FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobar je Almin golman,onako imao je sve fizicke predispizicije da bude top golman,ev ga sad u Velezu,eto ga brzo u PL opet.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Od čuvanja mreže protiv Lecha do odlaska u Orašje. Napredovao jeHigh je napisao/la:Ibro Hodžić mi je u boljem sjećanju od njeg i Plakala.pitic je napisao/la:Bivši član Sarajeva karijeru nastavlja u Prvoj ligi FBiH
Bivši golman Sarajeva, Senadin Oštraković, novi je član Orašja.
SRETAN BROJ - 1725
On je odavno povijest.SiouxLukavac je napisao/la:A Abdihodžić?High je napisao/la:Ibro Hodžić mi je u boljem sjećanju od njeg i Plakala.pitic je napisao/la:Bivši član Sarajeva karijeru nastavlja u Prvoj ligi FBiH
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jedan je Dejan Bandović!pitic je napisao/la:Od čuvanja mreže protiv Lecha do odlaska u Orašje. Napredovao jeHigh je napisao/la:Ibro Hodžić mi je u boljem sjećanju od njeg i Plakala.pitic je napisao/la:Bivši član Sarajeva karijeru nastavlja u Prvoj ligi FBiH
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Igrao je sad za mladu ,na desnoj strani.,moze on igrati sve gore.haris004 je napisao/la:Jel može Mićo igrat desno krilo. Nešto se i ne sjećam da je to igrao u Mladosti.
Ako može, Hebib je bivši, nek bude džoker sa klupe.
Kod nas i onako svi sve igraju,tako da je to najmanji problem
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne dirajte mi Almina, razbija na FMu 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
pitic je napisao/la:Bivši član Sarajeva karijeru nastavlja u Prvoj ligi FBiH
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Može pričat ko šta god hoće protiv golmana, ali najviše sijedih se je dobilo radi Alaima. 
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bandović..pitic je napisao/la:Može pričat ko šta god hoće protiv golmana, ali najviše sijedih se je dobilo radi Alaima.
Deji su najbolja izdanja bili derbiji. Fakat nas je znao povadit protiv kona. Ostalo... Bože sačuvaj.
Đorđe Pantić.pitic je napisao/la:Nikada se sa golmanima nismo usrečili.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Od završetka agresije na BiH jesmo li ikada napravili golmana da valja
ustvari koji je to najbolji bio kojeg smo napravili 
SRETAN BROJ - 1725
Ovaj Rahman ako ne pocne uzvratnu sa Janjosem nije nesto uredu. Jos kaze nije spreman, a tip ih nize na svakom duelu kao Bojan Krizaj zastavice ili ti kapije.
Ako ovo nije spreman, sta ce biti kad bude.
U duelima jak, odlicno prima loptu i gradi je. Lucidne poteze ima. Iskreno nisam ga nikada prije gledao i nije ovo sto bi neki rekli sud na jednu utakmicu, nego ovako ne moze pruziti levat u utakmici. Vidi se iz aviona da momak zna. Pojacanje je kao kuca. Presretan sam.
Pintol je bio dobar golman.
Ako ovo nije spreman, sta ce biti kad bude.
U duelima jak, odlicno prima loptu i gradi je. Lucidne poteze ima. Iskreno nisam ga nikada prije gledao i nije ovo sto bi neki rekli sud na jednu utakmicu, nego ovako ne moze pruziti levat u utakmici. Vidi se iz aviona da momak zna. Pojacanje je kao kuca. Presretan sam.
Pintol je bio dobar golman.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Koji FM i koja si godina?skoroalen je napisao/la:Ne dirajte mi Almina, razbija na FMu
Amer Dupovac!
Nema nikakvih naznaka o cijenama karata? Vrijede li Moldavke tri forinte?
Vojo je bio odlican golman. Ovaj mali Kovacevic ima potencijal,viidim hvale i Trifkovica u Zrinjskom
FM 2017, druga sezona s Veležom, izborio promociju u prvoj i sad se borim za LZP. Naprijed ekipa beton, nazad nula, samo me Abdihodžić vadiRahma je napisao/la:Koji FM i koja si godina?skoroalen je napisao/la:Ne dirajte mi Almina, razbija na FMu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trebale bi biti iste cijene kao za ligu, hoce i oni malo vise raje jer ganjamo rezultat pa bi trebali staviti 5-8-10. Ne znam kako ce onaj popust clanovima racunati jer tesko da moze nize ici, vidjet cemo.High je napisao/la:Nema nikakvih naznaka o cijenama karata? Vrijede li Moldavke tri forinte?
Sve skuplje od 3, 5 i 7 je previše!MortemHz je napisao/la:Trebale bi biti iste cijene kao za ligu, hoce i oni malo vise raje jer ganjamo rezultat pa bi trebali staviti 5-8-10. Ne znam kako ce onaj popust clanovima racunati jer tesko da moze nize ici, vidjet cemo.High je napisao/la:Nema nikakvih naznaka o cijenama karata? Vrijede li Moldavke tri forinte?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot], Laganini1986 i 32 gosta.