Bordomen je napisao/la:@ShofaII
Kako mislis da klub odredi tj. ljudi u klubu
ko to kod nas moze reci kako i na koji nacin da igraju ko je za to kvalifikovan?
nama treba neko kao sto je Bilal u Rukometnoj R. da on svoj stil prebaci u klub i tako se igra od pjetlica do seniora ali ko to moze biti?
Dosta bi ljudi ovdje Calu za stalno ali kad u cetvrtak izvede svoje pulene bit ce srcanih na tribinama
Real je godinama igrao formacuju 442, ne znam da li Zidan igra to ali cisto sumnjam da ne igra.
Nas problem i jeste sto dođe jedan covjek i sve oon kaze. Problem rukometa ce biti sta kad Bilal ode dovi ce drugi i sve ce biti drugacije ili na novo i izgubice see kontinuitet samim tim nema ni rezltata garant.
Mi kao klub moramo da znamo sta smo i ko smo, na koji nacin igramo a ne da to trener odredi. Mi kao klub trebamo da biramo trenera koji moze da vodi klub onako kako mi zelimo, a trener treba da ispuni nasa ocekivanja.
Isto kao sto igraca ne dovodis pa da on kaze e sada cu igrati napadaca, ili sada cu malo golman biti. Dovodis igraca da bude ono sto jeste jer ga zbog toga i dovodis.
Edit: zaboravih, mi smo rastjerali one koji su kvalifikovani da to kazu. Ostao ek edino Pasic koji to moze, ako nije i on digao sidro.
Zato nam i treba da Cala ostane tu gdje jeste i kad mu nadjes zamjenu na kraju sezone ostavis njega, Ziju i Repuha da rade u klubu. Oni bi mogli biti te osobe koje daju ocjenu da li potencijalna pojacanja odgovaraju poziciji koju zelis da unaprijedis na terenu. Imnoga druga pitanja.
Ali nasi dovedu Jesica i, hladno ga puste da dovede brazilce, Kramara i sl