Andreolli je idealan za toga da sjedi cjelu sezonu al eto izgleda hoce da igra. Steta. Jako drag igrac.
FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Dobro je nadolazis. 
Andreolli je idealan za toga da sjedi cjelu sezonu al eto izgleda hoce da igra. Steta. Jako drag igrac.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Šteta zbog Andreollija, home-grown player. Ali ajde, biće njih i više 
"We need to suffer. And we need to fight."
TMW - Sevilla has made a €10mil bid for Stevan Jovetic, but Inter has rejected the offer.
Još 1 sat do tog famoznog 1.7.-og kojeg očekujemo pola godineTMW - Manchester United has raised their offer to €42mil for Ivan Perisic, but Inter again has rejected the offer.

Mozda večeras oficijalno objave Skriniara i Padellija
#Ausilio OUT
Nista to,tek od PON.Znamo kako to ide u Italiji...
Vrhunski gif,ovo ću morat spremit
Salcedo Mora:
Pietro Pellegri:
Jos jedna u prilog onoj kako nemaju blage...kazu jedni prihvaceno 5m za Medela,kazu drugi trazi se 12 
Vrhunski gif,ovo ću morat spremit
Salcedo Mora:
As it appears french winger Jonathan Biabiany is out of new Inter manager Luciano Spalletti’s plan. His agent Davide Bega has arrived in Milan to discuss the future of the player. The future club of the player is yet to be certain.
SiamoNoi je napisao/la:Nista to,tek od PON.Znamo kako to ide u Italiji...

a jbmu ja konto večeras počinje ludilo kuknjava
#Ausilio OUT
Otkud vadis te gifove
Jel sa FIFa?
Svratio samo nedavno na kratko,morat ću opet krenut pratit kao i svako ljeto...
Pazi sad kad krene drvlje i kamenje na sve strane jer se prije PON apsolutno ništa neće desit...a najavio sam da će tako bit još prije par tjedana
Neki su valjda očekivali da će čim pokuca ponoć spiskat 100m 
Pazi sad kad krene drvlje i kamenje na sve strane jer se prije PON apsolutno ništa neće desit...a najavio sam da će tako bit još prije par tjedana
Ma imam ih dosta u bookmarku, nakupilo se svakakvih
Ja mislim da ce se dosta toga desiti već idući tjedan. Zhang je naredio da se određeni TOP igrači dovedu prije odlaska u Kinu.

btw.
Ja mislim da ce se dosta toga desiti već idući tjedan. Zhang je naredio da se određeni TOP igrači dovedu prije odlaska u Kinu.
Ide se Angel završavati odmah sutraSabatini andrà in Francia nel weekend per approfondire discorsi con il Psg: Di Maria, Lucas, Marquinhos e Rabiot i nomi in ballo
btw.
Di Marzio: Total agreement between Inter and Borja Valero
#Ausilio OUT
Ode Rudi u Chelsea.33 + 5 bonusa.Jedan manje.
Očekuje se uskoro ponuda Boce za Medela.
Dalberta ne zanima ni Arsenal,želi samo u Inter
Sve GDM javlja.

Očekuje se uskoro ponuda Boce za Medela.
Dalberta ne zanima ni Arsenal,želi samo u Inter
Može bit backup DaniluPerisic: se il Manchester United dovesse alzare l'offerta da 40 milioni a 50, l'Inter potrebbe accettare e chiedere inserimento Darmian
Sky
Ajmo jedan gif sampanjca. Dosao nam juli

Edit :

Edit :

Totalno mi svejedno za Rudigera od kad se danas spomenuo Gimenez
Također i Marquinhos je mnogo bolje rješenje, a vjerovatno i Manolas

Samo Aurier desno!
Također i Marquinhos je mnogo bolje rješenje, a vjerovatno i Manolas
SiamoNoi je napisao/la:Može bit backup Danilu

