Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

EMIR DIJAMANT HEHE
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la EMIR DIJAMANT HEHE » 23 avg 2010, 12:42

jasko_juve je napisao/la:po vama ispada da je Pato najbolji na svijetu..u jbt..a to sto govoris da Pato vrijedi 25 miliona,sjeti se prije 2 sezone da je Krkic vrijedio isto 20 miliona,pa gdje je sad?udje nekad s klupe..Dzeko ima 24 godine a WF ga je cijenio 60 miliona,jel mislis da toliko vrijedi????????
ok ja sam juventino od malih nogu , ali prije svega volim fudbal i zelio bih te pitati zar stvarno sumnjas da ce pato biti jedan od 3 najbolja napadaca a usporedivsi ga sa krkicem je greska nad greskama , ja bih za onakvog napadaca dao i mela i sisioka i marchisi , a sto se tice dihna on se definitivno vratio u jednu od boljih forma u karijeri sinoc svaki put kad je prediblao i dodao ja bih se zaledio ,, a sto se tice tekme mislim da smo lose odigrali i dalje mislim da nase kupovine nisu najbolje i jos ne razumijem del nerijeve namjere za napad svi osim diega su kao muhe bez glave a da je pato igrao za milan umjesto onog malo odi ili odu zabio bi 2 3 komada , ne znam ne znam samo se nadam da ce krasic i aqulani nesta uciniti ali potrositi preko 60 mil a ni jednog wordclass igraca ne dovesti .

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 23 avg 2010, 12:45

Urugvajac Chevanton 30 godina na kojeg ne racuna Sevilla presao u Lecce 8-)
slika
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 23 avg 2010, 12:50

Interista je napisao/la:sta pricate bezveze sta je bilo sa milanom i juventusom u ligi prvaka,kupu i ligi...kad neki od ta dva kluba izbaci barcelonu iz lige prvaka onda se javite do tada pozdrav :) :) :) :)

Jes to nesto veliko kad Inter bude imo 29 Scudetta i oko 20 puta bude viceprvak onda nesto pricaj a svi interisti u Bosni navijaju za iNter od Calciopolija ili od dolaska Mourinha stoga svama i navijacima Celzija netreba ni voditi raspravu jer ste vi svi djeca mene bi vjeruj mi bilo stid navijat za Inter tamo od 93 do Calciopolija djaba sve zvijezde kad Juvetu i Milanu niste mogli ni prismrdit....

JUVE E SEMPRE E STATO MEGLIO DI PICCOLO MILAN E DI PIU MINORE INTER
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 avg 2010, 12:51

juče sam gledao utakmicu i nije mi jasno zašto je juventus toliko sličnih igrača dovukao, gdje oni misle natrpati sisoka, mela,diega, pepea, martineza, lanzafamea, aqvilanija, krasića, del piera, marchisia, još sam možda nekog i preskočio. sve ok ima dosta utakmica biće i ozljeda, ali opet je to previše, s tim da tu niko nije ljevo krilo, sve sama desna, znam da su planirali diega prodati, a on je tu ubjedljivo najbolji igrač.
a ovaj što za pata priča ili je sljep ili nema veze o fudbalu, čelzi je nudio 60 m za njega već dvije godine zaredon, ima 20 godina a iskustva kao da mu je 30, igro i lp i seriju a već 3 sezone, odskora br 9 brazilske reprezentacije, malo li je :roll: :roll:

a ovaj što spominje barsu i LP, pa neko je njih i po 4-0 tukao i to u finalu :D , a neko smije protiv njih samo s bunkerom i etoom kao bekom, al naravno svak ima svoj stil i to je dozvoljeno, al ne sjećam se da ste nešto razvalili barsu, čak ste trebali ispasti jer je krkić dao sasvim regularan gol, al et dešava se i sudije griješe
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 avg 2010, 12:58

ee calcio loveri :lol: jel ko upratio kakav je ovaj Antonelli iz Parme,znam da je iz Milanove skole al pojma neam kakav je igrac ? tnx unaprijed

btw Pato je masina 8-)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 23 avg 2010, 13:02

Arogantni je napisao/la:
Interista je napisao/la:sta pricate bezveze sta je bilo sa milanom i juventusom u ligi prvaka,kupu i ligi...kad neki od ta dva kluba izbaci barcelonu iz lige prvaka onda se javite do tada pozdrav :) :) :) :)

Jes to nesto veliko kad Inter bude imo 29 Scudetta i oko 20 puta bude viceprvak onda nesto pricaj a svi interisti u Bosni navijaju za iNter od Calciopolija ili od dolaska Mourinha stoga svama i navijacima Celzija netreba ni voditi raspravu jer ste vi svi djeca mene bi vjeruj mi bilo stid navijat za Inter tamo od 93 do Calciopolija djaba sve zvijezde kad Juvetu i Milanu niste mogli ni prismrdit....

