u plusu tko zna od kad :clap:
According to Sky, Inter will have a minimum of €150mil budget after 1st of July and that is without counting any possible sales.
Izgledne prodaje ovo ljeto su još: Ranocchia 5mil+, Andreolli 0mil, Santon 4mil, Nagatomo 3mil, Medel 5mil+, Brozovic 20mil, Candreva 20mil, Jovetić 15mil, Murillo 20mil (njega bi volio zadrzat za rotacije), ukupno €72-€92mil+.
To ti ga je minimum minimuma od €222mil+. Samo pametno. :beba:

Edit. Zaboravih Edera, i on može ići za 10mil :mrgreen:
#Ausilio OUT

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 30 jun 2017, 18:09

Jes to sad optimista??? :P

Ponavljam, najvaznije smo rjesili a to je dobar trener. Sve ostalo ce doci. Sigurno cemo ici u LP i zavrsit ispred Milana. Treba kup napast ove godine. I zadnji ciklus osvajanja titula je poceo sa kupom...

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 30 jun 2017, 18:17

Mago je napisao/la:Jes to sad optimista??? :P
Ma ja sam uvijek umjereni optimist :D Onaj dan sam bio potonuo kad je pisalo da dolazi Borja za 7.5mil, a prodaje se Banega za 9mil pa onda jos zaspamali za Izza i panjinama Morenom i Toloiem :D
Di Marzio: Andreolli will not renew his contract with Inter
Istekao mu ugovor danas, vjerovatno ide u Cagliari. Nek mu je sretno, realno nema mjesta u ovom Interu i cijelu sezonu bi proveo na klupi.
#Ausilio OUT

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []