FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han - Tuzla

Post Postao/la sloboda72 » 30 jun 2017, 16:43

Zaželio igračima Sloge puno sreće Azmir Husić najavljuje plasman u Premijer ligu BiH

Piše: E. Dindić 30.06.2017., 13:07

Prvi čovjek Sloge iz Simino Hana, Azmir Husić, najavljuje ulazak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Sloga je prošle godine bila u vrhu Prve lige FBiH, ali je ovog ljeta dovela zvučna pojačanja i glavni cilj je plaman u elitno društvo bh. klubova. Bivši predsjednik Slobode želi da tim iz Siminog Hana uvede u viši rang, a na današnjoj prozivci je igračima i stručnom štabu zaželio puno sreće. "Obzirom ko je sve u ovom timu, ja sam uvjeren da će svako od vas odgovoriti zadatku, dati svoj maksimum i ako Bog da krajem maja, pa i možda prije osigurati ulazak u Premijer ligu. Premijer liga ne smije izostati, a ja ću vam poželjeti puno zdravlja, a to je najvažnije. Ono što je meni obaveza, da vas rasteretimo svega i da vam teren i rad bude jedina obaveza", poručio je Husić.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/azmir-hu ... bih/242817
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 30 jun 2017, 16:50

Stokić se pojavio na prozivci Sloge iz Siminog Hana

30.06.2017 u 14:25

Šef stručnog štaba Sloge iz Siminog Hana Darko Vojvodić danas je izvršio prozivku i počeo sa pripremama za slijedeću sezonu Prve lige FBiH, a na prvom treningu su se pojavili Ivan Kostić i Joco Stokić. Sloga će prvi dio priprema odraditi u Tuzli, a 17. jula će otići na Kupres gdje će odraditi drugi dio priprema. Prozivci se odazvalo 25 igrača, a to su bili: Mirza Hamzabegović, Jasmin Moranjkić, Selvedin Islamović, Mirza Musić, Mahir Vejzović, Selver Ahmetović, Darjan Todorović, Budimir Starčević i Dejan Širanović, Mirel Ibrahimović. Almir Omerović, Alen Habibović, Haris Bećić, Alen Čerkić, Kenan Moranjkić, Edin Dugalić, Jovo Kojić, Stanko Ostojić, Adnan Zulić, Ivan Kostić, Stefan Vukmirović, Muris Pirić, Joco Stokić. Sloga je u ovom prelaznom roku dovela osam novih igrača, a klupski cilj u predstojećoj sezoni je ulazak u Premijer ligu BiH. 0Save

Pročitajte više na:http://****/****-bih/stokic-s ... hana/87056
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 30 jun 2017, 17:19

Veliko pojačanje Zvanično: Efendić potpisao za Slogu

Piše: A. Pašić Danas, 16:53

Samir Efendić danas je zvanično predstavljen u Slogi kao novo pojačanje. Dojučerašnji fudbaler Slobode, koji je najprije bio postigao dogovor sa ekipom Mladosti, odlučio je karijeru nastaviti u ambicioznom federalnom prvoligašu s kojim je potpisao trogodišnji ugovor. Efendić je deveti igrač koji je stigao u Simin Han u ovom prijelaznom roku, a nema sumnje da će predstavljati veliko pojačanje u pohodu na plasman u elitni rang bh. fudbala. Iza sebe Efendić ima odličnu sezonu u dresu Slobode za koju je odigrao 30 utakmica uz jednu asistenciju. Inače, Efendić je rođen 10. maja 1991. godine u Srebrenici. U Slobodi je počeo profesionalnu karijeru, a jedno vrijeme je boravio i na posudbi u Bratstvu.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/zvanicno ... ogu/242844
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 30 jun 2017, 17:31

NEKADA JE FK SLOBODA BILA PITANJE ČASTI GRADA TUZLE !

SADA SE FUDBALSKA ČAST GRADA TUZLE BRANI U SIMIN HANU !
Ja volim FK Tuzla City

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 30 jun 2017, 17:43

sloboda72 je napisao/la:NEKADA JE FK SLOBODA BILA PITANJE ČASTI GRADA TUZLE !

