svejedno ko je na golu jer nasi ne znaju promasitiHigh je napisao/la:Samo da je Plakalo umjesto Pavlovića!TobeYarabi je napisao/la:penali, pa sta nam bog daHigh je napisao/la:Šta džemat kaže - prolazimo li Moldavke?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
3-0 (Ahmetović X3)
za pljuvače
za pljuvače
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ma lagano 3:1
Ahmet, Crnkic i Rahman
Ahmet, Crnkic i Rahman
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Dokazali smo se u penalima.TobeYarabi je napisao/la: svejedno ko je na golu jer nasi ne znaju promasitia nekom od njihovih ce kad-tad popustiti zivci i pogodice naseg golmana
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- TobeYarabi
- Kontakt:
ja bi pustio hebiba da izvodi penale..samo bi mu rekao da gadja golmana u stomak, tako bi garant zabio u rasljeHigh je napisao/la:Dokazali smo se u penalima.TobeYarabi je napisao/la: svejedno ko je na golu jer nasi ne znaju promasitia nekom od njihovih ce kad-tad popustiti zivci i pogodice naseg golmana
Nasima samo treba objasniti da se ne moraju vrtiti oko lopte prije penala kao na onom challenge-u sto su Hebibovic i Bekici demonstriraliHigh je napisao/la:Dokazali smo se u penalima.TobeYarabi je napisao/la: svejedno ko je na golu jer nasi ne znaju promasitia nekom od njihovih ce kad-tad popustiti zivci i pogodice naseg golmana
Edit: il da skinu povez sa ociju
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- TobeYarabi
- Kontakt:
prosetacemo se ligomrasavoje je napisao/la:Nema nista od nas.
Daj ba sto ste tako pesimisti, **** ga mutvak 
Dobijamo, razmisljajmo pozitivno, 2:0 ce biti sve do 90.min kada oni dobijaju penal, Pavlovic perfektnom paradom odovodi Sarajevo u drugo kolo, iskupljuje se za onaj gol l. Cao, cao, vozdrica.

Dobijamo, razmisljajmo pozitivno, 2:0 ce biti sve do 90.min kada oni dobijaju penal, Pavlovic perfektnom paradom odovodi Sarajevo u drugo kolo, iskupljuje se za onaj gol l. Cao, cao, vozdrica.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- TobeYarabi
- Kontakt:
sreca pa nismo izjednacili jer bi na kosevu gledali jos jednu uspavanku..ovako moramo napasti, i mislim da cemo na poluvremenu voditi 3 razlike
Ima i toga hhaahahTobeYarabi je napisao/la:sreca pa nismo izjednacili jer bi na kosevu gledali jos jednu uspavanku..ovako moramo napasti, i mislim da cemo na poluvremenu voditi 3 razlike
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
AKO napadnemo, primit cemo jos 2. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- TobeYarabi
- Kontakt:
ogadicemo im loptanje
Bez petarde nema price
-
belosevic28
- Kontakt:
Dobijamo u hendikepu. Btw, neka rasprava oko golmana, da su nasi pametni pa otisli u Milan, Donarumi istice ugovor na kraju sezone, nbi bilo lose dovesti ga kao back up Pavlovicu. Jedino sto je stranac jbg.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
ako je beitar jeruzalem mogao od 87-e do 95te minute dati tri gola i od 1:3 doći do 4:3 možemo i mi dati dva gola minimum 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Taman smo Europski JeruzalemFoSte95 je napisao/la:ako je beitar jeruzalem mogao od 87-e do 95te minute dati tri gola i od 1:3 doći do 4:3 možemo i mi dati dva gola minimum
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To niko iz Bosne nece uraditi nikad, da mi je da je osvojimo na kraju pa makar uz bod prednosti..ove zvjezdice u potpisu se moraju mijenjatiTobeYarabi je napisao/la:prosetacemo se ligomrasavoje je napisao/la:Nema nista od nas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, misstianopenaldo i 17 gostiju.