+ Vucina Scepanovic ako se nevaramNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Prekokret. Muminovic nece u Slogu. Dolazi u Olimpik

+ Vucina Scepanovic ako se nevaramNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Prekokret. Muminovic nece u Slogu. Dolazi u Olimpik
Jes u Bosni Semi oni su mu "ozivili" karijeru.I sad ce tu biti tek tako,na godinu je potpisao,Dejo je svakako jedinica.ASD je napisao/la:Jel taj Ibro Hodzic igdje branio u skorije vrijeme? znam da je bio trener u Sarajevu.
Olimpik bi trebao zamijeniti Slobodu, jer se Metalleghe raspalo.FoSte95 je napisao/la:Ja ako sam dobro shvatio ako Sloboda ne dobije licencu prvo se pitaju metalci, oni para nemaju raspadaju se, ako oni odbiju onda pitanje ide Olimpicu?
Ma doveli bi oni igraca na brzinu ako ce igrati PL, mada nema od tog nista, dobit ce Sloboda licencu.AlemC85 je napisao/la:Olimpik bi trebao zamijeniti Slobodu, jer se Metalleghe raspalo.FoSte95 je napisao/la:Ja ako sam dobro shvatio ako Sloboda ne dobije licencu prvo se pitaju metalci, oni para nemaju raspadaju se, ako oni odbiju onda pitanje ide Olimpicu?
Na temu plbih @Signore je napisao da zadnji mora ispasti bez obzira na sve, tako da nista od pl za Vukove sljedece sezone.AlemC85 je napisao/la:Olimpik bi trebao zamijeniti Slobodu, jer se Metalleghe raspalo.FoSte95 je napisao/la:Ja ako sam dobro shvatio ako Sloboda ne dobije licencu prvo se pitaju metalci, oni para nemaju raspadaju se, ako oni odbiju onda pitanje ide Olimpicu?
Vukomanović je otišao na kraju sezone kao i još dosta njih. A Jusubašić je vjerovatno na pripremama ali ga je neko zaboravio staviti na spisak.Mokroguz je napisao/la:Sto Jusufbasic i Vukomanovic nisu na raspolaganju?
HvalaMancini je napisao/la:Vukomanović je otišao na kraju sezone kao i još dosta njih. A Jusubašić je vjerovatno na pripremama ali ga je neko zaboravio staviti na spisak.Mokroguz je napisao/la:Sto Jusufbasic i Vukomanovic nisu na raspolaganju?
Moram ti reci da je tvoj post u najmanju ruku smijesan.gorazdak je napisao/la:Po mom misljenju mi smo glavni favoriti za prvo mjesto i ekspresni povratak u drustvo najboljih. Naravno ozbiljnu i kvalitetnu ekipu ima i Sloga SH.
Zbog toga je vrlo bitno da prvi dio sezone zavrsimo na prvom mjestu sa sto vecom bodovnom razlikom. Drugi dio sezone ce biti toliko prljav i pun namjestaljki tako da ce tada najmanje odlucivati zeleni teren.
Svim srcem uz Olimpik i sa Mirzom na celu sto posto sam uvjeren da je ova liga samo prolazna stanica za nas...
Šta je smiješno? Iznijeti svoje mišljenje?jasminka je napisao/la:Moram ti reci da je tvoj post u najmanju ruku smijesan.gorazdak je napisao/la:Po mom misljenju mi smo glavni favoriti za prvo mjesto i ekspresni povratak u drustvo najboljih. Naravno ozbiljnu i kvalitetnu ekipu ima i Sloga SH.
Zbog toga je vrlo bitno da prvi dio sezone zavrsimo na prvom mjestu sa sto vecom bodovnom razlikom. Drugi dio sezone ce biti toliko prljav i pun namjestaljki tako da ce tada najmanje odlucivati zeleni teren.
Svim srcem uz Olimpik i sa Mirzom na celu sto posto sam uvjeren da je ova liga samo prolazna stanica za nas...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.