FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ništa mi ne znače yt klipovi, sve dok ga ne vidim u dresu Želje, ne dajem komentar.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Naravno. Malo mi cudno ovo oko naseg placanja obestecenja.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zna li se kakvi su planovi sa juznom tribinom, onim platnom na sjeveru i led reklamama oko terena? Sve izgleda kao da je zakocilo.
Don't believe the hype.
Opet komsijski polovnjak i to u poznim igrackim godinama... pa dokle vise ovo ... pa daj domacem talentu sansu i istrpi ga sezonu i imace se visestruke koristi ... jest mi ovo vise dojadilo ...LjoZee je napisao/la:Dobrodosao Projicu.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
samoposmatram
- Kontakt:
Nismo svjesni koliko smo dobro odigrali sinoc. Svaka cast ekipi i strucnom stabu. U kljucnom momentu smo dosli do pobjede od 1-0. Najbolji realni rezultat po meni.
Navijanje i stimung inace moze covijek samo ponosan biti. Nikakve nervoze i sranja. Uzivancija.
Citam Siroki odigrao sjajno. Izgleda da ce nam biti ponovo rival, mozda cak i najjaci do sada u premijer ligi.
Navijanje i stimung inace moze covijek samo ponosan biti. Nikakve nervoze i sranja. Uzivancija.
Citam Siroki odigrao sjajno. Izgleda da ce nam biti ponovo rival, mozda cak i najjaci do sada u premijer ligi.
Sinoc ja napisah da je Projic u prici da ce doci, postojala je sansa da dodje jos jedan bek znaci strasan, samo problem je sto igrac taj zeli ugovor na godinu dana , .. Dobro doso ProjicuLjoZee je napisao/la:Naravno. Malo mi cudno ovo oko naseg placanja obestecenja.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Sta je ovo s forumom ne mogu nikako da udjem??
Pa brate reci nam ko je kad si nas vec naceoNeymar11 je napisao/la:Sinoc ja napisah da je Projic u prici da ce doci, postojala je sansa da dodje jos jedan bek znaci strasan, samo problem je sto igrac taj zeli ugovor na godinu dana , .. Dobro doso ProjicuLjoZee je napisao/la:Naravno. Malo mi cudno ovo oko naseg placanja obestecenja.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Kakva je to budalastina placati obestecenje momka koji ima 30 godina??' Zar nije bilo pametnije platiti obestecenje za nekog mladog igraca npr Krupe a ima da biras, kvalitetne djece??
Samo da ne bude ovaj Projic kao Stojanovic. Od Kvese mi normalnog lijevog beka nemamo.
De uozbiljite se, nikakvo obeštećenje ne plaćamo. O svakom novom igraču suditi na osnovu predstava na zelenom terenu, bez predrasuda krećemo od 0. Nakon odgledanog snimka, imam neki pozitivniji utisak o našoj igri, i ako to nije ništa bajno. Ovo mi se prvi put dešava, nako snimka obično imam još gore mišljenje ...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
a ja bas imam osjecaj da ce projic na zimu trazit novi klubQwerty90 je napisao/la:De uozbiljite se, nikakvo obeštećenje ne plaćamo. O svakom novom igraču suditi na osnovu predstava na zelenom terenu, bez predrasuda krećemo od 0. Nakon odgledanog snimka, imam neki pozitivniji utisak o našoj igri, i ako to nije ništa bajno. Ovo mi se prvi put dešava, nako snimka obično imam još gore mišljenje ...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Zeljo ima dobru ekipu to je definitivno. Mozemo igrati dobar fudbal ali nemamo trenera po mom skromnom misljenju.Losa fizicka sprema od kad je dosao do dana danas nista nije uradio po tom pitanju. Ozbiljnija ekipa od Zete ce to kazniti, iako je Zeta oko 60 min krenula samo oni nisu kvalitet da nesto urade al da smo pali itekako jesmo! 
Zna li iko jel kod nas bila najveca posjeta u ovom prvom predkolu,ja mislim da jest.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ma slicnog sam misljenja i ja, al' hajd popustićemo čovjeka dok ne kroči na teren, da ne bude da smo dežurni pljuvačiirfo je napisao/la:a ja bas imam osjecaj da ce projic na zimu trazit novi klubQwerty90 je napisao/la:De uozbiljite se, nikakvo obeštećenje ne plaćamo. O svakom novom igraču suditi na osnovu predstava na zelenom terenu, bez predrasuda krećemo od 0. Nakon odgledanog snimka, imam neki pozitivniji utisak o našoj igri, i ako to nije ništa bajno. Ovo mi se prvi put dešava, nako snimka obično imam još gore mišljenje ...
Sinoc su igraci izasli na teren sa namjerom da ostave zadnji atom snage. Svi. I upravo nam to je falilo u zadnja tri kola da bi osvojili titulu. Izgledalo je to solidno sinoc,ali treba ovoj ekipi jos 2-3 kvalitetna igraca tipa Graovac. Sa tim pojacanjima bili bi veliki favoriti za titulu ovako to bas i nismo.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ma podrzacemo ga na utakmicama to stoji, ali realno sta ocekivati od igraca koji je triput nastupio na proljece u ekipi koja je prosjek srpske lige a od toga dvaput krpio poziciju desnog beka, znaci ima samo jednu utakmicu na prirodnoj poziciji zadnjih 7 mjeseciQwerty90 je napisao/la: Ma slicnog sam misljenja i ja, al' hajd popustićemo čovjeka dok ne kroči na teren, da ne bude da smo dežurni pljuvači![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Protiv je trenutno najbolja opcija, jbg čekalo se i pokusavalo dovest boljeg, ali jbg nisu htjeli doći, dosta igrača čeka da vidi hoce li gdje se uspjet u Europi uvalit, trk krajem augusta takvog "kapitalca" možeš naći kad mu sve propadne drugo