OsmanhodzicBuco je napisao/la:Samo ko ne poznaje kvalitete Rahmanovica moze reci da nije kapitalac... daj Boze da dodje...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Prvih 11 iz prvog poluvremena sa jučerašnje utakmice NIKAD VIŠE NE SMIJE IGRAT ZAJEDNO. Ne sramoti Čala ugled kluba više, molim te, nikad više onih 11 pa makar se radilo i o treningu!
Sram te bilo skoro su duplu uzeliSiouxLukavac je napisao/la:Prvih 11 iz prvog poluvremena sa jučerašnje utakmice NIKAD VIŠE NE SMIJE IGRAT ZAJEDNO. Ne sramoti Čala ugled kluba više, molim te, nikad više onih 11 pa makar se radilo i o treningu!
Ako pocne u cetvrtak sa istim onda ga je gotovo sa evropom
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Koja je ovo muzicka podloga? Na pocetku mi se ucinilp da je Disturbed ali cim sam vokal cuo znao sam da nije.Rahma je napisao/la:Evo uzeo sam malo vremena da ovako nešta napravim. Imamo strašnog igrača, a meni je srce ko Rusija bilo kada je momak ušao.
Uživajteeee u fudbalskoj predstavi.
Rahman dobar debi imao. Navijam da nastavi u istom ritmu i vodi ekipu do pobjeda ali sam jos realista kao Hilmo.
- dynamodresden1
http://****/ino-fudbal/nikola-koma ... ansu/87071 hajde faruce baci se u pregovore haha
i on se nudidynamodresden1 je napisao/la:http://****/ino-fudbal/nikola-komazec-za-****-siguran-sam-da-ce-sarajevo-rijesiti-utakmicu-rutinski-u-revansu/87071 hajde faruce baci se u pregovore haha
Koliko stranaca imamo trenutno
- dynamodresden1
4Bordomen je napisao/la:i on se nudidynamodresden1 je napisao/la:http://****/ino-fudbal/nikola-komazec-za-****-siguran-sam-da-ce-sarajevo-rijesiti-utakmicu-rutinski-u-revansu/87071 hajde faruce baci se u pregovore haha![]()
Koliko stranaca imamo trenutno
dynamodresden1 je napisao/la:http://****/ino-fudbal/nikola-komazec-za-****-siguran-sam-da-ce-sarajevo-rijesiti-utakmicu-rutinski-u-revansu/87071 hajde faruce baci se u pregovore haha
Komazec bi bio jos jedno pravo pojacanje pored ove 3 sto su dosla
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Komazec umjesto Ahmetovica. jos jedan veznjak i sezona moze da pocne.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- ElCartel11
- Kontakt:
Kao sto sam rekao prije Rahmanovic je bolji od svih nasih veznih koje imamo (Saric bi mu mogao parirati ali onaj Saric iz Slobode i iz nekih par tekmi za nas tim nikako ovakav sto je juce bio). Sto se tice stranca pravo mi je glupo sa Caline strane sto drzi Liivaka, a neracuna na njega ozbiljno. I sto se tice jucerasnje taktike Cala je zakazao i to pravo. Sad kad smo dobili par dobrih pojacanja (Mico, Rahmanovic, Velkoski), koci nas strucni stab. Najbolje bi bilo da je Cala otisao posle ove sezone i da smo doveli nekog mladog, perspektivnog i modernog trenera. Cala je nas, ali ima brate puno minusa koji iskacu na vidjelo svaku drugu utakmicu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Svaka cast.Rahma je napisao/la:Evo uzeo sam malo vremena da ovako nešta napravim. Imamo strašnog igrača, a meni je srce ko Rusija bilo kada je momak ušao.
Uživajteeee u fudbalskoj predstavi.
- TobeYarabi
- Kontakt:
dobar je ovaj rahmaovic, samo da ga ne ureknemo..ako ovako nastavi bice nas najbolji igrac i najvece pojacanje.
Valjda ovi nasi iz uprave skontaju koliko nam je bitan prolaz u 2 pretkolo.
Pa se nadam nesto nižim cijenama karti ,da se privuce sto vise raje na Kosevo.Uz podrsku navijaca,ocekujem lagan prolaz u 2 pretkolo LE.
Pa se nadam nesto nižim cijenama karti ,da se privuce sto vise raje na Kosevo.Uz podrsku navijaca,ocekujem lagan prolaz u 2 pretkolo LE.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
NAKON 1. PRETKOLA
Sarajevo nije bilo na nivou u Moldaviji, Janjoš mora biti mnogo hrabriji
Sarajevo nije bilo na nivou u Moldaviji, Janjoš mora biti mnogo hrabriji
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jedino smo Ahmetovica urekli do sadaTobeYarabi je napisao/la:dobar je ovaj rahmaovic, samo da ga ne ureknemo..ako ovako nastavi bice nas najbolji igrac i najvece pojacanje.
- TobeYarabi
- Kontakt:
ovako je onaj ikindija odigro prvu utakmicu ko mesi i nakon toga ga uhvatila teska kurcobolja, mada rekao bi da ce rahmanovic biti pravi hit. zna sa loptom, borben je, srcan a vidim vec je poceo i ''kontaktirati'' sa navijacima sto mu je jos jedan plus. mogo bi on vrlo brzo postati nas novi ljubimacBordomen je napisao/la:Jedino smo Ahmetovica urekli do sadaTobeYarabi je napisao/la:dobar je ovaj rahmaovic, samo da ga ne ureknemo..ako ovako nastavi bice nas najbolji igrac i najvece pojacanje.
E hajd do Apolona da dovedemo dva vezna, Subića, stopera, napadača.. Pa da se iživljavamo na Cipranima/Kipranima..
Rečeno je 5-6 top pojačanja.. Hoćemo još tri najmanje...
Rečeno je 5-6 top pojačanja.. Hoćemo još tri najmanje...
IDEMO PONOVO!
NapadačSiouxLukavac je napisao/la:Fakat zaaluzuje pohvale, neka nastavi ovako. Bravo Amare.
VEZNI
STOPER
LIJEVI BEK
- AlfredNobel
- Kontakt:
Odkad čekam da se Komazec vrati, a on bi pjehoke samo da ga zovnu. I otvoreno se nudi i u porukama govori kako bi se vratio. Čovjek bi zavezanih očiju lomio ove stopere, glat bi prekucao ovu ligu. Umjesto sad da naši reaguju, a ne bi puno para ni tražio Nikola, siguran sam. Legao bi nam k'o budali šamar.
Komazec, Velkoski, Ahmetović, Hadžić - napravili bi djecu Bogičeviću, Katanecu, Pandži i drugim.
Komazec, Velkoski, Ahmetović, Hadžić - napravili bi djecu Bogičeviću, Katanecu, Pandži i drugim.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
I sa dzaba ulazom, a nakaradnom ekipom i kukavičkom postavkom, grehota biti na Kosevuamypitar je napisao/la:Valjda ovi nasi iz uprave skontaju koliko nam je bitan prolaz u 2 pretkolo.
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, svabonja i 69 gostiju.