JUVE E SEMPRE E STATO MEGLIO DI PICCOLO MILAN E DI PIU MINORE INTER
arogantni, zasto ne navijas za Udinese mozda zato sto nema nijednu titulu, odnosno zasto navijas za Juve, da sigurno jer ima najvise scudetta...ono ko ima najvise, oni, aha za njih cu.......eh tako ti govoris za ove koji su navijaci Intera dok vi tako smatrate i ja cu smatrati za vas kako ste poceli, i nemojte molim vas suplje...eto vi znate ko otkad navija......

samo cu reci 4/6 pa ti vidi ko je mali, a ko danas kome moze prismrditi

tony mortale@ znas vrlo dobro sta je bilo u prvoj tekmi 3-1 mada je trebalo biti i 5-1
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 23 avg 2010, 13:03

jasko_juve je napisao/la:po vama ispada da je Pato najbolji na svijetu..u jbt..a to sto govoris da Pato vrijedi 25 miliona,sjeti se prije 2 sezone da je Krkic vrijedio isto 20 miliona,pa gdje je sad?udje nekad s klupe..Dzeko ima 24 godine a WF ga je cijenio 60 miliona,jel mislis da toliko vrijedi????????
jesi bot omg pa milan ga iz internacionala platio 25 miliona,a sto ovaj kaze celzi nudi vec 2 godine zaredom 60 mil za njega ali ovi odbijaju zato sto bi ih curva sud prebila jer poslije kake sve su rijeci suvisne a Dzeko vrijedi po meni 30 mil nebi za njega dao vise nema pare a Krkic bice nesto od njega ali ne pretjerano ko sto ce Pato biti ... a juce da je Patino igro rijesili bi ih 90% ali nesmijem nista pricat da mi nebi ovi pjenili ;) :evil: i ja ne kazem da je Pato naj na svijetu ja kazem da je Drogba najj ;) Forza Milan Merda Inter
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 23 avg 2010, 13:06

Interista di cuore je napisao/la:ee calcio loveri :lol: jel ko upratio kakav je ovaj Antonelli iz Parme,znam da je iz Milanove skole al pojma neam kakav je igrac ? tnx unaprijed

btw Pato je masina 8-)
gledo sam ja jednom Antonellija jak je i prodoran,moce vam posluzit a to za Pata jeli prcanje :? ili ? 8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 23 avg 2010, 13:07

Ma ovi kao sto su ovaj jasko_juve necu ni da komentarisem. Veze on nema o zivotu a ne o fudbalu.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 avg 2010, 13:08

Interista di cuore je napisao/la:ee calcio loveri :lol: jel ko upratio kakav je ovaj Antonelli iz Parme,znam da je iz Milanove skole al pojma neam kakav je igrac ? tnx unaprijed

btw Pato je masina 8-)
bio jedan od najboljih u primaveri, očekivalo se puno od njega, al nije dobio šansu, bio par sezona na posudbama i očekivao sam da ga prošle godine vrate al očito nije zadovoljio čim su ga prodali, ali mlad je još i može od njega na kraju postati i solidan igrač, inače je lijevi bek(baš ono što milanu najviše treba a oni ga se riješili isto da 5 boljih imaju). uglavnom mislim da se neće nešto naigrati ni u interu al za rezervu (i to kod vas tek treću) sasvim ok
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 avg 2010, 13:09

Juventus je to uradio vec 2003, prvo Barselona,pa zatim Real,imamo mi iskustva,poznato nam je to tako da...a ja,samo se gleda prosla sezona ,izvini :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 23 avg 2010, 13:14

JuveSissoko je napisao/la:
Juventus je to uradio vec 2003, prvo Barselona,pa zatim Real,imamo mi iskustva,poznato nam je to tako da...a ja,samo se gleda prosla sezona ,izvini :D
a jel tada Barcelona bila jaka kao sto je danas, nemoj molim te,...........

dakle, kad proslogodisnju ili ti ga sadasnju Barcelonu koja je jos jaca javite se,

ah, zaboravio kako cete doci da igrate sa njima :lol: :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 avg 2010, 13:16

vuvu_zzz je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:
a jel tada Barcelona bila jaka kao sto je danas, nemoj molim te,...........

dakle, kad proslogodisnju ili ti ga sadasnju Barcelonu koja je jos jaca javite se,

ah, zaboravio kako cete doci da igrate sa njima :lol: :mrgreen:
jest Real bio jak pa smo dvije sezone zaredom ih izbacivali,te "galaktikose" hihihi,sjebali im investiciju,al et reko izvini fudbal se gleda samo kad je prosla sezona u pitanju :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 avg 2010, 13:30

robovi88 je napisao/la:

btw Pato je masina 8-)
gledo sam ja jednom Antonellija jak je i prodoran,moce vam posluzit a to za Pata jeli prcanje :? ili ? 8-)
Boze sacuvaj sto bi bilo prcanje,Pato je igracin a tek mu je 21 godina...sta ce tek bit za 2,3 sezone ako se ovako nastavi razvijat...jedan od rijetkih igraca Milana koji mi je fakat drag.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 23 avg 2010, 13:42

niko Patu nista ne osporava.. Pato je zvijer nad zvijerima.. ali ko ima osim Pata? Dinho od 30 godina? ko ima u odbrani? niko, presmijesno..