SADA SE FUDBALSKA ČAST GRADA TUZLE BRANI U SIMIN HANU !
daj uozbilji se.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 30 jun 2017, 17:48

Tek sada ovs izjava i casti 72ke poprima i dobija svoj smisao. Odbili smo covkea sa kapitalom koji je bio spreman uloziti u slobodu a sad cemo morati gledati kako zelju za uspjehom ostvaruje u simin hanu. Koja smo mi stoka za ne povjerovati
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 30 jun 2017, 17:58

tuzlak1987 je napisao/la:slika

Negdje se radi kako treba, a negdje se pljuju igraci i vrijedja njihov karakter jer ne zele da igraju za bagatelu.

Jeli ovo Efendić potpisuje ugovor u prisustvu vozača Azmirovog autobusa :lol:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 30 jun 2017, 18:55

slika

Predsjednik Husić imenovao je Ivana Kostića za kapitena.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 29 sep 2017, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 30 jun 2017, 19:12

Skver je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:Sto bi dogradjivao, trenira u Simin Hanu igra na Tusnju..
Naravno, Tusanj je gradski stadion, stadion svih onih koji pripadaju gradu Tuzli, dakle i stanovnicima Simin Hana a ne vlasnistvo gradonacelnika grada Tuzle.
Tako je, i po ljudskom i Božijem .Svi plaćaju porez .Valja 400 000 dati JU Gradski stadion "Tušanj".
Ja volim FK Tuzla City

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 30 jun 2017, 19:36

Sloga Simin Han brani čast Tuzle :tokralju: :rol:

Eh šta čovjek sve doživi na internetu :rol: :tokralju:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jun 2017, 23:13

Baader je napisao/la:Sloga Simin Han brani čast Tuzle :tokralju: :rol:
molim boga da se sastanu u kupu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 01 jul 2017, 11:31

Virtu4l je napisao/la:
Baader je napisao/la:Sloga Simin Han brani čast Tuzle :tokralju: :rol:
molim boga da se sastanu u kupu
utakmica visokog rizika :kafa:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 01 jul 2017, 13:35

Iskusni napadač napustio tim iz Simin Hana Radovanović napustio Slogu: Piše: S. Mlaćo Jučer, 22:16

Zaslužio sam da znam istinu

Sloga Simin Han u narednoj sezoni bit će jedan od glavnih kandidata za osvajanje prvog mjesta i plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Veliki broj igrača stigao je u Slogu, ali u narednoj sezoni član ovog kluba neće biti Igor Radovanović, 31-godišnji napadač koji se nije dogovorio sa čelnicima kluba o produženju saradnje. "Sloga je za mene završena priča. Nisu ispali korektni na kraju, obećano mi je da bilo da ćemo se lako dogovoriti i da neće biti problema oko produženja ugovora. Osjetio sam da me ne cijene kao igrača, a ni kao čovjeka i uzeo sam ispisnicu. Poslije sezone u kojoj sam i po svim statističkim parametrima bio najbolji i najkorisniji igrač zaslužio sam bar da znam pravu istinu na vrijeme, a ne da sa tri različite strane u klubu slušam različite priče dan prije prozivke. Klubu i šefu Darku Vojvodiću želim mnogo uspjeha na sportskom planu, a Azmiru Husiću također mnogo sreće u privatnom i poslovnom životu", kazao je Radovanović za SportSport.ba. U minuloj sezoni Prve lige Federacije BiH Radovanović je upisao 28 nastupa uz 14 pogodaka i jednu asisteniju, te na terenu proveo ukupno 2.193 minute. Ovaj iskusni napadač do sada je nastupao za Slaviju, Čelik, Slobodu, Domžale, Željezničar, rumunski Piatra Neamt, belgijski Tienen....

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/radovano ... inu/242884
Ja volim FK Tuzla City

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 01 jul 2017, 19:10

narodniheroj je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:slika

Negdje se radi kako treba, a negdje se pljuju igraci i vrijedja njihov karakter jer ne zele da igraju za bagatelu.

