FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- dynamodresden1
Re: FK Sarajevo
http://****/ino-fudbal/nikola-koma ... ansu/87071 hajde faruce baci se u pregovore haha
i on se nudidynamodresden1 je napisao/la:http://****/ino-fudbal/nikola-komazec-za-****-siguran-sam-da-ce-sarajevo-rijesiti-utakmicu-rutinski-u-revansu/87071 hajde faruce baci se u pregovore haha
Koliko stranaca imamo trenutno
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- dynamodresden1
4Bordomen je napisao/la:i on se nudidynamodresden1 je napisao/la:http://****/ino-fudbal/nikola-komazec-za-****-siguran-sam-da-ce-sarajevo-rijesiti-utakmicu-rutinski-u-revansu/87071 hajde faruce baci se u pregovore haha![]()
Koliko stranaca imamo trenutno
dynamodresden1 je napisao/la:http://****/ino-fudbal/nikola-komazec-za-****-siguran-sam-da-ce-sarajevo-rijesiti-utakmicu-rutinski-u-revansu/87071 hajde faruce baci se u pregovore haha
Komazec bi bio jos jedno pravo pojacanje pored ove 3 sto su dosla
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Komazec umjesto Ahmetovica. jos jedan veznjak i sezona moze da pocne.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- ElCartel11
- Kontakt:
Kao sto sam rekao prije Rahmanovic je bolji od svih nasih veznih koje imamo (Saric bi mu mogao parirati ali onaj Saric iz Slobode i iz nekih par tekmi za nas tim nikako ovakav sto je juce bio). Sto se tice stranca pravo mi je glupo sa Caline strane sto drzi Liivaka, a neracuna na njega ozbiljno. I sto se tice jucerasnje taktike Cala je zakazao i to pravo. Sad kad smo dobili par dobrih pojacanja (Mico, Rahmanovic, Velkoski), koci nas strucni stab. Najbolje bi bilo da je Cala otisao posle ove sezone i da smo doveli nekog mladog, perspektivnog i modernog trenera. Cala je nas, ali ima brate puno minusa koji iskacu na vidjelo svaku drugu utakmicu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Svaka cast.Rahma je napisao/la:Evo uzeo sam malo vremena da ovako nešta napravim. Imamo strašnog igrača, a meni je srce ko Rusija bilo kada je momak ušao.
Uživajteeee u fudbalskoj predstavi.
- TobeYarabi
- Kontakt:
dobar je ovaj rahmaovic, samo da ga ne ureknemo..ako ovako nastavi bice nas najbolji igrac i najvece pojacanje.
Valjda ovi nasi iz uprave skontaju koliko nam je bitan prolaz u 2 pretkolo.
Pa se nadam nesto nižim cijenama karti ,da se privuce sto vise raje na Kosevo.Uz podrsku navijaca,ocekujem lagan prolaz u 2 pretkolo LE.
Pa se nadam nesto nižim cijenama karti ,da se privuce sto vise raje na Kosevo.Uz podrsku navijaca,ocekujem lagan prolaz u 2 pretkolo LE.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
NAKON 1. PRETKOLA
Sarajevo nije bilo na nivou u Moldaviji, Janjoš mora biti mnogo hrabriji
Sarajevo nije bilo na nivou u Moldaviji, Janjoš mora biti mnogo hrabriji
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jedino smo Ahmetovica urekli do sadaTobeYarabi je napisao/la:dobar je ovaj rahmaovic, samo da ga ne ureknemo..ako ovako nastavi bice nas najbolji igrac i najvece pojacanje.
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- TobeYarabi
- Kontakt:
ovako je onaj ikindija odigro prvu utakmicu ko mesi i nakon toga ga uhvatila teska kurcobolja, mada rekao bi da ce rahmanovic biti pravi hit. zna sa loptom, borben je, srcan a vidim vec je poceo i ''kontaktirati'' sa navijacima sto mu je jos jedan plus. mogo bi on vrlo brzo postati nas novi ljubimacBordomen je napisao/la:Jedino smo Ahmetovica urekli do sadaTobeYarabi je napisao/la:dobar je ovaj rahmaovic, samo da ga ne ureknemo..ako ovako nastavi bice nas najbolji igrac i najvece pojacanje.
E hajd do Apolona da dovedemo dva vezna, Subića, stopera, napadača.. Pa da se iživljavamo na Cipranima/Kipranima..
Rečeno je 5-6 top pojačanja.. Hoćemo još tri najmanje...
Rečeno je 5-6 top pojačanja.. Hoćemo još tri najmanje...
IDEMO PONOVO!
NapadačSiouxLukavac je napisao/la:Fakat zaaluzuje pohvale, neka nastavi ovako. Bravo Amare.
VEZNI
STOPER
LIJEVI BEK
- AlfredNobel
- Kontakt:
Odkad čekam da se Komazec vrati, a on bi pjehoke samo da ga zovnu. I otvoreno se nudi i u porukama govori kako bi se vratio. Čovjek bi zavezanih očiju lomio ove stopere, glat bi prekucao ovu ligu. Umjesto sad da naši reaguju, a ne bi puno para ni tražio Nikola, siguran sam. Legao bi nam k'o budali šamar.
Komazec, Velkoski, Ahmetović, Hadžić - napravili bi djecu Bogičeviću, Katanecu, Pandži i drugim.
Komazec, Velkoski, Ahmetović, Hadžić - napravili bi djecu Bogičeviću, Katanecu, Pandži i drugim.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
I sa dzaba ulazom, a nakaradnom ekipom i kukavičkom postavkom, grehota biti na Kosevuamypitar je napisao/la:Valjda ovi nasi iz uprave skontaju koliko nam je bitan prolaz u 2 pretkolo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nije, ja cu biti vazda tu i nikad mi nece biti grehota kao sto ti kazes.Esport je napisao/la:I sa dzaba ulazom, a nakaradnom ekipom i kukavičkom postavkom, grehota biti na Kosevuamypitar je napisao/la:Valjda ovi nasi iz uprave skontaju koliko nam je bitan prolaz u 2 pretkolo.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa nemoj ni dolaziti, čuj grehota. Dolazilo se i kad su igrali razni Melunovići, Karamatići, Radulovići itd. Bezveze je ta priča.Esport je napisao/la:I sa dzaba ulazom, a nakaradnom ekipom i kukavičkom postavkom, grehota biti na Kosevuamypitar je napisao/la:Valjda ovi nasi iz uprave skontaju koliko nam je bitan prolaz u 2 pretkolo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Otisao je Rustem, sad ce nam se liga sageti.joker90 je napisao/la:Da li smo završili s pojačanjima/kapitalcima?
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Braachuka, Combattente87, Fudo, Google Adsense [Bot], isko1807, James1987, Kaunas, napoleon72, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, rimljanin90, Serha, ubipara i 166 gostiju.