http://sportsport.ba/ino_fudbal/obnovlj ... ige/242893
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Protiv je trenutno najbolja opcija, jbg čekalo se i pokusavalo dovest boljeg, ali jbg nisu htjeli doći, dosta igrača čeka da vidi hoce li gdje se uspjet u Europi uvalit, trk krajem augusta takvog "kapitalca" možeš naći kad mu sve propadne drugo
- MocMahale444
Zaki treba malo samopouzdanja i da igra par tekmi zaredom. Mislim da ima kuveta u njemu.
Stana imao 1-2 greske, od toga jedna nas je mogla kostati ali opet je odradio solidan posao.
Sredina je malo štekala jer tu trebamo precizno dodavati i ne toliko gubiti lopte.
Stana imao 1-2 greske, od toga jedna nas je mogla kostati ali opet je odradio solidan posao.
Sredina je malo štekala jer tu trebamo precizno dodavati i ne toliko gubiti lopte.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
whiteknight
- Kontakt:
Najveca posjeta na utakmici G.Rangersa...45.000Alipasino je napisao/la:Zna li iko jel kod nas bila najveca posjeta u ovom prvom predkolu,ja mislim da jest.
Otac ulica mater Torcida...
- MocMahale444
Ima opste diskusije i tamo trebaju pisati navijaci drugih klubova. Treba ljudima crtati da ovdje pisu samo navijaci Zelje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ako prodjemo Zetu mislim da mozemo igrati komotno s svedanima. Ovim dolaskom Projica ko ide?
Ne ide niko. Mi tek dovodimo igraca cija je prirodna pozicija lijevi bek. Znaci prvi pravi lijevi bek ako ne racunamo malog Amara.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
A Stana?
Stanu brata u napad. Zamjena Lendrica. [emoji38]
On moze igrati i desnog beka i lijevo krilo. Moze dosta posluziti kao zamjena tacnije da ulazi sa klupe jer i njega muci ona povreda. Medjutim,kod nas se nikad ne zna. Tako su i na zimu racunali da on bude zamjena pa na kraju je opet igrao lijevog beka iako mu to nije prirodna pozicija.
On moze igrati i desnog beka i lijevo krilo. Moze dosta posluziti kao zamjena tacnije da ulazi sa klupe jer i njega muci ona povreda. Medjutim,kod nas se nikad ne zna. Tako su i na zimu racunali da on bude zamjena pa na kraju je opet igrao lijevog beka iako mu to nije prirodna pozicija.
Ma ovaj novi ce se morati namuciti da Stanu izbaci iz ekipe. Pa nije Marselo doso pa da mu je mjesto zagarantovano. Imat ce priliku nek se dokaze pa ako je bolji nek igra al mnoge je igrace Stanic docekao i ispratio sa Grbavice
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Jarane ako su ga doveli on ce ti morati igrati da je invalid. Mora se opravdati sto je dosao **** kralju,.
Sljedecu tekmu neka Šiljak povede racuna o cijenama vode na stadionu. Nedopustivo da dva litra vode bude 6 maraka majka mu stara..
Gledam raspored AIK-a, njima je ludilo, četvrtak/nedjelja,
Ovo naravno pod uslovom da prođemo i mi i oni.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vujačić ne igra u revanšu, veliki hendikep za Zetu.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
samo da je proce ovu Zetu a u Stokholmu ce biti extra podrska, veca nego u CG sigurno, jer nasi kad navale iz cijele skandinavije bit ce koja hiljadarka.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ekipa iz Sarajeva će dobiti 700 ulaznica, koliko ih i sljeduje, obzirom na kapacitet stadiona „pod Goricom“.
Revanš meč biće odigran u četvrtak od 20:30h.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Hajde postavi listu transfera ako imaš pri ruci. Šta kažeš za ovog Projića?Virtu4l je napisao/la:Ekipa iz Sarajeva će dobiti 700 ulaznica, koliko ih i sljeduje, obzirom na kapacitet stadiona „pod Goricom“.
Revanš meč biće odigran u četvrtak od 20:30h.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Mogu se proci vrlo lako, lose su odigrali protiv flore, a pogotovo protiv ovih sa farskih otoka, jos im je paklen raspored, samo da se zeta prodjeVirtu4l je napisao/la:Gledam raspored AIK-a, njima je ludilo, četvrtak/nedjelja,
Ovo naravno pod uslovom da prođemo i mi i oni.
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Ako nasi izadju sa istim pristupom kao neki dan prolazimo 100%.
jel nama pocinje liga izmedju dvije utakmice drugog pretkola?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."