Jeli ovo Efendić potpisuje ugovor u prisustvu vozača Azmirovog autobusa :lol:
Gospodin Munib Subašić, sekretar kluba od 2 kantonalne lige do danas. Čovjek uživa povjerenje Azmira i kroz ruke mu prolazi mnogo novca. To povjerenje se mora prvo zaslužiti. Da je više ljudi koji vole fudbal i svoj klub kao ovaj čovjek, ovaj sport bi procvjetao u BiH. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 jul 2017, 11:08

slika

slika

:shock: :shock: :o
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 03 jul 2017, 11:53

Ovo je sve što bi rekli naši stari "navrat-nanos"..dovodi šta stigne, i mislim bez plana i kvalitetne strategije. Otjeraš igrača koji ti je dao 14 golova i dovedeš Jocu Stokića koji nije do gola ima 2 godine. Takođe izabrao je trenera samo takvog.
Da ne budem pogrešno shvaćen, drago mi je da privatni kapital ulazi u naše klubove, da se podiže kvalitet, da jača konkurencija, ali mišljenja sam da će se ovo sasuti sve, jer nije ovo organizovan sistem. Očekujem velike belaje u 1. Federalnoj jer su očekivanja velika. I Sloga i Velež i Olimpik. Kad tu krene kupovina tekmi, a Azmir ima vrhunsko iskustvo u tome...biće belaja pravih. Predviđam da se sezona neće završiti :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 03 jul 2017, 12:01

Monci je napisao/la:Ovo je sve što bi rekli naši stari "navrat-nanos"..dovodi šta stigne, i mislim bez plana i kvalitetne strategije. Otjeraš igrača koji ti je dao 14 golova i dovedeš Jocu Stokića koji nije do gola ima 2 godine. Takođe izabrao je trenera samo takvog.
Da ne budem pogrešno shvaćen, drago mi je da privatni kapital ulazi u naše klubove, da se podiže kvalitet, da jača konkurencija, ali mišljenja sam da će se ovo sasuti sve, jer nije ovo organizovan sistem. Očekujem velike belaje u 1. Federalnoj jer su očekivanja velika. I Sloga i Velež i Olimpik. Kad tu krene kupovina tekmi, a Azmir ima vrhunsko iskustvo u tome...biće belaja pravih. Predviđam da se sezona neće završiti :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
Možda si malo ljubomoran. kuknjava
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 jul 2017, 12:26

wobly92 je napisao/la:slika

slika

:shock: :shock: :o
Igraci igraju za pare hrane porodicu ne zive od lafine i praznih obecanja.
Sto bi radio u firmi za 400 km neredovno.
Kada mozes za 1000 kod drugog.
Samo u tuzli ima da se igraci prozuvaju ili Husic sada.
Zakon trzista.Niko ne radi na obraz vise i obecanja...Daj pare i to je to.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 03 jul 2017, 12:38

Gradonacelnik je napisao/la:
Monci je napisao/la:Ovo je sve što bi rekli naši stari "navrat-nanos"..dovodi šta stigne, i mislim bez plana i kvalitetne strategije. Otjeraš igrača koji ti je dao 14 golova i dovedeš Jocu Stokića koji nije do gola ima 2 godine. Takođe izabrao je trenera samo takvog.
Možda si malo ljubomoran. kuknjava
Ma kakva ljubomora, djece mi drago mi je iz više razloga. Neka konkurencije, neka svježeg privatnog kapitala, neka redovnih i kvalitetnih plata za igrače, time se samo kvalitet ekipa, kriterija, pa na kraju i igre podiže. To bi i neku publiku i interes trebalo dodatno animirati. Nekoliko puta sam istakao, Sloga, Velež, Mladost, pa ova Zvijezda 09, Krupa, sve su to privatni klubovi, pa i Radnik donekle...pokrivaju se koliko im je jorgan dug. Sa druge strane Željo, Sarajevo, Široki, Zrinjski, takođe teže ekonomskom poslovanju, kvalitetnom budgetiranju, vođenjem brige o prihodima i rashodima. Ko se pouzda da će mu organi vlasti pomagati i finansirati klub, pushionaje žešća. Ovo je početak ulaska privatnog kapitala u klubove na "mala vrata", jer očito je da niti jedan ozbiljan investitor iz vana nema interesa da ulaže u našu ligu, pa su tu domaći poslovni ljudi koji vide neki interes u svemu. Dakle u svakom svimslu podržavam ovakve projekte...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.