Samo Aurier desno!
#Ausilio OUT

Svaka cast za gifove

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Mago je napisao/la:
Toliko o ovom nerealnom imenu.Marquinhos will continue to play for Paris St Germain. In fact today the French club announced that they reached an extension with the Brazilian defender through 2022, Marquinhos joined PSG in 2013 and was able to establish himself in Ligue 1 immediately despite his young age. Marquinhos went from being a highly rated prospect to a certainty for Paris St Germain
Inter’s friendly with Villarreal at Sambenedettese Calcio’s Stadio Riviera delle Palme looks set like it will be highly attend Rivieraoggi report. 14,000 spectators at least are expected through the gates of the 22,000 seater stadium.
A potential problem could arise should Sambenedettese progress past the preliminary second round of the Coppa Italia and are granted a home draw in the third round.
Pa da vidimo jesu li pogodili da preksutra stize ponuda...Boca Juniors are not giving up on Gary Medel. As reported by the Argentinian newspaper Olé, the club is ready to make an offer to Inter on Monday, the day after the Confederations Cup final between Chile and Germany. The player favors Boca than any other teams such as Trabzonspor and CSKA Moscow. The player is not in Spalletti’s plans and after 3 seasons with Inter, his adventure in Italy is about to be over.
Born in 2000 and turned 17 years old in May, he was a Pescara player and now he is ready a great leap in quality called Inter. Marco Pompetti, midfielder, is one of the many new faces in the youth academy and the player cannot hold back emotion as he speaks to Rete 8.
“My first day at Inter was one full of emotions. I talked to Javier Zanetti who congratulated and encouraged me for this new adventure. I am very happy because this is a dream that has come true. I want to thank Pescara, a great family where I grew up in. My idol is Verratti and maybe I could be as good as him.”
Odbijam vjerovati da u Leverkusenu rade tipovi koji misle da je pametno potpisat Yogamota.Future in Germany for Yuto Nagatomo? According to the Japanese newspaper Sponichi, the Inter fullback is wanted by Bayer Leverkusen. With the upcoming World Cup in 2018, Nagatomo wants more playing time so that he can go with his national team to Russia next year. According to the paper, Bayer Leverkusen already submitted an offer to Inter but the details of this offer are undisclosed. On the Japanese, there is also Everton and QPR.
WTFInter considering offloading Joao Mario to Paris Saint Germain. Inter will only exchange him for either Rabiot or Di Maria.
Okey, može onda.Possible replacement for Joao Mario: Leon Goretzka
#Ausilio OUT
Ako Maria prodaju onda se nista nije promijenilo. To bi definitivno bila najveca glupost.
Goretzka ce u Bayern iduce godine. Zavrsava Bayern ovakve igrace na vrijeme.
Nasi trebaju ove sedmice barem 1,2 igraca zavrsit da krenu od pocetka s ekipom.
Goretzka ce u Bayern iduce godine. Zavrsava Bayern ovakve igrace na vrijeme.
Nasi trebaju ove sedmice barem 1,2 igraca zavrsit da krenu od pocetka s ekipom.
Gledam po youtubeu highlightse Rabiota, kakav igrač jbte
Znao sam da je dobar, al nisam znao da je ovoliko napredovao
188cm, dug korak, odlicno čita igru, strašna kontrola lopte, strašan pass, šut, dribling, skok. Sve ima dečko. Sumnjam da ce ga PSG pustiti, ali on i Gaglia iza, a ispred JoaoMario (ili Radja/Goretzka
) moze biti najbolji vezni red u ligi lagano. 
Probat ponudit Kondogbiu u zamjenu za njega!
#Ausilio OUT
- zamorano1plus8
- Kontakt:
ja bi bio prezadovoljan kad bi prihvatio PSG kondogbiu+50mil za rabiot-a i di mariuJericho je napisao/la:Gledam po youtubeu highlightse Rabiota, kakav igrač jbteZnao sam da je dobar, al nisam znao da je ovoliko napredovao
188cm, dug korak, odlicno čita igru, strašna kontrola lopte, strašan pass, šut, dribling, skok. Sve ima dečko. Sumnjam da ce ga PSG pustiti, ali on i Gaglia iza, a ispred JoaoMario (ili Radja/Goretzka) moze biti najbolji vezni red u ligi lagano.
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Cds ili tako neki ****.Ne moze J.Mario ni za Goretzku.Jericho je napisao/la:WTFInter considering offloading Joao Mario to Paris Saint Germain. Inter will only exchange him for either Rabiot or Di Maria.
Okey, može onda.Possible replacement for Joao Mario: Leon GoretzkaZamisli vezni red 2018-e Goretzka - Milinković-Savić - Gagliardini
A Rabiot je još prije dvije sezone bio strašan igrač.Ne vjerujem nešto da je njega moguće dovest.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.