vi imate Pata kao svjetsku klasu a mi imamo Buffona, Chiellinija i Diega koji su vrh svjetskog fudbala.. ( ni Dinho prvu sezonu nije nista pokazao ako cete nesto replicirati za Diega ).. ali pored Pata vi imate jako malo igraca koji vrijede.. ok onaj stoper kako mu ime, Pirlo, Dinho i to je to.. dok mi tu imamo Krasica, Pepea, Sissoka, Mela, Marchisija, Del Piera, Bonuccija.. i to skoro sve momci u najboljim godinama, oduzemo li Del Piera prosjecna im je oko 24.5.. tu je razlika Juve - Milan.. ;)
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 23 avg 2010, 13:46

Raikkonen je napisao/la:Krasic-prosjecan igrac
Aquilani-prosjecan igrac
Pepe-prosjecan igrac
Pato-svjetska klasa
Ronaldinho-ne treba trositi rijeci (e sad za one koji ce reci njegovo je proslo,ko prati AC MILAN zna kako je odigrao proslu sezonu,u to su se uvjerili i juventini :mrgreen: )
Zakljucak je da Juve nema vrhunskog igraca....Diego ima potencijal ali ne za Serie-a :|
Ja koliko primjeti ti ovdje upoređuješ igrače koji su došli u Juventus ove sezone, e ako tako gledaš onda ih uporedi sa milanovim igračima koji su došli, to je logika :mrgreen: .
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 23 avg 2010, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 avg 2010, 13:49

Momci sta je ovo otvorena jos jedna tema Vicevi ili je ovo ipak odraz pravoga znanja. :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 23 avg 2010, 13:52

Italia je napisao/la:niko Patu nista ne osporava.. Pato je zvijer nad zvijerima.. ali ko ima osim Pata? Dinho od 30 godina? ko ima u odbrani? niko, presmijesno..

vi imate Pata kao svjetsku klasu a mi imamo Buffona, Chiellinija i Diega koji su vrh svjetskog fudbala.. ( ni Dinho prvu sezonu nije nista pokazao ako cete nesto replicirati za Diega ).. ali pored Pata vi imate jako malo igraca koji vrijede.. ok onaj stoper kako mu ime, Pirlo, Dinho i to je to.. dok mi tu imamo Krasica, Pepea, Sissoka, Mela, Marchisija, Del Piera, Bonuccija.. i to skoro sve momci u najboljim godinama, oduzemo li Del Piera prosjecna im je oko 24.5.. tu je razlika Juve - Milan.. ;)
Ko? Vi? Napoli? Zašto onda nabrajaš igrače Juventusa? :)

Pored Pata i Dinha, tu su još Pirlo, tu je Nesta, Zambrotta, Thiago Silva, Onyewu, Yepes, Seedorf, Flamini, Borriello, Adiyah.

Još ima snage u ovim iskusnima koji su nabrojanim, ali i nekim mlađima (Silva, Onyevu, Adiyah, Pato).
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 23 avg 2010, 13:52

EMIR DIJAMANT HEHE je napisao/la:
ok ja sam juventino od malih nogu , ali prije svega volim fudbal i zelio bih te pitati zar stvarno sumnjas da ce pato biti jedan od 3 najbolja napadaca a usporedivsi ga sa krkicem je greska nad greskama , ja bih za onakvog napadaca dao i mela i sisioka i marchisi , a sto se tice dihna on se definitivno vratio u jednu od boljih forma u karijeri sinoc svaki put kad je prediblao i dodao ja bih se zaledio ,, a sto se tice tekme mislim da smo lose odigrali i dalje mislim da nase kupovine nisu najbolje i jos ne razumijem del nerijeve namjere za napad svi osim diega su kao muhe bez glave a da je pato igrao za milan umjesto onog malo odi ili odu zabio bi 2 3 komada , ne znam ne znam samo se nadam da ce krasic i aqulani nesta uciniti ali potrositi preko 60 mil a ni jednog wordclass igraca ne dovesti .
uredu je za Pata,on je dobar napadac,jedan od najboljih u Italiji,al de malo pogledajte koliko je to on golova dao prosle sezone,MOZDA bude jedan od najboljih napadaca svijeta,al to golovima ne pokazuje,jos ne..prosle sezone u svim takmicenjima dao 15 golova,a npr jedan Di Natale dao 29 samo u Seria A,pa Milito 21..svi vi govorite BICE najbolji napadac na svijetu a jos je daleko od Drogbe,Milita,Rooneya,Higuaina,Ronalda,Messija.. A sto se tice Ronaldinha,on ako HOCE on moze bit najbolji igrac Serie A,jer ima sve predispozcije..on i Pato su jak tandem,samo da ovaj drugi pocne ispunjavat ocekivanja.. :D
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 23 avg 2010, 13:55

Po meni radi Juventusa i timova poput Genoe Sampdorie Talijanska liga ce izgubit 4 mjesto za kvalifikacije u Ligu Sampiona ,Juventus dovodi polovne igrace koji se vise druze sa doktorima nego igraju,drugo izgube tamo od nekog Fulhama koji u engleskoj nemoze prismrdit medju 6 klubova .
Samo jedan klub Velež Mostar

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Biscione i 2 gosta.